Last news in Fakti

16 Юни, 2021 07:05 3 211 16

Вижте къде ще се срещнат Байдън и Путин (СНИМКИ)

  • джо байдън-
  • вила-
  • швейцария-
  • женева-
  • среща-
  • владимир путин-
  • русия-
  • сащ-
  • снимки

Хиляди полицаи и военни са мобилизирани, за да гарантират безпроблемното протичане на срещата

Вижте къде ще се срещнат Байдън и Путин (СНИМКИ) - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Днес в Швейцария ще се проведе историческа среща – американският президент Джо Байдън и руският му колега Владимир Путин ще разговарят за първи път, откакто Байдън пое властта в Белия дом. Срещата ще се състои при изключително строги мерки за сигурност – във вилата „Ла Гранж”, разположена в парк на брега на Женевското езеро.

Великолепната вила от 18 век ще е домакин на тази важна среща. Въздушното пространство над Женева бе затворено за три дни, а силите за сигурност са поставили двойни огради около вилата и пренасочват движението в други посоки. Силите за сигурност дори разположиха противовъздушни оръдия в парка. Хиляди полицаи и военни са мобилизирани, за да гарантират безпроблемното протичане на срещата.

Белият дом предупреди, че от срещата не бива да има големи очаквания, и постави акцента върху гарантирането на по-стабилни и по-предвидими отношения между САЩ и Русия. Очаква се тя да започне около 13 ч. българско време и да продължи няколко часа. Програмата на срещата включва среща в ограничен формат, на която ще присъстват двамата президенти, американският държавен секретар Антъни Блинкън и руският външен министър Сергей Лавров, последвана от среща в разширен формат.

Дни преди да се срещне с Путин, американският президент Байдън го определи като достоен, умен и твърд противник. Байдън не каза конкретно какво се надява да постигне на срещата, нито как ще прецени дали тя е успешна. Американският президент заяви, че ще посочи ясно на Путин кои са „червените линии” и ще обсъди с него сфери за потенциално сътрудничество. От Москва посочиха, че двамата лидери ще обсъдят стратегическата стабилност, борбата с коронавируса, Сирия, Украйна и ядрената сделка с Иран. Вижте къде ще се проведе срещата и при какви мерки за сигурност:

Вижте къде ще се срещнат Байдън и Путин (СНИМКИ)
Снимка: БГНЕС/ EPA

Вижте къде ще се срещнат Байдън и Путин (СНИМКИ)
Снимка: БГНЕС/ EPA

Вижте къде ще се срещнат Байдън и Путин (СНИМКИ)
Снимка: БГНЕС/ EPA

Вижте къде ще се срещнат Байдън и Путин (СНИМКИ)
Снимка: БГНЕС/ EPA

Вижте къде ще се срещнат Байдън и Путин (СНИМКИ)
Снимка: БГНЕС/ EPA

Вижте къде ще се срещнат Байдън и Путин (СНИМКИ)
Снимка: БГНЕС/ EPA


Поставете оценка:
Оценка 4 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Японеца

    38 5 Отговор
    Русия е непобедима! Да четат историята!
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 хаберих

    5 3 Отговор
    Голям и зелен праз.
  • 4 Сандо

    24 5 Отговор
    Мястото е прекрасно,предразполага към приятни разговори на всякакви теми.А и килимите са специални заради единия гост,известен с нестабилната си походка.Можем да предположим с голяма степен на вероятност че разговора ще започне Байдън на чист руски с думите,четейки от листчето:Путин,сдайся!На което,ако Путин е в настроение,ще получи като отговор трипръстна конфигурация;а ако не е,девететажен порой от думи,които изчервения преводач ще каже,че са непреводими.
  • 5 Kurumpe

    5 30 Отговор
    Русия е кочина на бандити, убийци и терористи, които от векове се гаврят с руския народ! Жалко за достойните руски хора, които са постигнали толкова много в наука, култура, медицина, спорт и т.н. В нормални условия в тази държава щеше да е рай, а те едва правят БНП на Италия и всичко се краде…

    Коментиран от #6

  • 6 ггггггг

    26 3 Отговор

    До коментар #5 от "Kurumpe":

    Ти нали живееш в Боковия рай, какво си се загрижил за Русия?

    Коментиран от #8

  • 7 Добро утро

    8 5 Отговор
    Швейцария е така да се каже сестрата на Ватикана, която държи и разпределя парите, Америка е въоръжената ръка Ватикана. Важна среща между владетелите на планетата. Интересна е третата снимка, на тавана в средата има един правоъгълен " прозорец " който може да символизира място от което може да се контактува с друг висш свят или Бог. Владетелите общуват по между си ритуално чрез символи, така се всява страхопочитание в народите. Ще бъде интересно с тази Русия, която все им разваля плановете.

    Коментиран от #15

  • 8 пешо

    5 0 Отговор

    До коментар #6 от "ггггггг":

    той и за себе си не може да се грижи, ама пуста борба за насъщния - предполагам, че е професионален "загрижен". от тия, заради които форумите отдавна не са това, което бяха.
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Иван

    7 2 Отговор
    Покажете къде ще живее Биби Натаниаху, след като го окошарят.
  • 11 Румен

    6 4 Отговор
    Се се стещат кат к—-ви и все нищо не правят за марода си. Едните живеят на кредит, а другите на карофи. Само младите ще махнат изкуфелите старци в политиката.Нужна е промяна, а не официални и лъскави срещи. Вижте Меркел без семейство, Путин разведен, Макрон се оженил за майка си. Другите кой луд, кой крадец,кой шашав

    Коментиран от #13

  • 12 нико

    6 0 Отговор
    Байдън посети войските си в Европа . Какво правят тук след като има споразумение да са се изтеглили отдавна , както го направи Русия . Той обяви че Америка се ЗАВРЪЩА а не каза дали са били поканени и от кого . КОЙ е подстрекатела - САЩ или Русия . На САЩ им трябва по голям конфликт и такива като нас да им купуват оръжията и им поддържат икономиката , но конфликта да е по далеч от тях.
  • 13 Kurumpe

    2 4 Отговор

    До коментар #11 от "Румен":

    Путин има мъж и две деца, но се страхува да се разкрие пред руснаците. Също както Бойко Борисов, който не казва, че “Мата Хари” е мъж… спортист… ММА боец… Долорес Арсенова знае всичко!
  • 14 8ung 8ung 8ung

    1 3 Отговор
    Путин не трябва да ходи в Женева защото може да го отвлекат или убият или да свалят самолета срещата трябваше да е в Рейкявик където Боби Фишер и Борис Спаски играха за световен шампион 1972 помнете атентата срещу Александър трети в Русия и разстрела на царското семейство на Николай втори след революцията сега Путин ще е на западна територия и нарушаването на 10 годишния мирен договор Рибентроп олотов
  • 15 Диверсант

    2 0 Отговор

    До коментар #7 от "Добро утро":

    Преди да отидат в Сирия руснаците, Путин идва в Италия за среща с папата.. 10 дена преди това американския посланик в Рим постоянно е притискал Ватикана да не го приемат.. Информацията е от централните новинарски емисии. Не моя.
  • 16 2121

    2 0 Отговор
    Байдън е толкова смешен,че не осъзнава докъде е стигнал с излагането си.Владимир Вл. Путин, просто трябва да излуша тази странна птица Байдън.Нищо няма да се получи.Политикът Путин на среща със смешник.Не е виновна възрастта. Ако има проблеми Байдън с паметта, да не са го избирали за Президент.Но за тъпите сащ става.Кой ,ще суфлира на Байдън,кой ще му напомня защо е там и защо се среща с Путин?!Какви въпроси ще коментират.Като изпаднала страна сащ, ще се опита да изглежда силна, влиятелна, водеща.Всички знаем ,че това не е истина.Путин, има бърза реакция, знае какво иска за Русия и няма да отстъпи и милиметър.А изтърканата тема Навални,Вл. Путин,няма да коментира.Много загубено време за най-силната във всяко отношение Русия.Но Путин,като изключителен политик, ще изтърпи тази водевилна среща.Желая му железни нерви, бързина на реакциите/той е способен на това/,и заедно с него да се посмеем от сърце .Ако все пак има договорки,то ще бъдат подписани железни договори/сащ обикновено се отмята от мното договорки/При Русия това не върви.
Новини по държави: