Last news in Fakti

9 Юни, 2021 16:36 1 708 3

Германия няма да преразглежда диалога с Русия

  • германия-
  • хайко маас-
  • русия

Това обяви Хайко Маас

Германия няма да преразглежда диалога с Русия - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Правителството на Германия не вижда нужда да преразглежда своя диалог с Русия. Това обяви германският първи дипломат Хайко Маас, цитиран от ТАСС.

Германия има интерес от партньорство с Русия. Представителите на страната не смятат, че руското правителство има подобна готовност.

Признава се, че има нужда от отваряне на прозорец за диалог. Маас смята, че няма нужда от преоценка на настоящия модел за диалог с руските представители.

Руският външен министър Сергей Лавров направи коментар по темата. Дипломатът обяви, че Русия е готова на сътрудничество с Германия.

Очаква се германското правителство да покаже добра воля за обща дейност. Двете страни работят по общи идеи.

Между тях има различия по разнообразни теми.


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 8 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 бай Дън

    9 2 Отговор
    Голям залък лапни, голяма дума не казвай.
  • 2 тъжно соросче

    6 1 Отговор
    Е ся га са оплача на чичко Шорош...
  • 3 2121

    7 0 Отговор
    Германия е победена страна във ВСВ.Има договори ,които трябва да изпълни.Да не слушат евреите, които управляват тъпите сащ,а да водят самостоятелна политика и да не игрят цигански номера на Русия.
Новини по държави: