Last news in Fakti

3 Юли, 2021 15:22 3 931 25

Европейските лидери са колониалисти

  • унгария-
  • виктор орбан-
  • ес

Това обяви Виктор Орбан

Европейските представители се държат като колониалисти. Това обяви унгарският премиер Виктор Орбан, цитиран от ТАСС.

Европейски представители настояват Орбан да се съобразява с европейските идеали. ЕС оспорва последните закони, приети от унгарското правителство.

Той обяви, че европейски представители опитват да диктуват законодателството в отделните държави. Подобни опити търсят налагане на определени идеи за държане и поведение.

Според него това са рефлекси, донесени от колониалното минало на отделни страни. Орбан обяви, че ще защитава своите решения пред ЕС.

Някои европейски представители настояват да се прекрати подкрепата за страната. Това води до противоречия в общността.

Унгария има подкрепата на отделни други държави.


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 58 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мачкай Орбане

    94 7 Отговор
    Ние сме с вас против Джърмани и Франс.
  • 2 Верно ли

    102 6 Отговор
    А така! Че ни писнА на всички от евроатлантически ценности!
  • 3 БОЗА

    54 3 Отговор
    Право куме в очи... ;-)


    *Този коментар изразява личното мнение на автора.То може да не съвпада с позициите на "Факти",като цяло,и на отделни коментиращи в частност,за което БХ
  • 4 копират бе

    56 3 Отговор
    Викторе , гледат от американските си господари , които пък те са ги колонизирали и назначили като губернатори на територията.
  • 5 ИЗЛЕЗ

    74 4 Отговор
    ИЗЛЕЗ КАТО АНГЛИЯ ОТ ГЕЙРОПКА И ГОТОВО СЛЕДВАЩАТА ДА Е БЪГАРИЯ НЯМАМЕ НИЩО ОБЩО С ГЕЙРОПЕЙЦИТЕ ЗАЩО НИ НАТИКАХТЕ В ГЕЙРОПКА?НИЕ СМЕ ПРАВОСЛАВНИ СЪС СЕМЕЙНИ ЦЕНОСТИ МЕЖДУ МЪЖ И ЖЕНА.

    Коментиран от #7, #8, #22

  • 6 XYZ

    61 3 Отговор
    Европейските ценности съвсем ми се изгубиха, след протестите в България и мълчанието на Брюксел /но не и спрямо Беларус/, подкрепата за Бойко Борисов от ЕНП след бруталните разкрития за записи и кражби, придобилата известност истина за германското покровителтво над "вожда", в това число и неговата подготовка за послушно оръдие на Запада и т.н. Сигурно има и още. Ако започваме да рушим старите порядки и да изискваме чесност и почтеност в управлението, за какво ни е прогнилата Европа???
  • 7 Брендица

    10 9 Отговор

    До коментар #5 от "ИЗЛЕЗ":

    Може ! На България обаче й е нужно Правителство, което ще работи за Държавата, респ.народа. От Инициативата ЕС на 3 морета ще спечелим, ако правилно се разходват средствата. Там са 12 държави и Франция, Германия, мисля даже и Италия са изключени от този проект.

    Коментиран от #13

  • 8 Hess

    31 4 Отговор

    До коментар #5 от "ИЗЛЕЗ":

    И да се напусне ЕС,ефект няма да има-неолибералите,които са впили нокти и зъби във всичко и всички са в процес на въвеждането на Нов Световен Ред!Доскоро(десетина години)когато аз и хората с подобни убеждения алармирахме,ни смятаха за лунатици и се смееха зад гърба ни...е събитията от последно време говорят повече от хиляда думи-лъжата Ковид,неконтролируема миграция(нашествие)опит за налагане на джендър модела и т.н.Орбан е един достоен политик и човек но сам не ще успее-нуждае е се от тоталната подкрепа на всички десни сили,но казвам десни наистина,защото и Б.Б. ръководи дясна партия,коята е в една европейска парламентарна група с партията на г-жа Меркел..
  • 9 GnG

    11 0 Отговор
    "Скритите факти от Лисабонския договор. 17.9.2019" - в ютуб
    "Лисабонския договор" - в ютуб
  • 10 Мутри вън

    1 40 Отговор
    Ха ха и той заприличал физически на тулупа! Явно всички мафиоти си приличат! Българите се отърваха от мутрата Борисов,а унгарците какво чакат още???
  • 11 и робовладелци

    28 1 Отговор
    Признаци на колониализма: губернатор тиквоний, подкрепян публично от Берлин, Брюксел, Анкара и Вашингтон; източват работливите граждани; намесват се във вътрешните ни работи(платените протести с участието на посланници при свалянето на орешарски, имаше защо да си сваля но си е намеса, а не демокрация), но когато е в тяхен интерес, не и когато е в интерес на народа (пр. затварят си учите за нарушения дори на европейското законодателство като в случая с топлофикациите, които ни рекетират с непоискана услуга); ползват колонията за пазар на боклуците чрез лидъл, кауфланд и т.н., а и за и евтин доставчик на суровини (примерно, асарел медет си изнася вагони с мед, които преработва в Белгия на продукти, а тук остава замърсяването); не се интересуват от причините за позицията ни спрямо С.Македония, а се опитват да налагат свя интерес.
  • 12 Троянски Кон

    4 22 Отговор
    А бе Викторе изключително много те уважавам защото си истински боец за защита на националните интереси на държавата .Ама нали вие Унгарците първи се надигнахте през 1956 година да бягате от Русия ,даже и въстания вдигнахте . искахте социалдемократическият капитализъм да правите ,искахте свобода ,равенство и не знам какво още .Е получихте това за което се борихте ,гей паради ,джендъри и куп други атлантически ценности и задължения и заповеди от ЕС .Стойте си сега във съюза и не мрънкайте много много .Каквото сте си надробили това и ще сърбате сега .
  • 13 Троянски Кон

    28 0 Отговор

    До коментар #7 от "Брендица":

    А бе кога Германия и Франция са мислили за Българският народ бе .Първите ни докараха две национални катастрофи и две загубени световни войни .Вторите ни окупираха заедно със Англичаните през 1918 -21 години и ни разкатаха фамилията като ограбиха до шушка оголелият и обосял и огладнял Български народ . И ти още мислиш че тези дето мразят Българският народ мислели за него,мислят ама как най добре да ни довършат като народ и държава .

    Коментиран от #14

  • 14 Брендица

    11 0 Отговор

    До коментар #13 от "Троянски Кон":

    Абе чети правилно ! Пиша без Германия, Франция, Италия, че и Белгия даже. 12 страни са в тоя проект
  • 15 не може да бъде

    18 1 Отговор
    Аз лично не знам как да окачествя поведението на европейските лидери,но предполагам,че г-н Орбан знае какво говори.Но за мен най-учудващото нещо е назначаването на такива хора като г-жа фон дер Лайен и Манфред Вебер на високи постове/и не само тях, разбира се/.Какво е успяла да покаже напр.г-жа фон дер Лайен в Германия за да я издигнат на такъв пост...че е голяма специалистка по провалите и бъркотиите...който не вярва,да пита немските военни !?Сега,ако задачата и е да внесе хаос и да провали ЕС -това вече е друг въпрос!

    Коментиран от #18

  • 16 ПЕНКО

    7 1 Отговор
    ЗНАЕТЕ ЛИ ,ЧЕ ФРАНЦИЯ Е ЗАРОБИЛА ИТАЛИЯ И ГАРИБАЛДИ Е ОСВОБОДИЛ ИТАЛИЯ ОТ ФРЕНСКО РОБСТВО ?????????---- ДНЕС СИ МЕНКАТ ДАЛАВЕРИ НА БАЗАТА НА КОЙ Е ПО- БОГАТАШ --А НАРОДИТЕ ИМ РАБОТЯТ НА ДВЕ МЕСТА--- ЗА ДА ОТЦЕЛЯВАТ .А.А.А !!???!!
  • 17 ke da

    1 27 Отговор
    А Орбан е нацист, антихуманист и диктатор - все доказани вредители за цивилизацията човешка!
  • 18 5ко

    10 1 Отговор

    До коментар #15 от "не може да бъде":

    Точно казано. То Ердо много добре е преценил госпожата и й показа мястото на миндеря. Някой да си мисли, че е случайно недоразумение? Не. Много добре изигран, преднамерен ход.
  • 19 аааа

    0 0 Отговор
    Кpaдeц !Koй изнece гpyeвски oт Мakeдонята!?'
  • 20 наблюдател

    4 1 Отговор
    Всяка страна е суверенна.
  • 21 Абсолютно

    5 0 Отговор
    Вярно иВолен тъй говори ама кой да слуша . Всички за затъпели по чалгаджията......
  • 22 Еуропа

    1 3 Отговор

    До коментар #5 от "ИЗЛЕЗ":

    А като нямате икономика и няма евро фондове, ще стигнете Африка в беднотията.

    Коментиран от #25

  • 23 Оппа

    0 0 Отговор
    Eeeee,без Германия, Франция, Италия, че и Белгия...3a CM eдин гoлям oй......

    Коментиран от #24

  • 24 аааа

    0 0 Отговор

    До коментар #23 от "Оппа":

    И eФekта на бyмеранга!
  • 25 Да дааа

    0 0 Отговор

    До коментар #22 от "Еуропа":

    Кой ни докара до това дередже Европесци начело с Франция и Германия.Същите който са инициаторите за бомбадировките и разпокъсваето на Югославия като държава с кункоретна и силна икономика.Тези същите ни сложиха юларчето и няма мърдане колкото и да ни ви се вярва мандалото лопна и няма връщане.Пъкленият им план за заличаване на родът Български работи перфектно.
Новини по държави: