Last news in Fakti

12 Юни, 2021 11:05 2 163 10

Използваха сълзотворен газ, за да разпръснат нелегално парти

  • париж-
  • франция-
  • парти-
  • полиция-
  • сълзотворен газ

Инцидентът е станал в Париж

Използваха сълзотворен газ, за да разпръснат нелегално парти - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

В нощта срещу събота парижката полиция е разпръснала стотици участници в нелегално парти. Мястото на събиране е било Еспланадата на инвалидите в центъра на града. Нейните обширни тревни площи са сред любимите места за отдих на парижани. Според информация на един от участниците в партито, в него са участвали между 1500 и 2000 души. Повечето от тях не са носили маски, не са съблюдавали необходимата дистанция, пиели са алкохол и са танцували. В своя профил в социалната мрежа Twitter, полицията е съобщила, че партито се е провело в „нарушение на установените стандартни норми“, включително не е бил спазен наложения във връзка с пандемията от коронавирус, вечерен час, който е 23.00 ч. В резултат властите са били принудени да използват сълзотворен газ, за да разпръснат тълпата. Някои младежи са хвърляли бутилки срещу властите на реда.

„Подобни масови прояви представляват сериозна заплаха от гл.т. на разпространението на коронавируса, тъй като болшинството младежи не са ваксинирани“, казва вирусолога Филип Фрогел. На Еспланадата на инвалидите това е втората подобна масова проява за тази седмица.


Поставете оценка:
Оценка 1.3 от 14 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бесен Язовец

    29 0 Отговор
    Демократите от Франция с газа в опчте на гражданите!
  • 2 Klark Kent

    30 0 Отговор
    Малко му беше плесницата на геронтофила от Елисейския дворец.
  • 3 МАСОН СТЕПЕН 33

    34 0 Отговор
    ДОБРЕ ДОШЛИ В НОВИЯ СВЕТОВЕН РЕД.ЩЕ СЕ СЪБИРАТЕ КОГАТО И КЪДЕТО КАЖЕМ И ТО ПРИ УЛОВИЕ,ЧЕ СТЕ ВАКСИНИРАНИ И СПАЗВАТЕ ВЕЧЕРНИЯ ЧАС.АКО НЕ СЛУШАТЕ СКОРО ЩЕ ИМИТИРАМЕ НАПАДЕНИЕ НА ИЗВЪНЗЕМНИ,НЕ СТЕ СЕ СЕТИЛИ ЗА ТОЗИ КОЗ НАЛИ?ЗА ТОВА СЪЗДАДОХМЕ ПРОЕКТ"СИН ЛЪЧ" И ФИЛМИТЕ В ХОЛИВУД И ЗАПОЧНАХМЕ ДА "РАЗСЕКРЕТЯВЯМЕ"ДОКУМЕНТИ ЗА НЛО,ЗА ДА МОЖЕ ПОСЛЕДНАТА ИЗМАМА ДА Е ПО-ГОЛЯМА И ПО-ИЗНЕНАДВАЩА ОТ ПЪРВАТА!

    Коментиран от #5, #9

  • 4 Ковид диктатура

    15 1 Отговор
    Гледайте японското аниме vexille 2077.ще видите нещо много познато!
  • 5 Феликс Дж

    6 2 Отговор

    До коментар #3 от "МАСОН СТЕПЕН 33":

    Наследникът на Ленин и Джон Конър в свещен съюз ще ви пометат.
  • 6 Това е

    6 0 Отговор
    Сюреалистична картина а беше конспирация.

    Коментиран от #7, #8

  • 7 Да БЕ КЬДЕ СА АНТИКОНСПИРАТОРИТЕ

    0 0 Отговор

    До коментар #6 от "Това е":

    Да не си го СМУЧАТ ЗА СОЛ ЗАКЛЮЧЕНИ У ТЯХ....
  • 8 Малееееее Социализма ША им

    2 0 Отговор

    До коментар #6 от "Това е":

    Са ВИЖДА КАТО РАЙ НА СЯШНИТЕ МЛАДИ И СТАРИ.....
  • 9 ARGON

    1 0 Отговор

    До коментар #3 от "МАСОН СТЕПЕН 33":

    "Масонството е еврейскa институция, чиято история, учредяване, управление, пароли и обяснения са еврейски от началото до края" - заявява еврейският равин Исак Уайз (rabbi Isaac Wise). Високопоставеният масон Dr. Rudolph Klein заяви: "Нашият обред е еврейски от началото до края, като обществеността следва да се досети от това, че ние сме подчинени на еврейството" (Latomia, No. 7-8, 1928).
  • 10 ARGON

    1 0 Отговор
    Еврейски Ковид-фашизъм в действие.
Новини по държави: