27 Април, 2021 10:31 1 414 9

САЩ защитават своите избори

  • сащ-
  • избори

Стартира нова група за проучване на информация

САЩ защитават своите избори - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

САЩ ще създадат нова група, която ще работи за противодействие на опитите за влияние в изборите в страната, съобщи Вашингтон Пост.

Идеята е да се противодейства на опити от Русия и други държави. Новата група ще е част от бюрото на директора на Националното разузнаване.

То координира обмена на информацията между разузнавателните агенции. Идеята е да се координират усилията на експерти, проучващи различна информация.

Излязоха доклади, които твърдят, че руското правителство е опитало да влияе на американския вот за държавен глава. Счита се, че китайското правителство е обмисляло подобни действия, но не ги е предприело.

Реализирането на центъра вече е договорено. Все още не е ясно кога ще започне да действа.

Провежда се подбор на експерти.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мале мале

    11 2 Отговор
    На тия все Русия им в гънките,пак ще почнат да скачат отвисоко с последният вик"Руснаците идват!"
  • 2 План

    10 1 Отговор
    Малоумници
  • 3 Павел Пенев

    11 1 Отговор
    След последните лъжи и фалшификации на демократите,няма смисъл да се правят избори в САЩ,всичко се предрешава на друго място а не в секциите.
  • 4 Доналд Тръмп

    10 1 Отговор
    В САЩ се фалшифицират избори факт факт!
  • 5 az #Победа76

    7 1 Отговор
    Демократите ще направят всичко възможно да се бетонират в политическата власт в САЩ. Няма да се учудя, ако променят закона така, че само мъртвите да могат да гласуват! :))
  • 6 Павел Пенев

    4 1 Отговор
    След последните лъжи и фалшификации на демократите,няма смисъл да се правят избори в САЩ,всичко се предрешава на друго място а не в секциите.
  • 7 Диверсант

    2 0 Отговор
    Ох много обичам да чета информация от Кралството на хамбургера. Много са секси, получавам оргазъм от словосъчетанията ПРЕДПОЛАГА СЕ,, ДОПУСКА СЕ, МИСЛИ СЕ,, ИМА ВЕРОЯТНОСТ,, МОЖЕ БИ., СПОРЕД БАБА ПЕНКА ОТ ЖЕНСКИЯ ПАЗАР...
  • 8 Хахаха

    3 0 Отговор
    А аз си мислех, че войната за демокрация свърши с Тръмп
  • 9 ДЯВОЛА

    1 0 Отговор
    Демократите ще защитават фалшифицирането на избори дори и от народа , това се отчита в цял свят