Last news in Fakti

10 Юни, 2021 13:05 2 657 9

Доклад: Тръмп е невинен!

  • сащ-
  • доналд тръмп-
  • републиканска партия

При изтласкването на протестиращи на 1 юни миналата година служители на полицията на Вашингтон са използвали сълзотворен газ и лютив спрей в разрез с упътванията на отдела им

Доклад: Тръмп е невинен! - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Доклад на американските власти посочва, че разпръскването на предимно мирни протестиращи в близост до Белия Дом миналото лято не е целяло да прокара път на тогавашния президент Доналд Тръмп за правене на снимка пред църква.

Насилственото изтласкване на предимно мирно протестиращи от парка "Лафайет" до Белия Дом миналия юни доведе до гневни реакции от законодатели. Това се случи малко преди тогавашния президент Тръмп да премине през парка, за да отиде пред близката църква "Сейнт Джон", където си направи снимка с библия.

При изтласкването на протестиращи на 1 юни миналата година служители на полицията на Вашингтон са използвали сълзотворен газ и лютив спрей в разрез с упътванията на отдела им.

Според доклада на органа за надзор на държавни агенции полицията е прочистила парка, за да постави заграждения около него. Докладът посочва, че протестиращите за равни расови права не са били изтласкани конкретно заради президента.

Oт друга страна е имало объркване при отправените от властите предупреждения за разпръсване, като според заключения те не са се чували добре от събралите си.


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 15 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Плачещият

    10 4 Отговор
    Плачи дете, баща ти е невинен!
  • 2 аха

    17 0 Отговор
    там си нямат любим каксет който да пази една партия
  • 3 My TRiUMPh

    4 10 Отговор
    Тълпата беше организирана от социалните мрежи защото трамп е от германски произход по време на ВСВ са се правили на Шведи
  • 4 сектант

    25 1 Отговор
    е нормално - джендърите и тъмносините го изгониха защото видиш ли ги "обиждал" ама колко добро направи за тях не го броят това.

    Коментиран от #5

  • 5 ето

    0 0 Отговор

    До коментар #4 от "сектант":

    ....

  • 6 Груйо

    26 1 Отговор
    Тръмп 2021, палячото Байдън ходи с памперс, целия свят знае че изборите в САЩ бяха фалшифицирани. Тръмп победи с ландслайд.
  • 7 сълзотворен

    14 0 Отговор
    Бе то, че ползваха газ добре е незаконно, ами какво стана с убитите? Онова момиче, дето го застреляха добре ли е?
    Момичето, дето си бе рискувало живота като американски войник и оцеля във всички битки, а се върна в родината си, за да я застрелят своите......
    Лицемери подли!
    Пфу!
  • 8 Зейбекико

    2 0 Отговор
    Авторе Библия се пише с главна буква ! Днес е един от 12те голями
    Християнски празници - Възнесение Господне . Простено да ти е !
  • 9 Бай Член

    6 0 Отговор
    сатанистите затриват света, а кухите либерасти са им марионетки