Last news in Fakti

14 Юли, 2021 15:56 4 963 9

Невероятно бягство от закона чрез сандък в самолет

  • карлос гон-
  • бягство-
  • япония

Разказва Карлос Гон

Невероятно бягство от закона чрез сандък в самолет - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Индустриалецът Карлос Гон разказа как е избягал от Япония, съобщи Би Би Си.

Това стана преди две години. Бягството на Гон е като от филм.

Той беше директор на водеща автомобилна компания. Трябваше да избяга от страната след обвинения за укриване на доходи.

Това стана чрез сандък, в който беше скрит, за да влезе в самолета. Гон получаваше огромни заплати за поста, който заема.

Твърди се, че той умишлено е намалявал информацията за своите заплати. Той признава, че е трябвало да чака тридесет минути в сандъка преди самолетът да излети.

Гон дълго време се е движил с маскировка, за да не бъде забелязан, като е избрал сандък за музикално оборудване, защото по онова време в страната е имало много концерти. Сандъкът го е чакал в хотел, където двама души са го пренесли до летището.

Там го е чакал частен самолет, като той е бил скрит в сандъка до излитането на самолета. Гон призна, че когато е пристигнал в Ливан се е почувствал свободен и по невероятен начин.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 9 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Нашия тулуп да отслабва, че

    18 5 Отговор
    Няма може да влезе в такъв сандък! Ще му трябва сандък от ядрен реактор :)! И да спре с дрогата! Не знам какво взима, но е много силно!
  • 2 Госあ

    9 3 Отговор
    За хората и мишките...хахаха. Ако бях на мястото на япончетата щях да му изпратя нинджи. Но според тях позора е достатъчен.

    Коментиран от #3

  • 3 Кларксън

    16 2 Отговор

    До коментар #2 от "Госあ":

    Същия човек спаси Нисан от фалит, изплати 20млрд долара дългове и направи пробив с НисанGTR!
  • 4 Ерец

    3 1 Отговор
    Тези обвинения за укриване на доходи и злоупотреба със служебни пари са едната страна на монетата. В действителност тоя тарикат е имал план да се обедини с китайски автомобилен производител , и да предостави технологията на Нисан ´e POWER´.Освен това е било предвидено и по - голямата част от производството да се премести от Япония в Китай , и с получените премии от сделката да се оттегли от управата и да си живурка . Това разбира се от японска страна е непростимо и затова го “настъпиха”. Е , ако искат да го изправят пред правосъдието единствено Израел може да им го върне по същия начин както избяга…
  • 5 Тои е в родината си Ливан

    5 2 Отговор
    Какъв Израел ще хо върне и какво общо с това имат евреите с тази драма?!?

    Коментиран от #7

  • 6 Николай

    3 0 Отговор
    Богове на дублираните новини. Няма ли кой да глобява редакторите
  • 7 Ерец

    1 0 Отговор

    До коментар #5 от "Тои е в родината си Ливан":

    Не , че имат нещо общо .Просто те знаят в този район кой къде е и какво прави . А ако Япония поиска съдействие от Израел има Еди лаф - което не става с пари , става с много пари .

    Коментиран от #8

  • 8 Erusalim

    2 0 Отговор

    До коментар #7 от "Ерец":

    А КОЕТО НЕ СТАВА С МНОГО ПАРИ СТАВА БЕЗ ПАРИ !
  • 9 ЯЗЪК

    1 0 Отговор
    Има ли някакъв шанс да видим как по подобен начин бягат и хора от една ПП , наречена ШАЙКА и ХУНТА. Та даже и ГЛАВНИЯ им човек. Макар че за него сандъка трябва да е в XXXXXL размер !
Новини по държави: