Last news in Fakti

28 Май, 2021 10:40 1 438 1

Кипър продължава подкрепата за бизнеса

  • кипър-
  • подкрепа-
  • правителство

Стартират няколко нови програми

Кипър продължава подкрепата за бизнеса - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Правителството на Кипър ще продължи финансовата подкрепа за бизнеса, съобщи Катимерини.

Това обявиха в съвместно обръщение министрите на финансите и труда. Работодатели и работещи ще могат да кандидатстват по няколко различни социални плана.

За май ще бъде изплатена субсидия в размер на четиридесет милиона евро. Те са разпределени по различни социални планове.

Предвидени са за работещите в хотели и различни икономически сектори. Повечето от тях са свързани с туристическа индустрия и предприятия с ограничена дейност.

Идеята е да се ограничи безработицата и да се продължи дейността на бизнеса. Фирмите ще бъдат подпомагани на основата на ограниченията в техния приход.

Бюджетната устойчивост ще е важна при разпределяне на подкрепата.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Тикволандия

    1 0 Отговор
    Защото някои страни са в ЕС, а някои само се правят.