Last news in Fakti

20 Юли, 2021 12:50 3 783 16

Някои неща не се обсъждат по телефона

  • унгария-
  • журналисти-
  • виктор орбан

Това се казва  коментар на Политико

Някои неща не се обсъждат по телефона - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Някои неща не се обсъждат по телефона. Това се казва коментар на Политико.

Материалът е за разкритие на проучване на данни от телефоните на журналисти. Разкри се, че практиката е била широко използвана от правителството на Унгария.

Новината не беше приета с изненада от опозицията в страната. Това се потвърждава от предходния министър на образованието.

Обект на проучване са били още опозиционери и бизнесмени. Подобни твърдения имаше още преди три години.

Тогава групи на Джордж Сорос се свързаха с агенти, които са записвали разговори под фалшиви самоличности. Унгарското вътрешно министерство обяви, че не е извършвало подобна дейност.

Такава не се допускала от идването на правителството на Виктор Орбан.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Сссс

    34 2 Отговор
    Щом Сорос е замесен явно на коя страна е истината! Бой по Шорош и неговите подлоги.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 324

    5 4 Отговор

    До коментар #2 от "ИСТИНАТА":

    Пропуснал си да си пиеш хапчетата! Едно си баба знае едно си бае.
  • 4 Въх въй

    0 10 Отговор
    Не се и съмнявам във възможностите на фашо ди тути унгари , диктаторите са пътници
  • 5 аха ясно

    1 12 Отговор
    за това ли го псуват толкова тоя Сорош the jew, човек който спонсорира науката не може да е толкова лош
  • 6 Някой

    23 1 Отговор
    А вчера излезе новина, че западни правителствени служби са използвали шпионски израелски софтуер, за подслушване (и не само) на телефони на редица журналисти, опозиционери и политици.
    Ама после Орбан и Путин били диктатори и репресирали неудобните!
    Двойният аршин на западната пропаганда в действие. Ама къде са обективните журналисти да зададат неудобните въпроси?

    Коментиран от #13

  • 7 2121

    13 0 Отговор
    Защо мълчите за еврейската шпионска организация Пегас или нещо подобно.Ето кои шпионират журналисти, банкери/те пак са евреи/,учени, лекари граждани на различни страни.Сега разбрахте ли ,защо Хитлер е искал да унищожи този прогнил сбор от индивиди, разпънали на кръст собсвения си Бог, Йисус Христос.Разбрахте ли ,колко е прав Орбан.Изгони евреина Сорос и той дойде в България.Няма защо да се учудваме ,че най-тъпата страна в света се управлява от евреи-това е сащ.Прочетохме, че сащ не критикува еврейската шпионска организация.За това са най-пропадналите в света,защото отпяват на евреи.Защо тази шпионска ,ЕВРЕЙСКА Организация не е разследвана в Международния съд в Хага.Или и те са купени от еврейската шпионска организация.Къде е другарката Люба Кулезич:нали беше честен журналист?!Ето материал за разследване на тази еврейска организация и да ни запознае с нейните престъпни действия.Но,като я познавам ,Кулезич ще се върти около огъня и ще ни залива с глупости против Русия.Къде си Сашо Диков?!Нали си смел?Ето материал за еврейската шпионска организация ,следила телефоните на журналисти, политици, президенти!Има ли смели журналисти в България?!Мисля,че информацията за еврейската шпионска организация ще бъде разследвана ,както винаги от Френски, Италиански, Испански, Гръцки и защо не от Турски журналиси.Последните ,са свикнали да ги затварят в затвори и не се плашат лесно.Само страхливите български журналисти/такава е Ива Николова, Гербаджийска привъженичка/няма да

    Коментиран от #9

  • 8 2121продължение

    4 0 Отговор
    Повтарях много пъти еврейска организация, нарочно,което е малко извън правилата на българския език в стилно отношение.Имаме шпионска организация и то ЕВРЕЙСКА!Затова българите недолюбват евреи/знаят на какво са способни,Русия и руснаците също ги познават добре още от времето на Ленин/.
  • 9 Не точно

    4 4 Отговор

    До коментар #7 от "2121":

    Еврейската фирма не е шпионска, а произвежда шпионски софтуер, който го продава на всякакви, евреи, християни, мюсюлмани и т.н. и точно за това е необходимо религиите да се изкоренят и тази сляпа вяра да се ликвидира, премахната ли се религиите ще възцари вечен мир на планетата
  • 10 2121

    3 0 Отговор
    Има ли български журналисти да напишат за Еврейската шпионска организация.Мисля ,че няма.Ива Николова ,видна гербаджийска привърженичка, не обели и дума за израелската шпионска организация.А, иначе и смела и смело громи д дрегото недоразумение Илиана Беновска Румен Радев.Но когато ,става дума за истинси журналистически разследвания българи няма.Обикновено разследват Френски, Италиански, Испански, Гръцки и Турски журналисти.Затова побликувайте техните разследвания за шпионожа и подслушванията от ЕВРЕЙСКАТА/ИЗРАЕЛСКАТА-все същото/шпионска организация.
  • 11 1357

    8 0 Отговор
    Видяхме ,кой шпионира.Винаги,истината излиза.Естествено е че не са Русия и Китай.ЕВРЕИЕ са.Нещо да не е ясно?Или българските журналисти/като Силвия Великова ,много близка на Б. Борисов ,Люба Кулезич , Ива Николова, Беновска ще ни занимават пак с Румен Радев.По- добре нищо не пишете,защото винаги са плоски лъжи.Ще се информираме от чужди медии.
  • 12 отговор

    2 0 Отговор
    До #9: Не е виновна религията ,особено на българите/православна /.Евреите не вярват в Бог.Заатова нямат място никъде за живеене ,освен в сащ и изкуствено създадената Израел на Палестинска земя.При сащ е ясно-секти /престъпни в своята същност/.За Палестина, евреите водят войни и насила ,чрез сащ получиха ,малко парче земя.Продължават да воюват с палестинците-също евреи ,но мюсюлмани.Религиите христианство, ислям и юдаизъм/според евреите четат Стария завет, не признават Йисус Христос за Месия и кого чакат,друг Месия не е ясно.При евреите много неща се разминават ,но едно е постоянно -жестокост, убийства, алчност, лихварство и управляване на тъпа страна ,като сащ.Ако т. нар. американци имаха малко ум, правилно мислене ,нямаше да изпълняват еврейски съвети/Блинкен е евреин/ и щяха да бъдат що- годе нормален народ.А, нямат и вероизповедание.Вярата /православната /е съхранила България и българите /500 г. турско и 200 преди това византийски робства/.При сащ тези неща не са познати. Единствено българите са построили в Сан Франциско, Чикаго и др.места 12 Православни църкви.В сащ има Руска ,Гръцка , Сръбски Православни църкви и слава Богу.При този глобализъм,32 пола, секти, гейове лезбийки, джендъри в сащ българските църкви пазят вярата на второ, трето, четвърто поколение българи.
  • 13 Европеец

    0 4 Отговор

    До коментар #6 от "Някой":

    Има много голяма разлика в причините ,който налагат наблюдение на на някои които се представят за "журналисти" на запад ,от подслушването и следенето на истинските журналисти отстояващи свободата и демокрацията от диктаторските режими на Путин и Орбан Ако вторите се борят за утвърждавате на демократичните ,ценности ,свободата на словото и личността ,то първите са терористи или шпиони възползващи се от добротата на западните общества

    Коментиран от #14

  • 14 Някой

    2 0 Отговор

    До коментар #13 от "Европеец":

    Надявам се, че отговорът ти е наистина ироничен. Иначе, трябва са спреш антидепресантите и да махнеш розовите демократични очила.

    Коментиран от #16

  • 15 денчев

    1 0 Отговор
    АЛООУ,ЖУРНАЛЯТА, ЗАЩО МЪЛЧИТЕ НАЛИ СТЕ ПРОВОДНИК НА ИСТИНАТА!?КЪДЕ Е ИЗВЕТРЯЛИЯ САШО ДИКО-ВПРОЧЕМ ТОЙ Е СКИОР,КЪДЕ Е ЛЮБЧЕТО КОЛЕЗОВА,ЦВЕТЕНЦЕТО РИЗОВА,МЪЛЧИТЕ НАЛИЛИ ПОСЛЕ ЗАЩО СМЕ НА 112 МЯСТО?Е ТЕ ЗАТОВА.ДА СИ ИСТИНСКИ ЖУРНАЛИСТ ТРЯБВА ДУПЕ,АМА НЕ ДА ГО ВЪРТИТЕ АМИ.....
    ЗАТОВА ИГУМЕНА НА БАЧКОВСКИЯ МАНАСТИР ВИ КРЪСТИ ЖУРНАЛЯ.
  • 16 Гошо

    2 0 Отговор

    До коментар #14 от "Някой":

    И на мен ми се струва че е някой дето се бъзика с нашити правоверни демократи евроатлантици
Новини по държави: