Last news in Fakti

1 Април, 2021 23:40 3 136 16

САЩ се надяват на нов рестарт с Русия

  • сащ-
  • диалог-
  • русия

Страната би отворила своите дипломатически мисии

САЩ се надяват на нов рестарт с Русия - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

САЩ се надяват някой ден да успеят напълно да възобновят работата на дипломатическите мисии в Русия. Това обяви говорителят на Държавния департамент Нед Прайс, цитиран от Вашингтон Пост.

Страната се надява някой ден да отвори отново всички дипломатически мисии в Русия. Такива може да има във всички райони на страната.

Към момента не е ясно кога това ще стане. Все пак подобно решение би било позитивно.

Двете страни отбегнаха своите отношения през последните седмици. Това стана след критични коментари на американски представители за руското правителство.

Русия в момент разглежда нова визия за двустранния диалог. Провеждат се постоянни срещи по темата.

Водят се разговори за възможни двустранни срещи. Русия обяви, че е отворена за диалог.


Поставете оценка:
Оценка 1.7 от 11 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Четник

    28 4 Отговор
    А на Българите живеещи в Глазгоу —Скотланд няма да могат да гласуват защото изборната секция е закрита и трябва да пътуват до далечния Единбург.Срамота.

    Коментиран от #2

  • 2 Грейхоунд

    17 20 Отговор

    До коментар #1 от "Четник":

    Като не им харесва да се прибират в Бг ако се чувстват шотландци да си гласуват на местните избори.Твърдо против двойно гражданство и такива прстотии съм това е най-голямата глупост която съм чувал или родното гражданство или чуждо ама прав ти път.
  • 3 Аре нема нужда

    44 2 Отговор
    Русия е държава,САЩ кочина !
  • 4 Песента

    31 1 Отговор
    "Иди ми доди ми и после пак" вече не върви, остаря много, и в резултат руския посланик вече е в Москва. Явно нищо ново не можем да измислим даже местните трансевроатлантици, мълчат като риби.
  • 5 Бони

    34 0 Отговор
    Вечни лъжи и увъртания,американците много ги е страх да боравят с истината.
  • 6 Турбо

    23 0 Отговор
    Ха, това да не е уиндоус бре? Рестатирашш и то помва да работи? Я си уберете мялко нафуканите физиономии и като потърсите и предложите уин-уин система, дори десния вечен управник на Русия - МП ще проговори. Белкем света кротоляса. То не бе близък изток, не бе поолски напъни в прибялтикя, не бе черно море, грудия(абхазия) армения/азербайдган
  • 7 Слава России

    14 1 Отговор
    Ами Путин да натисне червената кнопка и готово...
  • 8 диетолог

    25 0 Отговор
    Как върви стачката на навални? Боли ли го коремчето! Глад му е майката, питайте д-р Емилова! Лечебен глад с чай "новичок", да му се изчисти организъмчето , от евроатлантическите отрови! Като нов ще излезе след 2г. Запазен.

    Коментиран от #10

  • 9 ужас

    16 0 Отговор
    Циркона премина успешни изпитания. 12 самолетоносача се превръщат в плаващи мишени без никаква защита. Още по сговорчиви ще стават. Скоро и ф22 и ф35 отиват на скрап. Ще ги заместят с дълбоко модернизиран до поколение 5- (пет минус) ф16. Ядрените им ракети не са модернизирани от 35 г.
  • 10 Много бързаш

    11 0 Отговор

    До коментар #8 от "диетолог":

    Нахални ще остане на курорт там, където е сега поне 12 години. Ще му излекуват и стомаха, и гърба му ще е като нов. И ще има време и мемоари да пише....
  • 11 Любопитко

    16 1 Отговор
    Абе мноого се покри оня с трабантчето дето много ги разбира тез неща! Инеговата сътрудничка Ленчето с кремчето и тя нейде пътяса. Що тъй. Нека кажат некоя умна приказка. Той народа не е прост - всичко разбира... Тъжно е без тези капацитети....
  • 12 Pam

    12 0 Отговор
    Ще мирясат, защото без руските двигатели,космост-нанайси!
  • 13 Русофил плюс

    13 0 Отговор
    "САЩ се надяват на нов рестарт с Русия" - това звучи като: моля Ви, не сме искали да късаме дипломатическите отношения; Върнете си посланника обратно!
  • 14 big

    7 0 Отговор
    Докато съществува понятието: диалог от позиция на силата, няма да има никакъв рестарт! Докато САЩ не асимилират и приемат, че вече няма еднополюсен свят, пак няма да има рестарт!
  • 15 ХИЛЪРИ

    1 1 Отговор
    КАКВИ ГЛУПОСТИ ПИШЕШ РОСЕНЧО????? САЩ ГОТВЯТ ГОЛЯМА ВОЙНА В ОКРАИНА, ДРАГИ. НЕЩО НЕ СИ В ЧАС ТОТАЛНО.ЛЪЖЛИВА МИСИРКА.
  • 16 Шляхтиц

    3 0 Отговор
    Времето за рестарт на отнашенията отдавна отмина. Както се казваше в една приказка, мандалото хлопна.