Last news in Fakti

28 Юни, 2021 18:02 1 486 8

Диалогът с Русия е съобразен с интересите на САЩ

  • сащ-
  • преговори-
  • русия

Подготвят се нови преговори

Стартирането на диалог за стабилност с Русия отговаря на интересите на САЩ и партньорите на страната. Това обяви съветникът на американския държавен глава Джонатан Файнер, цитиран от ТАСС.

Американското правителство планира започването на преговори за стабилност. Тези преговори отговарят на американските интереси.

Интересите на всички американски партньори също ще бъдат защитени. Разглеждат се темите, по които може да има позитивно партньорство.

Разговорите може да започнат през следващия месец. Това беше потвърдено от руския заместник – външен министър Сергей Рябков.

Идеята беше договорена на срещата на върха в Женева. Двете страни са съгласни, че има сфери, в които тяхното сътрудничество е важно.

Подготвят се представители по преговорите.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 8кс значи

    11 2 Отговор
    Диалог няма
  • 2 Верно ли

    17 2 Отговор
    Хахаха, тез сащисаните интереси много интернационални, бе! Днес бомбандирали Ирак заради техни интереси в Ирак, какви ли ще са интересите към Русия???
  • 3 rusnak

    17 4 Отговор
    Още малко ще си "говориме", после такъв ще получите в зъбите, че цялата ви сбирщина атлантическа ще се насереправа!

    Коментиран от #4

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 mi6osp

    11 0 Отговор
    В многополюсния свят успешни преговори ще има , едва когато са съобразени с интересите и на двете страни. Както показа опитът за преговори с Ким, диалогът със съобразяване интересите само на едната страна, се изражда в монолог.
  • 6 rusnak

    8 1 Отговор

    До коментар #4 от "Ха Ха Ха":

    Нали знаеш, кой най-хубаво се смее?
  • 7 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    11 3 Отговор
    Който се е заЛаял и захванал с Русия......Все е ...побеснял....Нищо добро не чака англосаксонците.....Сред ""геройското""им преминаване малко навътре в руски териториални води....Очаквам да ги сполетят доста бедствия на острова.........
  • 8 Ванката

    9 2 Отговор
    Крим е руски завинаги,или докато я има Русия,което и едно и също,а Черно море е Русское озеро,православните се къпят в него с предимство..