Last news in Fakti

23 Юни, 2021 19:05 3 044 9

Очаква се европейски призив за България

  • ес-
  • предложение-
  • българия

Предложение за отпадане на програмата за сътрудничество и проверка

Очаква се европейски призив за България - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Очаква се европейските представители да отправят призив за сваляне на програмата за сътрудничество и проверка за България и Румъния, съобщи БНР.

Това ще стане при дебатите по доклада на Европейския парламент. Докладът ще представи анализ за върховенството на закона в европейските държави.

Последният доклад по програмата за сътрудничество и проверка за българската страна беше представен преди две години. Тогава се посочи, че България е напреднала достатъчно в реформите в своето законодателство.

Посочва се, че има още работа по тяхното практическо изпълнение и ролята на главния прокурор. Документът беше приет в Европейския парламент.

Все още не е взето решение проверките да отпаднат за страната. Очакват се докладите за върховенството на закона.

Препоръка трябва да дойде от Европейския съвет.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 8 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Комуниста

    21 1 Отговор
    Ще зоват РБ да се откаже от историята в имато на интерсите на НАТО и Брюксел!
  • 2 Леле

    17 3 Отговор
    Още пропаганда герберастките.
  • 3 Евпейския Съюз🇪🇺

    24 3 Отговор
    Западните имперялисти не ги интресува РБ и нейната история, а само какво могат да спечелят от РБ!
  • 4 Отряд,, Чавдар "

    16 2 Отговор
    Очаква се сериозно изнудване срещу Балканската колония РБ! Утре ще ви кажат, че Аспарух е основал Македония, а не България и вие ще се поклоните покорено защото сте верни евро - атлантичета!
  • 5 Асенчо Шукарчето

    4 5 Отговор
    Айде Амеееед,гюбек калдъръ кардаши
  • 6 смехория

    12 1 Отговор
    Били сме напреднали преди две години в законодателството.. ЕС за колко прости ни има??? Сами се издават, че са дупе и гащи с Бойко, лелееее.

    Коментиран от #9

  • 7 Така така.....

    3 0 Отговор
    Изпълняват ли петилетката , да се отчетат!
  • 8 U$A&NATOвън

    5 4 Отговор
    ТУК КОМЕНТИРАТ НЯКОИ БЪЛГАРСКИ ВРАГОВЕ , ВЕРОЯТНО РУСКИ ПРОВОКАТОРИ , КОИТО ИСКАТ БЪЛГАРИЯ ДА НАПУСНЕЛА ЕС, КОЕТО Е НАЙ- ТЪПОТО НЕЩО КОЕТО МОЖЕ ДА СЕ ИЗМИСЛИ.!МНОГО ОТ ВАС НЕ ПОМНЯТ КАКВО СТАНА, КОГОТО СССР РАЗТУРИ СИВ. БЪЛГАРИЯ РУХНА, ВСИЧКИ ЗАВОДИ И СЕЛСКОТО СТОПАНСТВО РУХНАХА, А НИЕ ГЛАДУВАХМЕ БЕЗРАБОТНИ, ЗАЩОТО ЗАГУБИХМЕ ПАЗАРИТЕ.ЗАВОДИТЕ СТАВАХА САМО ЗА СТАРО ЖЕЛЯЗО,ЗАЩОТО НЕ ПРОИЗВЕЖДАХА НИЩО КОЕТО МОЖЕШЕ ДА СЕ ПРОДАДЕ ИЗВЪН СССР, ЗАВОДИ ПЛАТЕНИ С ТРУДА И КРЪВТА НА ДВЕ ПОКОЛЕНИЯ БЪЛГАРИ, КОИТО ГЛАДУВАХА. В ТКЗС ДАВАХА НАДНИЦА ,КОЯТО НЕ СТИГАШЕ ЗА ЕДИН КИБРИТ.ЗА ЕС ПЛАТИХМЕ ПРЕСКЪПО , МИЛИАРДИ , КОЗЛОДУЙ, КВОТИТЕ ЗА СЕЛСК. СТОПАНСТВО .ВОДИТЕ НА СТРУМА И МЕСТА.СЕГА Е РЕД И РСМ ДА ПЛАТИ, НЕ ДА ПОСТАВЯ УСЛОВИЯ.НАШИЯТ КОЗ Е ЧЕ СМЕ В ЕС, С ПРАВАТА СИ. АКО ЩАТИТЕ НИ ПРИТИСКАТ , ДА ГИ ИЗГОНИМ ОТ ТУК И ДА ИЗЛЕЗЕМ ОТ НАТО , ДА ИЗБИРАТ ЧЕРНО МОРЕ ИЛИ ОХРИДСКОТО ЕЗЕРО , ТАМ Е НАШИЯТ КОЗ.ОТ ЕИ НЕ МОГАТ ДА НИ ИЗГОНЯТ , НО ОТВЪН ОТНОВО ЩЕ ОСТАНЕМ БЕЗ ПАЗАРИ И ЩЕ ТРЯБВА ДА ЗАКРИЕМ ДЪРЖАВАТА , КОЕТО Е ЦЕЛ НА МНОГО"ПРИЯТЕЛИ"! АКО НИ ПРИТИСКАТ , ОСТАВАМЕ В ЕС, НО ГОНИМ ЩАТИТЕ ОТ БГ И ВЪН ОТ НАТО, КАТО ТОЛКОВА ИМ Е ЦЕННО ОХРИДСКОТО БЛАТО,ПО -ЦЕННО ОТ СЪЮЗНИКА БЪЛГАРИЯ. ДА СИ ПРАВЯТ ЕЗЕРЕН ФЛОТ В ОХРИД , НО БЕЗ БЪЛГАРИЯ , КОЯТО ПРЕВЪРНАХА В ПУШЕЧНО МЕСО И РАКЕТНА ЦЕЛ НА РУСИЯ.
  • 9 Брендиманска

    1 2 Отговор

    До коментар #6 от "смехория":

    Ами ще да се разпаднат, щом България е изрядна😂😂😂дръжава
Новини по държави: