Last news in Fakti

17 Май, 2021 16:10 5 138 9

Риболовен кораб изчезна в Черно море, открити са 3 тела

  • румъния-
  • черно море-
  • риболовен кораб

По искане на румънската брегова охрана от Бургас е пристигнал и самолет, за да се включи в издирвателно-спасителните дейности

Риболовен кораб изчезна в Черно море, открити са 3 тела - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Риболовен кораб с петима души на борда е обявен за изчезнал в Черно море, а телата на трима членове на екипажа са открити на брега, съобщава сайтът Зиаре.

Според властите корабът е изчезнал тази сутрин в района на град Тулча, Източна Румъния, предава БТА.

В зоната са изпратени плавателни съдове на Румънската брегова охрана и на Румънската морска спасителна служба, както и два хеликоптера и водолази. По искане на Бреговата охрана от Бургас е пристигнал и самолет, за да се включи в издирвателно-спасителните дейности.

Властите съобщиха, че на брега са били открити телата на трима души, за които е потвърдено, че са били членове на екипажа.

Спасителната операция продължава.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 6 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 КОЛЬО НАЗДРАВЕ

    5 4 Отговор
    ЖАЛКО!
  • 2 Медуза

    7 7 Отговор
    "Челюсти" е гризнала гемията. Или "Кракен" си е поиграл.Кой знае-може пък и "Перфектната буря" да е потопила съда. Или румънска пърцуца да е виновна корабчето да се изгуби в мъглата и хоп-да налети на скали.
  • 3 Историята

    23 3 Отговор
    Там се провеждат учения на НАТО и ако е станало нещо, свързано с тях, забравете да излезе истината.

    Коментиран от #4

  • 4 Ха ха

    15 3 Отговор

    До коментар #3 от "Историята":

    Не си прав.Още утре ще докажат,че руска подводница е с "голяма вероятност" виновна.

    Коментиран от #5, #7, #8

  • 5 един от стадото

    6 2 Отговор

    До коментар #4 от "Ха ха":

    а то един най- обикновен бракониерски калкан го е обърнал. Пълни мрежи, време няма, изсипват ги на борд и айде наопъки във водата. И ако е бил на борд на вЪлната от бързане , край на филма..
  • 6 4️⃣4️⃣5️⃣5️⃣

    3 5 Отговор
    От коя държава е кораба? На всичкото отгоре статията е по данни на Русия! Ние пак нищо не знаем! Съвсем се обърках!
  • 7 Teoрема

    4 1 Отговор

    До коментар #4 от "Ха ха":

    Всяка крива линия, успоредна на козяшката линия е права линия.
  • 8 Змей Горяни

    2 1 Отговор

    До коментар #4 от "Ха ха":

    Тази руска пидводница е извършила това деяние по указание на Путин. Ей, тоя Путин, бе! Край нямат неговите злодеяния. Не се насити да смущава съня на цивилизования свят и това си е. Нюрнберг за него и всички руснаци.
  • 9 факти

    2 0 Отговор
    За съжаление все по-чести ще стават тия катастрофи благодарение на лайНАТО-вските из пражнения в Черно море.
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания