Last news in Fakti

14 Март, 2021 19:09 3 399 30

Да реализираме Украинската мечта

  • украйна-
  • програма-
  • володимир зеленски

Програмата на управляващите в страната

Да реализираме Украинската мечта - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Украинската мечта е в основата на програмата на управляващите в Украйна, съобщи РИА Новости.

Днес беше публикувана тяхната програма. Партията ‘‘Слуга на народа‘‘ има мнозинство в парламента.

Изброяват се няколко основни области. Това са мирът, институциите, инвеститорите и демокрацията.

Търси се вариант за прекратяване на разделението в обществото. Приема се идеята за сближаване със Запада.

Основна идея е изпълнение на критериите за членство в Европейския съюз. Споменaвaт се свалянето на парламентарния имунитет, децентрализацията и действията за връщане на незаконно натрупани състояния, като постижения на управлението.

Държавният глава Володимир Зеленски вече се подготвя за следващите избори.


Поставете оценка:
Оценка 1.9 от 10 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 3,14К

    67 4 Отговор
    Тия смешници в Украйна, са по-зле и от нашите.
  • 2 фен на сидеров

    53 5 Отговор
    мечтата на украинеца : водка със сельодка и някой и друг червонец рушвет в горното чекмедже.
  • 3 ужас

    39 3 Отговор
    вОлОдомир Зелников може да се подготвя само за ядене на вратовръзки.

    Коментиран от #13

  • 4 💢Demon😈

    58 5 Отговор
    Мечтата на всеки украинец е да бъде част от Русия а мечтата на всеки украински политик е да покрие джендър критериите на Брюксел и влизането и приобщаването към общото джендърско семейство
  • 5 ужас

    49 4 Отговор
    Тези си счупиха държавата. Всичко унищожиха. Накрая ако запада ги принуди да изпробват нервите на Путин, могат да дадат 50% фира.
  • 6 ТЕ МЕЧТИТЕ ОТИДОХА В ТРЕТИ ГЛУХ

    41 3 Отговор
    КОЛОВОЗ....ВЕЧЕ 30 ГОДИНИ..
  • 7 ела

    49 5 Отговор
    Украйна беше най-индустриална развита от 15 Съветски Републики.От велосипеди до самолети и двигали за космичесите ракети произвеждаше . Трябва да се има предвид Н,Хрущов , Брежнев бяха по-нациоалност украинци от 52 милионото и най- развитата страна остана около 38 милиона население и разрушена промишленост очаквайки "прогресивният,цивилизованият " Запад да инвестира милиарди в Украинската икономика. Западът не е Русия вече минаха повече от 30 години още не проумели . От 2014 година след Майана страната управляват- престъпнци, убийци, мощеници олигархи,бандити слуги и предатели които са подчиненина Американският посланик. Като държава ще се запазят ли ? времето ще покаже.Че са една от най- корумпираните и най -бедните страни е беспорно.

    Коментиран от #8, #21

  • 8 стоян

    3 37 Отговор

    До коментар #7 от "ела":

    До 7 ком -интересното другарю е -колко ли са по бедни украинците от руснаците- които получават минимални заплати от 260 лв

    Коментиран от #9, #11, #15, #22

  • 9 Антитрол

    36 3 Отговор

    До коментар #8 от "стоян":

    Доста по-бедни са украинците от руснаците колкото и да ни ви се вярва на соросоидчетата. Нямаш си на идея колко украинци работят в Русия и колко се надяват някак да се уредят.

    И стига с тъпите опорки колко рубли били за долар и колко лева или долара била минималната заплата. Важното е какво можеш да си купиш с тази заплата. Защо не кажеш и каква е средната.
  • 10 Гошо

    24 2 Отговор
    Кава мечта ще реализирате като нашите по морето ви чакат да бачкате по ресторанти и хотели Щом мечта ви се покрива с българска заплата е... ви и мечта
  • 11 Гошо

    25 3 Отговор

    До коментар #8 от "стоян":

    А ти поне ако не си ходил в Русия ,виж обявите за работа и предлаганите заплати при тях, после говори за прословутите 260 лв дето ги получавали
  • 12 Май месец

    15 0 Отговор
    Кремъл ще ви анексира Донбас.
  • 13 Наакашвили

    5 0 Отговор

    До коментар #3 от "ужас":

    Ей, това е мой специалитет.
  • 14 НОВО ПЕТ

    3 16 Отговор
    И ТИЯ БИЯТ ШУТА НА РУСНАЦИТЕ...ИСКАТ В НАТО И ЕС.....ЩО ЛИ

    Коментиран от #16

  • 15 Slavi Chafadarov

    7 0 Отговор

    До коментар #8 от "стоян":

    Глуп@@@@@@@@к
  • 16 Slavi Chafadarov

    8 0 Отговор

    До коментар #14 от "НОВО ПЕТ":

    Още един глуп@@@@@@к
  • 17 барчо

    19 1 Отговор
    Не го слушайте какви ги каканиже тоя смешник!!! Първо, той се готви за война с Логанск и Донбас, като дислоцира там тежка военна техника и войска. За последната седмица са бомбандирали Донбас 22 пъти, като има много разрушения на частни домове. Снайперистите продължават да убиват. До тук с приказките му за разбирателство и мир. Второ, през изминалия мецес е затворил 11 медийни институции, които не са му изгодни, като са заведени дела срещу журналисти за държавна измяна. До тук с приказките му за демокрация. Трето, чужди инвестиции в тази територия с унищожена държавност, никой няма да направи, а само могат да и дадът оръжие и знание за водене на война, като и това ще трябва да плащат с пари след падежа, на така наречената "помощ". Четвърто, той унищожава както никой до сега институциите и ако все още е останало нещо от държавността. Този човек е по-вреден за територията Украйна и от Потрошенко, като го удари в земята.
  • 18 GnG

    2 6 Отговор
    УКРАИНЦИТЕ и РУМЪНЦИТЕ са двойни ПОБЕДИТЕЛИ във Втората Световна Война !

    Първо са "громили" руската армия, а после немската ! :)

    Коментиран от #19

  • 19 резултата

    14 0 Отговор

    До коментар #18 от "GnG":

    Добре са я громили , та чак в Сибир са отишли като военопленници. И интересно как престъпните про-фашистки режими се разхвърчават като есенни листа , само с приближаването на руските танкове . Всъщност да ти припомня една общо-известна истина , така наречените съюзници на германците , не са имали нито храбростта , нито морала , нито честта , нито достойнството , нито качествата , нито въоръжението , да воюват с Русия , след първите контраатаки се пръскат като пилци в полето . Едни от най-тежките германски поражения , като това при Сталинград е осъществено през румънски и италиански позиции . Германците се виждат в чудо , и ги изтеглят да осигуряват тила , борбата с партизаните , терора и убийствата над местното население . За сега западният еврейски интернационал плаща на украинските олигарси да поддържат този курс на управление , но само една две руски бронетанкови дивизии да се насочат към Киев и Одеса , ще провесят Зеленски на уличен стълб , и ще запеят вечна дружба. Ма на руснаците не им трябват , щото ще трябва да хранят и тях.
  • 20 Гост плюс

    12 0 Отговор
    Ми що дремахте от времето на Майдана досега (6 години), ами не я реализирахте тази мечта. Просто = утопична мечта. Да си видял някоя държава от Централна и Източна Европа да "дръпна" осезаемо покрай западните демагози? Нама и дфа видиш!

    Коментиран от #26

  • 21 😁😁😁😁

    0 0 Отговор

    До коментар #7 от "ела":

    Ама какви заводи за шоколадови бонбони имат...
  • 22 Дамян

    9 0 Отговор

    До коментар #8 от "стоян":

    Бензина в Русия е 90 стотинки.Чисто нова кола вижте колко струва има много видове Лада за всеки джоб Всичко имат.Има и скъпи руски коли като Майбах.Всичко имат.
  • 23 Кире

    0 0 Отговор
    ЕС дали ще иска обран бостан. Няма да е демократично.
  • 24 сноу

    2 0 Отговор
    А-а ...то на сън какви ли не мечти могат да те сполетят ..Лошото идва като се събудиш облян в студена пот..
  • 25 МОЖЕ НО САМО

    1 0 Отговор
    В СЪЮЗ СЪС СЕВЕРНАТА ЧАСТ НА МАКЕДОНИЯ!
  • 26 Ватник

    1 0 Отговор

    До коментар #20 от "Гост плюс":

    Не 6, а всички 30. Кравчук обеща да превърне Украйна във втора Франция. Кучма обеща да превърне Украйна във втора Швейцария. Юшченко обеща да превърне Украйна във втора Полша. Всяка година всичко е по-смешно.
  • 27 Азиз

    0 0 Отговор
    украинците са били 30 години просяци и са останали.На запад до края ще унищожи Украйна.
  • 28 Азиз

    0 0 Отговор
    Западът направи преврат, че Украйна стана още по-бедна и загуби цялата си индустрия.Преди Украйна продава стоки в Европа, сега трябва да купуват.От Русия Украйна само през 2020 г. купи месо и сланина за $ 7,5 млн.
  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 Wejk

    1 0 Отговор
    Украйна се превърна в страна на фашизма.
Новини по държави: