12 Март, 2021 18:44 1 651 2

Латвия разпореди дистанционна работа

  • латвия-
  • работа-
  • дистанционна

Нови ограничения в страната

Латвия разпореди дистанционна работа - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Правителството на Латвия утвърди нови ограничения в страната, съобщи ТАСС.

Предвижда се всички работещи в държавния и частния сектор да работят дистанционно. Решението влиза в действие от вторник.

Изискването не се отнася за производствени предприятия. Това важи и за дейности, които по обективни причини не могат да се извършват дистанционно.

Работодателите трябва да обезпечат служителите, които остават да работят на място. Новото решение ще действа до шести април.

Служителите могат да изложат обективни причини, поради които не могат да работят дистанционно. Работодателят може да ги разгледа и да позволи работа от място.

Очаква се да осигури всички условия за безопасност на място.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Голяма та Ушанка

    1 0 Отговор
    Борисов има пръст тук....
  • 2 Разпоредител

    1 0 Отговор
    Много разпоредители нещо станаха да се вживяват все повече, не вървят на добре нещата никак!.....
Новини по държави: