Last news in Fakti

15 Април, 2021 16:10 2 383 28

Москва обеща: Ще отговорим на нови американски санкции!

  • русия-
  • сащ-
  • санкции-
  • владимир путин-
  • дмитрий песков

Говорителят на Кремъл Дмитрий Песков заяви, че Москва ще изчака да види какво ще се случи със санкциите преди да коментира в детайли

Москва обеща: Ще отговорим на нови американски санкции! - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Кремъл обяви днес, че ще отговори подобаващо на всякакви нови „незаконни“ американски санкции срещу Русия, и предупреди , че всякакви нови мерки ще намалят шансовете за среща на президентите Джо Байдън и Владимир Путин, предаде Ройтерс.

Запознати заявиха вчера пред Ройтерс, че САЩ може да обявят нови санкции срещу Русия още днес заради предполагаема намеса в американските избори и злонамерена кибердейност. Наказателните мерки ще са срещу няколко физически и юридически лица.

Кремъл отрича твърдения в САЩ, че Русия се е опитала да се меси в президентските избори в САЩ през 2020 г. или че е зад кибератака, свързана със „СоларУиндс“.

Говорителят на Кремъл Дмитрий Песков заяви, че Москва ще изчака да види какво ще се случи със санкциите преди да коментира в детайли.

Очаква се САЩ и да експулсират руски дипломати в рамките на новите санкции, съобщи Си Ен Ен. Това ще засегне дипломати, които работят в посолството във Вашингтон и в генералното консулство в Ню Йорк.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Тупан

    11 22 Отговор
    Ще увеличим производството на Новичок

    Коментиран от #4

  • 2 Рос

    15 66 Отговор
    На кой му пука за санкции от страна на Русия бе. Света няма нужда от Русия. Те не произвеждат нищо. Пълни лузъри

    Коментиран от #14, #23

  • 3 Българин

    17 44 Отговор
    Спираме износа на Лада за САЩ
  • 4 пешо

    11 3 Отговор

    До коментар #1 от "Тупан":

    темното, да не си се пристрастил? че като гледам как го нагъват тук и там...
  • 5 Anon

    15 43 Отговор
    Ахахах. И какви санкции ще направят руските ватенки :) ? Цялата им икономика е на една плюнка живот. Добре че имат газ и петрол иначе отдавна да са умряли от глад.
  • 6 GnG

    29 9 Отговор
    Какво общо има България и по-голямата част от Европа със СЕВЕРА и с Атлантическия океан, че членуват в Северно Атлантическия съюз НАТО ?!

    Коментиран от #27

  • 7 върл кравар

    16 2 Отговор
    Ще наложим санкции на чистачките от градския транспорт. Ще им запорираме и "авоарите" при нас .
  • 8 Русороб

    7 23 Отговор
    Ще изгори публично доларите в знак на протест Джуджето
  • 9 Другаря Христов е руски патриот

    6 19 Отговор
    Русия спира кравефермите и ще произвежда само монголи
  • 10 парламента

    7 40 Отговор
    И кaк щe oтгoвoри Мocквa ????
    Щe прaти руcкинчeтaтa дa прaвят cвир........ или руcкия бизнec щe ce хвaнe зa пaлцитe. A ,мoжe и c гoл г@з дa пръднaт нa х@я нa aмeрикaнцитe.
    Руcнaцитe нe рaзбрaхa ли,чe никoй нe ги брoи зa cливa.Изпoлзвaт ги кaтo дocтaвчик нa cурoвини и нищo пoвeчe !

    Коментиран от #12

  • 11 Саманта

    30 5 Отговор
    Кой знае какви смешни санкции ще измислят пак краварите . Не виждам нужда Руснаците да реагират изобщо.
  • 12 свирчо

    16 6 Отговор

    До коментар #10 от "парламента":

    Ще пратят два кораба памперси в краварника.
  • 13 гей

    33 5 Отговор
    сащ е подла и извратена страна! сащ е злото! Който иска 52 пола - марш в сащ! В БЪлгария има и ще има само два пола, хомосексуализмът е заболяване и не трябва да се рекламира, а лекува!
  • 14 Ха хо хи

    5 0 Отговор

    До коментар #2 от "Рос":

    Според мен не си "Рос", а по-скоро си "Рус".
  • 15 Pam

    3 1 Отговор
    Да със СУ 67
  • 16 Безпристрастен

    16 3 Отговор
    Русия отново ще постигне това, което иска всеки, който е следял световната политика през изминалите години е наясно с това.
    Същата съдба сполети и Грузия през 2008, когато Русия окупира няколко територии от държавните й граници.
    Русия неотдавна си прибра и Крим, а сега ще се случи същото и с Донбас, макар че Донбас отдавна обяви независимостта си и се отдели от Украйна, така че сценарият е повече от ясен.
    Разбира се, Русия не случайно има интерес към тези територии, тъй като Донбас е най-голямата промишлена зона на Украйна и където също се намират големи находища на въглища.
    САЩ, от своя страна няма да направят абсолютно нищо, тяхната цел е единствено и само да нажежат допълнително обстановката, за да може ЕС и Русия, да развалят дипломатическите си отношения.
  • 17 Руско джудже

    7 18 Отговор
    "Санкциите ни правят по-силни!" - така се беше изцепило джуджето пут_К_ин, обаче не знам защо неговите царедворци продължават жално да вият срещу тия санкции. Аз бих допълнил, че тъй като всички искаме турбо силна русия, санкциите трябва да станат много по-железни, а не досегашните лигни.
  • 18 Софиянец

    6 20 Отговор
    С човешко превъзходство и тъпо население Кремъл напада съседите и няма край дано фалират вече
  • 19 Бре

    15 4 Отговор
    колко соросиянски тролове напълзели! От коя шизоклиника ги набарал дедо шорош? Ма то други не биха му се вързали. И к`ви са ви опорките? Да спасим либерастията и да ги съкрушим със задружен лгбт парад! Задружно хванати под ръка да посрещнем дълбоко всеки удар на врага! До смърт верни на стокхолмския синдром!
  • 20 КАТУН С РАКЕТИ

    4 11 Отговор
    С какво ще отговорят пък тея смешни руски мизерници ? Руския обор не прави нищо друго освен да вреди на света.Нито произвеждат нещо,нито спомагат за развитието на света ,нито имат някаква търговия ,нито нищо.Само грабят готовите природни ресурси,препродават ги.нападат други държави и им присвояват териториите.Това е руския обор на кратко.
  • 21 Катун с ракетите

    1 9 Отговор
    Те руснаците нищо не могат да правят сигурен съм че и ракетите им са от мукава
  • 22 Иван Томов

    3 6 Отговор
    Байдън само се прави че се конфронтира с Русия. Ето че няма три четири месеца откакто е президент и вече си уговориш среща с Путин. Това нещо Оранжевият не можа да постигне за четири години
  • 23 краварите

    1 2 Отговор

    До коментар #2 от "Рос":

    произвеждат? зелени хартийки и ги дават на дръпнатите очи.

    Коментиран от #26

  • 24 Плашипутаци

    1 2 Отговор
    Ще Ще Ще???
  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Роко

    1 3 Отговор

    До коментар #23 от "краварите":

    Не ги произвеждат а ги взимат срещу газ и петрол после защото мразят долара ги разменят срещу юани от жълтите. Накрая всички доволни европейците купуват евтини петрол и газ, китайците им дават нищо не струващи юани (могат да си ги печатат на воля), а рашките са доволни че са спретнали поредния заговор срещу долара. А да забравих американците също са доволни жълтите срещу ниска лихва влагат доларите в развитието на американската икономика и наука. Това може би е единствената сделка в света където всички страни са доволни.

    Коментиран от #28

  • 27 Рико

    0 0 Отговор

    До коментар #6 от "GnG":

    Черно море е в басейна на Атлантическия океан.
  • 28 Рико

    0 0 Отговор

    До коментар #26 от "Роко":

    Щом мразят долара, да не им се дават долари. Изнася суровини-да му се заплаща с промишлени или селско-
    стопански стоки. Те не дават швейцарски франкова, та срещу тях да им се дават долари. Дават суровини - срещу суровините да им се връщат стоки. Ако се приеме този логичен и справедлив подход при търговията с тях, какво очакват да се случи с тяхното стопанство?
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания