Last news in Fakti

28 Април, 2021 16:40 933 0

Албания чака промени в опозицията

  • албания-
  • опозиция-
  • ръководство

Призиви за промени в ръководството

Албания чака промени в опозицията - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Опозицията в Албания трябва да промени своето ръководство. За това призовават много представители на Демократическата партия в страната, съобщи Пинк.

Мненията се увеличиха след изборите в страната през миналата седмица. Водеща по подкрепа продължава да е групата на премиера Еди Рама.

Това доведе до недоволство сред водещата опозиционна група. Много нейни представители настояват за смяна на лидера Люзлим Баша.

Към тези мнения се присъедини и предходният албански държавен глава Буяр Нишани. Той смята, че Баша носи лична отговорност за изборния резултат.

Според него опозицията не може да се третира като частна собственост. Отправена е и критика към програмата на Демократическата партия.

Баша от своя страна обяви, че продължи да работи за ново правителство.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

Новини по държави: