Last news in Fakti

25 Март, 2021 19:50 2 912 26

Курсът на Запада за сдържане на Русия

  • русия-
  • дмитрий песков-
  • запад

Коментар на Дмитрий Песков

Курсът на Запада за сдържане на Русия - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Наблюдаваме целенасочена линия по сдържането на Русия. Това обяви говорителят на руското президентство Дмитрий Песков, цитиран от РИА Новости.

Руски представители заявиха, че се води психологическо нападение срещу страната. Това трябва да повлияе на самосъзнанието на обществото.

Песков заяви, че се поддържа линия за сдържане. Тя може да бъде видяна и с просто око.

Руският държавен глава Владимир Путин е заявявал подобни мисли. Според него се води информационна кампания срещу постиженията на страната.

Така се нарушава стабилността по периферията на страната. Руското правителство заяви, че е отворено за преговори.

Владимир Путин подкрепя диалога.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 13 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 кнаус485

    37 6 Отговор
    Съюз между ЕС и Русия това е гибелно за Сащ, но е невъзможено щото ЕС стана колония....
  • 2 ТаУмВзе

    15 4 Отговор
    Психотронната война се вихри бясно. Руснаците много добре знаят за какво иде реч. Атаката на Маджестик 13 и компания е много сериозна. Тактическата тишина води до стратегически действия.
  • 3 Олеле...

    7 23 Отговор
    И на тези им клатят стабилността и им завиждат на "постиженията"...

    Коментиран от #22

  • 4 независим

    33 7 Отговор
    америка и запада не могат да простят на руснаците, че имат ресурси и ни им ги дават безплатно, както направиха с Ирак, Либия, ......

    Коментиран от #10

  • 5 нашия

    21 4 Отговор
    за каво сдържане става дума аз от 30 години не съм видял Русия да ес разширява или премества в която и да е посока ??!!
  • 6 Мор и заличаване

    5 28 Отговор
    на империята на злото, азиатски тирани и червени посткомунистически дерибеи

    Коментиран от #9, #15

  • 7 Джо Байдън

    30 3 Отговор
    Ние джендърите от Америка и нашите братя в Брюксел се опитваме да спрем могъщя гигант Русия те се опитват да вредят на нашите мигранти на нашите проститутки, нашите готини джендъри, спират ни печатенето на долари опитват се да ни натрупат нов дълг но обещаваме на светът ние американците утре ще си платим 70 трилиона долара дълг и ще похапваме пуканки

    Коментиран от #11

  • 8 Иван Шишман -- 😒🇧🇬🇷🇺

    22 2 Отговор
    Джендарите видяха как лека полека,Русия и Китай завладяват целия свят.
  • 9 Сталинград

    12 2 Отговор

    До коментар #6 от "Мор и заличаване":

    Виждам тръпнеш от желание , спешно да започнеш работа като военнопленник в някоя сибирска мина .
  • 10 Такъв е живота

    4 4 Отговор

    До коментар #4 от "независим":

    Да си лъскат бастуните и да се примирят че няма да имат нищо .нищо не могат да направят освен да си плащат
  • 11 Българска Печатарска Колегия

    8 2 Отговор

    До коментар #7 от "Джо Байдън":

    Имаме възможност да започнем с печатането веднага на 70 трилиона долара😁

    Коментиран от #16

  • 12 Каскетчик

    9 2 Отговор
    Как пдал ще удържа мъжкар?
  • 13 Киро Брейка

    16 2 Отговор
    На всеки сто години " цивилизования " свят се обединява срещу Русия за да изяде шамарите и да се кротне за следващите сто.
  • 14 Антон

    22 4 Отговор
    Войната на Запада е не само срещу Русия, ами срещу цялото Православно Славянство и никога не е спирала нито за миг. Запада ни мрази по простата причина, че се страхува от нас. Може би има защо!? Аз обаче, като православен славянин виждам в Русия единствено близка страна с братски народ. Западняците с техните "цености" са ми дълбоко чужди и направо неприятни. Жалкото е, че в момента Русия е единствения защитник на славяните и това на западняците им бърка в г..а. Падне ли Русия, цялото славянство изчезва. Амин!

    Коментиран от #17, #19, #24

  • 15 ЧЕПА

    7 2 Отговор

    До коментар #6 от "Мор и заличаване":

    Много бързо си сменяш никовете . НО СИ ТОЛКОВА ЕЛЕМЕНТАРЕН С ПИСАНЕТО ЧЕ СИ ЛИЧИШ ОТ ДАЛЕЧЕ НАЛИ ТАКА СЕНАСРАН, УМРЯЛ КОН.... да ги изброявам ли
  • 16 Иван Шишман -- 😒🇧🇬🇷🇺

    7 2 Отговор

    До коментар #11 от "Българска Печатарска Колегия":

    От горското стопанство ще ви доставим дървесина за хартията.
  • 17 БАЙ КУРТИ

    2 2 Отговор

    До коментар #14 от "Антон":

    Извинявам се по грешка ти сложих - считай го за +++
  • 18 Махмуд

    12 2 Отговор
    Аман от глупости. Никой не иска да напада Запада, особено Русия. А и няма за какво.
    Стига военщина.
  • 19 Киро Брейка

    4 2 Отговор

    До коментар #14 от "Антон":

    Прав си, но българите не сме славяни.
  • 20 Русофил плюс

    5 1 Отговор
    По-важното е, че на практика Русия (с Китай) сдържат атлантическите откачалки. А това как се наричат нещата в западната-фейк преса е от треторазрядно значение за мислещите хора....Нал'тъй, лицемери!
  • 21 Черен Петър

    6 1 Отговор
    Очевидно г-н Песков не употребява правилния термин! А той не е "сдържане", а "подчинение". От край време целта на западните и отвъдокеанските "партньори" на Русия е да я подчинят, да я докарат до положение на колония и да правят с нея каквото им кефне и понеже не им се отдава, ги докарва до бяс. След като не успяха да го направят със силата на оръжията, а сега вече е твърде късно да повтарят подобни опити, опряха до всевъзможни санкции и пъхане на пръти в колелата на Русия, но поне до сега не постигат желания успех...А съм сигурен, че и в бъдеще няма да им се получи...
  • 22 Флин

    5 1 Отговор

    До коментар #3 от "Олеле...":

    Високото грозде е най - кисело. Руските постижения са факт, който мира не дава на алчните западни терористи и травестити. Точно руските постижения и разработки изхвърлиха на бунището така мечтания от западните кръвопийци и пишколапци "нов световен ред". Светът се промени, еднополюсния блянуван свят е разбит и никога повече няма да бъде възстановен. За мъжете в чорапогащи, и от отвъд Атлантика и във васална Европа, това е краят. Те осъзнават края и своята безпомощност и точно поради тази причина цензурират всеки инако мислещ, хората се манипулират като им се отрязва достъпа на адекватна информация. Нещо като СССР през 88-ма, всеки знае че всичко е свършило, но не се спира с пропагандата. Империята на злото умира, и трябва да сме благодарни точно на народи като руския, китайския, иранския и тн. за яростната съпротива и отстояването на интересите си, защото точно тези "малки" камъни разбиха колата на капитализма. А за постиженията на руснаците ти не се тормози, ако ти не ги виждаш и осъзнаваш, това не означава, че не съществуват.
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Българин

    0 1 Отговор

    До коментар #14 от "Антон":

    Какво ти е чуждо и неприятно на западните ценности?
    Да не се подиграваш на различните, да не упражняваш агресия върху тях и по-слабите?Това ли ти е неприятното?Съвсем накратко казано това е, което вие съветските кратуни не можете да разберете и да приемете.
  • 25 Герд Мюлер

    1 0 Отговор
    Засилената атака на Запада против Руската Федерация може да се обясни просто по следния начин: ЗАВИСТ, ЗАВИСТ и отново ЗАВИСТ.
    Завист, но от какво и защо?
    Завист, защото РФ е НЕЗАВИСИМА могъща ЯДРЕНА ДЪРЖАВА от най-висок ранг, на която не може да се направи нищо.
    Защото борбата на Запада е за РЕСУРСИ. А Русия си ги има предостатъчно. Завист защото Русия е САМОДОСТАТЪЧНА държава с най-голяма територия, най-богата на природни богатства с необятни ДЕВСТВЕНИ простори, които чакат да се разработват.
    ЗАВИСТ за все още екологичното равновесие на руската природа.
    ЗАВИСТ за единството на руския народ около ВОЖДА в лицето на Владимир Путин. ЗАВИСТ за моралните ценности на руския народ, които нямат нищо общо с раложената либерално-джендърска соросоидна демокрация, ЗАВИСТ, защото виждат безисходицата в която се намира Запада. Безисходица, която не чертае никаквъв път за усъвършенстване на тяхното развитие. Който е бил в САЩ знае, че там цари пълен хаос.
  • 26 насила дарител

    1 0 Отговор
    Запада явно много е западнал , щом иска СДЪРЖА Русия. А и много страх ги тресе , защо ли ? Успяха да разбият СССР , сега искат и Русия ли да унищожат ? Нали УЖ са миролюбиви хорица и демократи ?
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания