Last news in Fakti

25 Януари, 2013 09:50 1 402 2

Великобритания не се страхува от бг имигранти

  • великобритания-
  • забрана-
  • българи-
  • джонатан алън

Великобритания не се страхува, че българи масово ще емигрират в страната след края на 2013 година, когато изтича срокът за забраната. Това каза в студиото на "Денят започва" по БНТ британският посланик у нас Джонатан Алън. Той обаче не отрече, че в страната му все пак има политически партии, които се опасяват от това.

Алън отчете, че България е отбелязала напредък по отношение на реформата в съдебната система и в разкриването на акции на организираната престъпност. "Но има още работа. Българските власти трябва да правят това, което е добре за България, а не само защото Брюксел го изисква", допълни той.

Относно ситуацията около избора на конституционен съдия посланикът изрази увереност, че депутатите в парламента скоро ще номинират кандидат. "Не виждам проблем в това, че нещата се бавят, за да се избере най-добрият кандидат", обясни Негово превъзходителство.

Посланикът на Великобритания отказа да коментира референдума за ядрената енергетиката у нас с думите: "Дипломатите никога не коментират избори и референдуми. За разлика от България, ние провеждаме често референдуми".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Human

    0 0 Отговор
    ...напротив, Англия се страхува от бг емигранти и то много. Но страхът им идва от това, че в целия този наплив би могло да има и много квалифицирани емигранти, които биха застрашили работните места на местните. Иначе за редовите българи, те и да искат да емигрират, толкова са бедни, че дори нямат пари за билета до острова. Ако случайно има голям наплив от емигранти, то ще са предимно цигани! Това е истината за страхливите англичани!
  • 2 кик

    0 0 Отговор
    и аз ще е махна само и еднинственно не ми харесва дясното кормило