Last news in Fakti

4 Август, 2021 20:20 1 525 2

Сътрудници на Александър Вучич внесоха иск срещу него. Доказват, че е невинен

  • сърбия-
  • сътрудници-
  • александър вучич

Редица медии с твърдения за държавния глава

Сътрудници на Александър Вучич внесоха иск срещу него. Доказват, че е невинен - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Сътрудници на сръбския държавен глава Александър Вучич внесоха иск срещу него, съобщи ДАНАС.

Това са кметът на Нови Сад Милош Вучевич и народният представител Джордже Комленски. Решението идва след последните медийни публикации за Вучевич.

Няколко издания излязоха с материали, които свързват неговото обкръжение с престъпни групи. Опозицията постоянно настоява за проверка по твърденията.

Вучич обяви, че е готов сам да заведе дело срещу себе си, за да докаже, че е невинен. На това се дължат и действията на Вучевич и Комленски.

Те се надяват искът да доведе до проверка, която да докаже невинността на държавния глава. В началото на годината бяха задържани представители на групи извън закона, за които се твърди, че са имали взаимни действия с правителството.

Опозиционни медии смятат, че това е предварително действие, което да гарантира, че правителството няма да бъде свързано с тяхната дейност.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 букфейс

    2 0 Отговор
    То Баце е невинен )))
  • 2 За Спал

    0 0 Отговор
    Егати СМЕШКАТА!
Новини по държави: