Last news in Fakti

6 Април, 2021 07:14 2 527 8

Нетаняху: Процесът срещу мен е опит за преврат!

  • израел-
  • бенямин нетаняху-
  • ликуд-
  • бени ганц

Прокуратурата настоява той да бъде наказан за неправомерно приемане на подаръци и за недопустим натиск върху медии да го представят в положителна светлина

Нетаняху: Процесът срещу мен е опит за преврат! - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

За опит за преврат говори отново премиерът на Израел Бенямин Нетаняху, който първи в историята на тази държава, е подсъдим за корупция докато е на поста.

Нетаняху беше изправен вчера на съд в Ерусалим по обвинения в корупция. Прокуратурата настоява той да бъде наказан за неправомерно приемане на подаръци и за недопустим натиск върху медии да го представят в положителна светлина.

Премиерът отвърна публично с контраобвинения срещу прокуратурата:

"Целият процес срещу мен е злоупотреба с власт от страна на прокуратурата. Това е опит за преврат".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Натаняхо. Сега в съда, нашите са наред!!

    10 0 Отговор
    Покварихме и Израелския премиер, и той станал Корупционер!!! Да не повярва човек!!!
  • 3 Ахахахах

    10 0 Отговор
    Изтаелският тулупотиква. Не изпуска кокала.
  • 4 Диверсант

    10 0 Отговор
    Тоя го чака затвор и за геноцид срещу израелския народ. Сключване на договори с фармацевтични компании за правене на експерименти
  • 5 Илюминат

    12 1 Отговор
    Властта покварява , а абсолютната власт покварява безусловно ! Страха обаче изяжда душата от вътре ! Всички тия Тикво-толупо-натаняховци в даден момент имат абсолютната власт , но тя винаги се сервира с гарнитура от страх да не я изгубят и накрая остават без капчица душа! Видяхте го и нашия онази вечер под снежинките! Спечелил избори и вместо в една приветлива и топла зала да бъде заобиколен от усмихнати съмишленици , той се запрял пред някакъв дувар с ръце в джобовете , свил ушите от студ като мастия и пелтечи насвяткан като кирка , как ще праща чакали след опонентите си!!! Да ме молят , пак не им искам живота на тия бездушни , телесни маси ! То това живот ли е???
  • 6 ТаУмВзе

    5 0 Отговор
    Щом моше щави моше, Сметай каква е епохата.
  • 7 Биде

    3 1 Отговор
    Голям мошенник и демагог, но хитрите евреи си го дондуркат вече бая години! Няма ли някой по-свестен или политическата система за пореден път показа своята гнилост!
  • 8 Антимафия

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "Stèfanie 🎲":

    Той е първи приятел на Бойко Борисов, другия е Орбан?
    Името му е "Бибо", като в мафиотските легенди , на Ал Капоне?
    Бойко много се впечатлява, от такива крадци?