Last news in Fakti

10 Март, 2021 13:17 6 080 27

Турция ще разбере Русия

  • русия-
  • дмитрий песков-
  • турция

Дмитрий Песков с коментар

Турция ще разбере Русия - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Руското правителство е уверено, че Турция ще разбере неговата позиция по отношение на Крим. Това обяви говорителят на руското президентство Дмитрий Песков, цитиран от ТАСС.

Русия продължава да отстоява своята гледна точка. Признава се, че темата с Крим е сред спорните в двустранните отношения.

Руските представители обаче смятат да проявят търпение. Те не приемат позицията на Турция по въпроса.

Те обаче са отворени да продължат с разговорите по темата. Песков заяви, че в страната има убеденост, че ще бъде постигнато разбиране.

Според него турските представители в даден момент ще разберат истинността на руската позиция. Диалогът по темата ще продължи.

Русия не смята да променя своята позиция, относно Крим.


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 21 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хасан

    14 42 Отговор
    Русия ако обяви Кримската Татарска Автономна Република,Турция може и да си помисли !

    Коментиран от #7, #14

  • 2 Върви се към признаване

    25 7 Отговор
    На северен Кипър, поделяне на Сирия и Либия. Дипломацията е просто вид търговия

    Коментиран от #9

  • 3 Обесен Язовец

    21 3 Отговор
    А, Македония, кога ще разбере, България?
  • 4 От Кремъл

    14 24 Отговор
    Русия - Турция, ВЕЧНА ДРУЖБА, ОТ ВЕКОВЕ ЗА ВЕКОВЕ!

    Коментиран от #20, #27

  • 5 ТаУмВзе

    23 8 Отговор
    Огромна грешка е да се сетя, че ислямиста ще разбере нещо. Или някои.
  • 6 другарят

    38 12 Отговор
    Не разбирам султана, защо се цупи!?? Скоро цяла Украйна, като изконно руска земя ще стане част от Русия заедно с Приднестровието!
  • 7 Факт

    23 3 Отговор

    До коментар #1 от "Хасан":

    Мача е свирен одавна, повече от век!
  • 8 Добре е, че Москва е загрижена

    3 10 Отговор
    За мнението на Анкара по въпроса и търси разбиране. Очакваме да сведете до знанието на аудиторията цената за това разбиране.
  • 9 И не само......

    5 9 Отговор

    До коментар #2 от "Върви се към признаване":

    Освен признаване на окупацията на Кипър от Турция за законна се работи усилено да и се предоставят всички петролни ресурси в Средиземно море и островите да се заселят само с мюсюлмани заедно с децата им на на ЕС издръжка!

    Коментиран от #15

  • 10 Емил

    14 5 Отговор
    Те, Турция и Русия много добре се разбират - за 150 години - седем войни (без да се броят световните)!

    Коментиран от #12

  • 11 Същия тоя

    8 27 Отговор
    Този палячо представител на Руския хазаро-монголски Олигархат мислещи се за евреи - в същото време изпраща на гибел Руски войници по бази из Сирия постоянно убивани и нападани от Турски военни, предаде Арменския народ и отвори пътя за джихадистите към северен Кавказ, въоръжи Турция с С400 за да може уверено да окупира Средиземно море при конфликт с Гърция, остави Сирия и Либия на еничарите, затворя постоянно очи за свалени самолети и убити Руски дипломати -
    Заключение: типовете не работят за Руските интереси а за частни неизвестни интереси!
  • 12 Ами да

    16 7 Отговор

    До коментар #10 от "Емил":

    И Слава Богу, че иначе и ние щяхме да сме като кипърците, а Крим исторически е победа на христянството и е по силите да бъде защитен само на най големия гарант в света на православните Русия, така е било, така и ще бъде:)
  • 13 GnG

    21 3 Отговор
    Крим е руски !

    Спазвайки международното право, в Крим през 2014 г. бе проведен официален референдум, на който жителите на полуострова решиха Крим да бъде присъединен към Руската федерация.

    Докато Косово през 2008 г. бе призната за държава от САЩ, Канада, Австралия и др. вкл. България, без да бъде проведен референдум, което бе прецидент в международната практика.

    Коментиран от #25

  • 14 батКурти

    11 2 Отговор

    До коментар #1 от "Хасан":

    Както ти казаха в коментар №7, мачът е свирен отдавна , ама ако искаш може и да се преиграе. Не вярвам Геврекчията да пращи от мерак да стане износител №1 в световен мащаб на стъклени потури.
  • 15 Пурко Папурков

    2 0 Отговор

    До коментар #9 от "И не само......":

    И като се събуди и един мигрант сирийски тежко ти диша във врата, стъпил с предните крака в джобовете на антерийката ти.
  • 16 Дали

    4 1 Отговор
    Било ли е да има воюващи турски войски там, Крим де, и кога? Има ли "казаци да пишат" до султан и от къде?
  • 17 Рошко

    7 1 Отговор
    Кой каквото ще са пише, но фактите говорят където са те има мир, защото има диалог, затова от обора мучат ли мъчат дано все така продължава

    Коментиран от #18

  • 18 сельо

    0 4 Отговор

    До коментар #17 от "Рошко":

    требва да си безмерно кух да не видиш, че откакто щатите и ру са в "конфликт" т.е. 2014 за 7г. и двете забогатяха неимоверно. Ама темата е табу изместена от фобо-филската трол фабрика...

    Коментиран от #19

  • 19 Стига бе

    8 1 Отговор

    До коментар #18 от "сельо":

    Щатите са в Конфликт с Русия още от 1918г. От тогава Русия фалира два пъти и се разпадна два пъти и се въздигна два пъти. Не виждам нещо щатите да са сторили същото.
  • 20 Ха ха

    4 1 Отговор

    До коментар #4 от "От Кремъл":

    Под дулата на руските оръдия.
  • 21 1357

    3 4 Отговор
    Крим е руски.Турция тъпи сащ джендъри от ЕСнямат думата.Ако трябва на анадолците ще им се обясни по трудния начин.Освен това Крим са руснаци.Останалото е заигравки с неподходящи методи.

    Коментиран от #26

  • 22 ужас

    3 1 Отговор
    От 15 войни между Русия и Турция до сега резултата е 14,5 на 0,5 за Русия. Тази 0,5 точка е от Кримската война, в която Турзия е в коалиция и не е само нейна заслугата за спечелването й. Така , че и сега ще се разберат.

    Коментиран от #23, #24

  • 23 Д'мин

    0 2 Отговор

    До коментар #22 от "ужас":

    Имат една или две загуби руснаците, и както казваш едно реми.
  • 24 Д'мин

    4 0 Отговор

    До коментар #22 от "ужас":

    Проверих ги: 1672-1681г.- реми, 1710-1713г.-Турция победител, 1735-1739г.-реми, 1853-1857г.-Турция победител. Във всички войни спечелени от турците Запада и е бил съюзник.
  • 25 Хасан

    3 3 Отговор

    До коментар #13 от "GnG":

    Как така ще правиш реферандум в една област на съседна държава ?? На какво основание ? Все едно Пиринския край да направи референдум и да се присъедини към Македония
  • 26 Станко

    2 0 Отговор

    До коментар #21 от "1357":

    Е, в Крим не са само руснаци, въпреки изселванията на местните, вкл
    и българи, от руските императори и Сталин. А и половината Крим е влизал във Велика България.
  • 27 РУСИЯ

    0 0 Отговор

    До коментар #4 от "От Кремъл":

    Докато Русия е слаба, дотогава Турция ще навлиза в Средна Азия и Русите мюсюлмански републики - ще открива лицеи- училища, университети и прочее със свои и руски преподаватели. Що е това нещо- всички се досещаме.
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания