Last news in Fakti

29 Юни, 2021 12:40 5 609 8

Правителството лъже всяка минута

  • великобритания-
  • правителство-
  • елтън джон

Недоволството на Елтън Джон

Правителството лъже всяка минута - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Поп певецът Елтън Джон отправи сериозни критики срещу британското правителство, съобщи Гардиън.

Певецът настоява правителството да осигури пътуванията на британските музиканти в Европа. Британското правителство все още не успява да уреди свободното движение на артисти с ЕС.

Музикантът припомня, че става въпрос за индустрия за над сто милиарда паунда. Той обяви, че говори за работата на певци, танцьори, музиканти и екипи по озвучаването.

За да се осигури турне е необходимо да се свърши огромна административна работа по получаването на визи за персонала. Елтън Джон признава, че той има ресурса, за да подсигури тази работа, но това не важи за прохождащи артисти.

Той смята, че се обръща много внимание на други индустрии, но изкуствата остават на заден план. Отправи обвинения към британското правителство, че лъже всяка минута и дава обещания, които често не изпълнява.

Позицията на Елтън Джон срещна сериозна подкрепа в социалните платформи, като много млади музиканти го призоваха да продължи да излага тяхната позиция.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 13 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 факт

    9 12 Отговор
    Лъжата на Запада че това да грачиш видиш ли било индустрия и срещу тях реалната индустрия на Китай например базирана на стомана микроелектроника и машиностроене
    Резултата е плачевен за Запада Китай ги бие във всичко.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Бат Бойко дъртия комунист

    9 2 Отговор
    Аз лъжа даже на сън.
  • 4 Сър Алтън Джон

    12 2 Отговор
    ...😁...за което е прав,прав е...😁...
  • 5 Китай бие наред и гвачи ориз

    9 4 Отговор
    Но на кой му се ходи там?! А Мада Раша съчетава Запад-Изток така,както никой друг на планетата Земя не умее! Вместо да търсите контакта с нея,вие постоянно я лаете.Ако има нещо по-тъпо от един ганьовец в Природата,то това са двама ганьовци!

    Коментиран от #6

  • 6 Епа

    7 0 Отговор

    До коментар #5 от "Китай бие наред и гвачи ориз":

    Аз ли да им върша на политиците работата, не стига, че си пълнят търбусите с парите на данъкоплатците, ами и единственото, което правят е да мрънкат, колко са недоволни от опозицията, се ганьовците са виновни
  • 7 Дамммм

    12 0 Отговор
    Щом и тоя ЯРЪК представител на нео-либерализма говори така-сещайте се че правителството им е минало всякакви граници...И то да лъжеха само за това-от векове са царе на интригите и подлостта...
  • 8 Радуга

    0 0 Отговор
    Леле, како...
Новини по държави: