Last news in Fakti

22 Март, 2021 16:50 2 874 22

Полицай застреля работник, който го нападна с лопата край Москва (ВИДЕО)

  • русия-
  • нападения-
  • лопата

Мъжът първо опитал да се самоубие, а след това - да открадне дошлата линейка

Полицай застреля работник, който го нападна с лопата край Москва (ВИДЕО) - 1
Снимка: shutterstock

На 21 март, около 19 часа, в склад в района на Раменски в Московска област, 32-годишен майстор, родом от Република Тива, в резултат на внезапно безумие, се опитал да се самоубие. Колегите забелязали странностите още предния ден, когато Амир поел смяната си около 20.30 часа. Говорел със себе си, бил агресивен и тичал из стаята.

Виждайки, че случаят е сериозен, колегите му, които били наблизо, незабавно се обадили на линейка и полиция. Преди пристигането на лекарите един от служителите самостоятелно оказал на жертвата първа медицинска помощ, превързал го и се е погрижил той да не загуби съзнание. Пристигналите лекари натоварили мъжа в колата и като взели предвид факта, че жертвата се държи бурно и агресивно, го закопчали с колани. Но, както се оказало след минути, това не им помогнало особено.

По някакъв начин той успял да се освободи и нападнал водача на колата, удряйки го и опитвайки се да седне зад волана. През цялото това време Амир продължил да крещи нещо. Шофьорът успял да извади ключовете от запалването и да избяга от кабината. Тогава озлобеният пациент също изскочил от колата и хукнал към близкия склад.
Там той намерил лопата и започна да напада почти всички, размахвайки инструмента.

Дошлият на мястото полицай трябвало спешно да вземе служебното си оръжие и да предупреди нападателя за възможното му използване, но това не помогнало - ядосаният Амир тръгнал в атака. Пазителят на ордена нямал друг избор, освен да стреля. Той натиснал спусъка няколко пъти, след което нападателят паднал и умрял на място.

Причината за неадекватното поведение на мъжа, според полицията, може би е употребата на незаконни наркотици. Съдебно-медицинската експертиза ще отговори на този въпрос. Също така, районният полицай ще бъде проверен за законност на използването на служебно оръжие.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ленин

    13 7 Отговор
    Република Тува неграмотници!Ловният резерват на Путин.
  • 2 Лекар

    29 3 Отговор
    """Незаконни наркотици """".Алооооо, пъдпъдъци, имали законни наркотици?!! Нашите полицаи, вместо да пляскат ония с палката по задника в Казанлък , да бяха го гръмнали....

    Коментиран от #6, #8, #12

  • 3 fks99

    0 3 Отговор
    Къде е клипа

    Коментиран от #17

  • 4 Рошко

    20 2 Отговор
    Ами убо направил човека, ако така се правеше света щеше да е по добър и с много по малко боклуци
  • 5 браво

    23 3 Отговор
    Точно това трябва да направи всеки полицаи в целия свят !!!

    Коментиран от #9

  • 6 Има

    2 6 Отговор

    До коментар #2 от "Лекар":

    Алкохолът
  • 7 ЦъРъУ

    11 3 Отговор
    Сега американските тайни служби ще открият, че застреляният работник не е харесвал чак толкова Путин и това е причината за смъртта му. Нещо повече, ще кажат, че пистолетът не е бил зареден с патрони, а е бил с газови патрони, пълни с Новичок.
  • 8 Психиатъра

    2 2 Отговор

    До коментар #2 от "Лекар":

    А за паьителя на ОРДЕНА???
  • 9 Ако ти, драги,

    4 2 Отговор

    До коментар #5 от "браво":

    Без да си полицай, убиеш човекът с лопатата, със законният си пистолет, много ще търкаш нара! Превишени права, крайна необходимост, неизбежна отбрана!
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Честито

    4 1 Отговор
    Този надрусан агресор, както си личи от клипа, е яко надрусан. Размахва лопатата като джедайски меч и ако само се беше развикал "А.л.л.а.х. а.к.б.а.р." и всички щяха да се разбягат като паткани.
  • 12 Хккхх

    1 3 Отговор

    До коментар #2 от "Лекар":

    Алкохол, тютюн, един куп хапчета с рецепта.
  • 13 нямал избор

    3 10 Отговор
    Защо не е стрелял във кракът,рамото,лопатата та дори в главата на редактора на тази статия да беше произвел изтрел-МИЛИЦИОНЕРА. Aми си е позволил да отнеме човешки живот, а и става ясно че милиционерът не е бил смъртоносно заплашен!

    Коментиран от #16, #21

  • 14 One

    3 2 Отговор
    Откъде е дошъл дежурния милиционер, защо спешно си е взел личното оръжие, което явно е стояло на друго място...? Както и да е-според мен милиционера стреля с електрошоков пистолет по нападателя. Не видях кръв, а само два-три гърча на падналия на пода наркоман.

    Коментиран от #15

  • 15 ЧЕТИ БЕ!

    3 3 Отговор

    До коментар #14 от "One":

    Публикувано във факти.бг: Пазителят на ордена нямал друг избор, освен да стреля. Той натиснал спусъка няколко пъти, след което нападателят паднал и умрял на място.
  • 16 веселяк

    11 4 Отговор

    До коментар #13 от "нямал избор":

    Айде бе, правозащТитник! В Щатите щяха да го застрелят да викнат медицински екип да го съживи и пак да го застрелят!

    Коментиран от #20

  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Българан

    4 2 Отговор
    Тази статия е върха на тъпотията...Срам сте за журналистиката бе, еееиииййй????Много ниско ви е нивото...ПИК го подминахте...с 200!

    Коментиран от #19

  • 19 Тоалетна хартия

    1 0 Отговор

    До коментар #18 от "Българан":

    ПИК газ ПИКаят от яд , че факти.бг ги задмина по простотия....
  • 20 Тираджия

    0 1 Отговор

    До коментар #16 от "веселяк":

    Така беше в доброто старо време преди години ! Сега тоя с лопатата ще го направят герой и ще осъдят ченгето!
  • 21 А бе и ти си

    0 0 Отговор

    До коментар #13 от "нямал избор":

    имал избор да ходиш на училище, ама не си го използвал поне да научиш правописа. Само припомням - въпросният индивид СЕ ОТСКУБНАЛ от обздвижващите го средства... И какво щеше да стане, ако изСтрелът, попаднал в крака, не доведе до желаното въздействие? Колко жертви щеше да има? Въпросът за неизбежната отбрана е доста сложен, но тук ситуацията е такава, че се касае за неизбежност в условията на застрашаване на няколко лица. Полицаят е направил това, което трябва - и което правят И полицаите в САЩ.
  • 22 мечо

    0 0 Отговор
    а тука ривети чи полюцаи биели прзтъпницити
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания