Last news in Fakti

26 Април, 2021 15:29 3 573 24

Мирът в Европа е възможен само с Русия

  • австрия-
  • канцлер-
  • себастиан курц

Коментар на Себастиан Курц

Мирът в Европа е възможен само с Русия - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Австрийският канцлер Себастиан Курц обяви, че е против допълнителни европейски действия спрямо Русия, съобщи Билд.

Австрийският представител обяви, че мирът в Европа е възможен само чрез сътрудничество с Русия. Той смята, че е важно да има успокояване в двустранните отношения.

Според него това е трудно. Себастиан Курц обаче смята, че е правилният път.

Той добави, че досегашните европейски действия са били правилни. Към момента е важно да се намери диалог.

Според него Европа наблюдава руските действия. Важно е обаче да се намират правилните решения.

Австрия ще опита да води диалог.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 15 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Call of Duty

    9 54 Отговор
    Да той и друг австриец Адолф Х същото казваше без него мирът е невъзможен в Европа, според Курц мир ще има ако Русия окупира всички от бившето съветско пространство а Ердоган завърши с мечтата си Виена да е обсадена от турски войници

    Коментиран от #6, #7, #22, #24

  • 2 El chochone

    56 7 Отговор
    СЛАВА НА РУСИЯ !
  • 3 Правило 1

    67 4 Отговор
    Мирът в Европа а и по целият свят е възможен САМО с Русия...-и БЕЗ САЩ!!!! Всички други тези и твърдения са разстягане на локуми....
  • 4 хах

    60 5 Отговор
    ЕС се разпада, а ние сме зависими роби, парите, които ни подхвърлят си ги вземат многократно от веригите магазини, самолети и т.н. Съсипаха ни енергетиката и селското стопанство, а ние им се кланяме!

    Коментиран от #11

  • 5 Кресна

    54 3 Отговор
    Малка държава с млад премиер,но с мозък за разлика от повечето управляващи в Европа.Кога ли Европейските лидери ще се поучат от такива лидери,с не само да лаят и бълват глупости.В Европа се намира една от най силните държави в света и с нея трябва да се научат да я третират като равна и нормална държава в противен случай нещата ще бъдат адски трудно и недай боже и фатални.
  • 6 Ха че

    39 5 Отговор

    До коментар #1 от "Call of Duty":

    Русия да не е луда да ги окупира за са ги храни бре? :))) Тя едвам се откачи от тях и Източна Европа, където ни хранеше, та сега отново ли? Избитите си го това от тикветата.
  • 7 1111

    7 16 Отговор

    До коментар #1 от "Call of Duty":

    Според теб какво трябва да е? Да принудим руснаците да си измият ботушите на р. Елба, както го направиха през 1945 ли? И тогава със сигурност ще има мир 45 г и на Златни пясъци ще е пълно с чехкини.
  • 8 Бай-дън

    15 1 Отговор
    Ей сега пък и на този трябва да му набивам канчето! Трябва някак си тук да изхвърли кува ме връзка с взривовете в Чехия или нещо с новичок примерно!
  • 9 ДжафДжаф

    18 4 Отговор
    Е, има си хас! От север потока отива в Авсрия и от юг се случва същото. Напрактика всички потоци водят към Баумгартен. Тарикат момче викат по нашиот край!!!
  • 10 Бай-дън

    12 5 Отговор
    Ей сега пък и на този трябва да му набивам канчето! Ще трябва да му изфабрикувамe връзка с взривовете в Чехия или нещо с новичок примерно!
  • 11 Де да беще

    31 5 Отговор

    До коментар #4 от "хах":

    Де да беше само енергетиката и селското стопанство, ама не е.
    Имашебезплатно здравеопазване, където лекарите гледаха на теб като на човек а като на банкомат, дето трябва да се дои до дупка. Имаше добре въоръжена армия. Имаше безплатно обучение, където се ОБУЧАВАХА умни и кадърни кадри. Имаше уважение към хората, които работят. Имаше ветин транспорт. Имаше строителство на заводи и пътища, по които пътувахме на символични цени.
    И да, нямаше банани, гражданска отговорност, частни съдии-ипълнители, нямаше също така стрес, наднормено тегло, изоспорт и увредено сърце, нямаше месо с хормони, сирене без мляко и мляко без мляко. Нямаше турски домати и македонски ябълки...
    Абе, голямо нямане беше, ма оживяхме. А сега имането ще ни довърши.
  • 12 електрошок

    20 5 Отговор
    "Мирът в Европа е възможен само с Русия." Айде,бе! Тъй ли? Ама наистина ли?! Това откъде ви дойде в главите? Сега ли се сетихте?
  • 13 kick

    18 4 Отговор
    Без Русия и по специално Путин, България нямаше да я има, а светът щеше да е един огромен затвор!
  • 14 Call of Duty

    5 20 Отговор
    Руcия e в упaдък Вoвa кaзвaшe грeшкитe нa другитe зa рaзпaдa нa CCCР нo нe признaвa coбcтвeнитe cи грeжки зa упaдъкa нa Руcия a имa eднa гoлямa грeшкa aнeкcирaнeтo нa Крим дaдe тлacък към упaдък нa импeриaлиcтичecкитe aмбиции нa Руcия

    Коментиран от #17

  • 15 Николай

    21 4 Отговор
    Умен и практичен лидер на една неутрална и просперираща страна.
  • 16 Begoogle

    18 3 Отговор
    Мирът е невъзможен със САЩ и техните агенти във всяко европейско правителство, подлите им АТлантически съвети и фондации от типа агенти за влияние "Америка за..."
  • 17 Call of Puty

    7 5 Отговор

    До коментар #14 от "Call of Duty":

    Call of Puty отивай да четеш Зелето и/или Европата и не прави на остроуменЪ
  • 18 Номер2

    5 24 Отговор
    Мир ще има от деня, в който Москва се превърне в радиоактивна пепел! А това австрийче е на хранилка от Москва!

    Коментиран от #20

  • 19 Колко е

    13 3 Отговор
    млад Курц,а така добре ръководи Австрия.
  • 20 Хмммм

    3 9 Отговор

    До коментар #18 от "Номер2":

    комунистите направиха радиоактивна пепел Чернобил да беше избухнала в Москва и да си преместят столицата в Антарктическата станция Останкино
  • 21 5 май 1945 Берлин

    14 2 Отговор
    Да, така е Курц. Европа все още е окупирана с въоръжени сили на победителите от ВСВ, Великобритания и САЩ! ЕС има една ядрена държава, Франция и една силна икономика, Германия. Европа няма самостоятелност и независимост от англосаксонците!
  • 22 гост

    2 11 Отговор

    До коментар #1 от "Call of Duty":

    Обясняваш на русопитеци , дето точно това им е мечтата !! Слава богу поне изборите доказаха колко са в България , горе долу всички са се отписали , даже могат да ги видят поименно , предполагам това е и целта , хахах !! А иначе господ си знае работата , скоро ще ни оттърве от тая краста !!
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по държави: