Last news in Fakti

11 Юни, 2021 13:15 2 087 15

Тръмп изпрати поздрави на Путин по Байдън

  • джо байдън-
  • владимир путин-
  • доналд тръмп

Срещата на двамата глобални лидери се очаква да се проведе на 16 юни в Женева

Тръмп изпрати поздрави на Путин по Байдън - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Бившият американски президент Доналд Тръмп пожела в свое становище успех на приемника си на поста Джо Байдън на предстоящата му среща с руския лидер Владимир Путин, съобщиха информационните агенции.

„Успех на Байдън на срещата му с Путин, не заспивай на срещата и, моля, предай му най-добрите ми пожелания“, отбелязва Тръмп в задочно обръщение към настоящия държавен глава на САЩ, когото неведнъж е наричал „сънливия Джо“.

Срещата Байдън-Путин се очаква на 16 юни в Женева.


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 11 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 изрод

    4 29 Отговор
    Тръмп работи за болшевиките.

    Коментиран от #3

  • 2 Деймос

    13 0 Отговор
    Силно тролене..:)
  • 3 пешо

    15 2 Отговор

    До коментар #1 от "изрод":

    тръмпи си работеше за кравария, бай дън на практика русия и китай.
  • 4 Някога

    26 0 Отговор
    По времето на Тръмп взаимоотношенията САЩ-РУСИЯ бяха приемливи , сега те са пред пълен провал.
  • 5 Анна

    28 0 Отговор
    Путин и Тръмп си правят майтапи с Байдън.
  • 6 Бай Шиле

    20 0 Отговор
    Американците рано или късно ще се усетят как ги гъбарка политическия елит от Уол Стрийт.Следващият президент на САЩ ще се казва Доналд Тръмп.
  • 7 От умрел

    3 2 Отговор
    Писмо чакай
  • 8 нйко

    11 1 Отговор
    Байдън си е заспал отвсякъде , затова го сложиха . Толкова глупост от президент не са казвани до сега . Ако Путин го качи на самолет / не на влак/ да прекосят цяла Русия за няколко дни ,тоя ще онемее и ще добие представа за разликата от Америка . Това че имаш войска по целия свят не те прави по силен. Ако иска да ядат попарата на ВСВ ще си я получат , но... Путин каза че няма да е в Русия тоя път .
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 не може да бъде

    4 1 Отговор
    Може г-н Байдън да се мобилизира и да проведе успешно срещата ,макар че това не изглежда много вероятно -просто Путин е в друга категории Със сигурност екипът на г-н Байдън ще хвърли всички сили ,за да му помогне.А е необходимо ,защото са възможни няколко неблагоприятни варианта. Първи вариант -и това според американски читатели на Уолстрийт Джърнъл/!?/-срещата може да премине като боксовата среща Майк Тайсън -Майкъл Джонсън./Не е необходимо да казвам кой ще бъде в ролята на Майк Тайсън /А тя завършила така -39 секунди и нокаут!?Но аз считам този вариятнт за малко вероятен.Путин обича шахматните позиции -ще гледаме ,според мен едно интензивно разиграване на фигурите до около 25-30 хода.И после-шах и мат!Но също така е много вероятно г-н Байдън да заложе на мантрите -ще ги повтаря непекъснато без значение какво се обсъжда,докато на всички им омръзне и срещата ще приключи без каквото и да е споразумение и идея за какво изобщо може да се договорят!?Предстои да видим!
  • 11 Лепа Брена

    4 0 Отговор
    Аз, подобно на Путин преди месец-два, пожелавам на Байдън "много здраве", че ще му е нужно. Не очаквах да доживее до изборите през ноември, камо ли до лято 2021... То пък астрономическото лято още не е дошло, така че има още малко време! Идеята е поне две години някак си да ги изкара, за да сложат после онова недоразумение Камилчо за президент. Реално погледнато, Камилчо, Обамя

    Коментиран от #12

  • 12 Лепа Брена

    4 0 Отговор

    До коментар #11 от "Лепа Брена":

    Реално погледанто Камилчо, Обама и Хилари са действащите "президенти" в момента, заедно с други видни демонократи и олигарси, а спящия Джо е просто една безжизнена, бездушна, парцалена кукла.
  • 13 ристю

    2 0 Отговор
    "Тръмп в задочно обръщение към настоящия държавен глава на САЩ, когото неведнъж е наричал „сънливия Джо“." Ами на толкова години е Бай Издън. Нормално е да е сънлив и полузаспьо. Дъртаците след като обядват към 14:00 часа лягат да си дремнат следобедет сън. Другият е след вечеря,малко телевизия и хоп,хайде в леглото за хър-мърррр!
  • 14 Дедо ви Ванго

    2 0 Отговор
    Политически уру.пии ! Плюят се , наказват се , санкционират се и накрая тумнало и се поздравяват за това. Отврат!
  • 15 Майка му.

    0 0 Отговор
    Онзи скоро че гушни букетот.