Last news in Fakti

5 Август, 2021 11:54 2 370 23

Русия спря достъпа до сайтове на Ходорковски

  • русия-
  • медии-
  • михаил ходорковски

Медиите от групата с позиция

Русия спря достъпа до сайтове на Ходорковски - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Руското правителство спря достъпа до сайтовете на медии, свързани с Михаил Ходорковски, съобщи ТАСС.

Ходорковски е известен като виден опозиционер. Той живее извън страната.

Ограничен е достъпът и до сайтове на правозащитни групи на опозиционера. От Open Media излязоха с позиция по темата.

Оттам обявиха, че руското правителство не иска опозиционни медии, но те поне са направили опит. Редица независими медийни групи са с ограничен достъп от руското правителство.

Групата на опозиционера е определена за нежелана в страната. Това се обяснява със закон срещу медийни групи, които имат външни собственици.

Ходорковски подкрепя няколко такива.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Браво :))

    30 9 Отговор
    Така се прави с алчните продажни ....,и т.н.
  • 2 Ръдулчо

    2 10 Отговор
    Цукеф също ме блокира.
  • 3 баба Пена

    22 7 Отговор
    Много правилно.
  • 4 нищоново

    3 22 Отговор
    нквд е погнало и милицията в русия много крадат
    типичните им руски драми дето ги въртят периодично
    сега ще ги сложат в общ затвор с тия дето са им абонати
    и по силният ще оцелее
  • 5 Иванов

    24 6 Отговор
    До сега трябваше да ги изчегъртат тези западни мекерета.
  • 6 Мязат си

    19 8 Отговор
    Тоя мяза на нашия Дилов - син. Сигурно и по акъл е същия фъфлек.
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Емил

    4 18 Отговор
    Всяка диктатура изглежда непоклатима до последния си ден!
  • 9 Русофил

    2 10 Отговор
    На този как не са му пратили от горчивия газ ?
  • 10 Сандо

    9 2 Отговор
    Имаше един,който също искаше да върте властта в Русия на пръстта си.Та този мераклия да командва от чужбина парада един хубав ден го намериха самоубит.Е,вярно,че скоро преди това беше написал писмо-покаяние до Путин,което явно не се хареса на някои хора в дъждовния Лондон.Та Ходорковски върви по една утъпкана пътека,но явно не се усеща.А е умен човек ....

    Коментиран от #13

  • 11 Златкокюлчо Чекмеджийски от гр. Банкя

    11 3 Отговор
    Никаква опозиция не са, а плювалници 24 часа. Повтарят едни и същи клишета денонощно и това е промиване на мозъци, на който има де. Който няма мозък сляпо вярва на т нар опозиция на олшгарха и осъден крадец лежал в затвора.... В България това са медиите тбна проамериканския олигарх прокопи чорбаджи.
  • 12 пешо

    16 2 Отговор
    "Ходорковски е известен като виден опозиционер."

    известен е като виден престъпник, по-скоро. помилван от благия ввп.
  • 13 групата "Bellingcat" е ЦРУ

    11 2 Отговор

    До коментар #10 от "Сандо":

    ЦРУ ще го ликвидира, за да кажат: " ми той Путин го уби!!!" освен това фалшивите убийства са нужни на НАТО И ЦРУ, за да убиват руски и ирански учени и да конфискуват парите им...над 200 милиарда долара на Венецуела, Иран, Сирия, Либия, Русия, са запорирани в щатски и западни банки от 10-20години в тая криза са си пари. С що така политическите убийства на ЦРУ са повод да бъдат убити над 150 руски учени, повечето премазани от камиони с пиян шофьор...какво съвпадение, нали?!?
  • 14 Окупационен фонд

    3 14 Отговор
    „Както преди Освобождението и през неговото време не можеше да се намери българин със спокойна съвест да мисли, че Русия воюва с цел да ни присвоява отпосле и да създава своя „Задунайская область”, - тъй и сега, след тия документи, не вярваме, че би се намерил такъв развален българин, който да не признава, че Русия е държавата, която се стреми да ни завладее, че тя е която със своето неприятелство, ли по-.точно коварно приятелство, спира нашето развитие, закрепване, напредване. Приятели на руската политика и нейните поддържатели, след всичко това, могат да бъдат само националните предатели, зацапаните в разни комплоти, бунтове, убийства, неравноправни договори/!/, хранениците на Русия. Но истинските българи не могат да бъдат приятели на Русия, нито да приемат нейната коварна политика...”

    Коментиран от #20

  • 15 Бесен Язовец

    11 2 Отговор
    Ходорковски е наследник на синегогата от РФ значи сорисоид лоялен към Талмуда

    Коментиран от #16, #18

  • 16 Рико

    3 5 Отговор

    До коментар #15 от "Бесен Язовец":

    Колко са милиардерите евреи в страната? И как стоят като процент? Евреите ли са многа умни или руснаците са много глупави? Легенди са това, колко умни били евреите. Значи ...

    Коментиран от #17

  • 17 Бесен Язовец

    7 0 Отговор

    До коментар #16 от "Рико":

    Евреите управляват говедарите!
  • 18 Златкокюлчо Чекмеджийски от гр. Банкя

    4 0 Отговор

    До коментар #15 от "Бесен Язовец":

    Просто, типичен пост съветски крадец на държавни активи и извратеняк
  • 19 От страни

    7 1 Отговор
    Има защо. Той когато се примоли на Путин да го пусне от затвора заради болната майка обеща със сълзи на очите че няма да се занимава с политики и ще се отегли да гледа майка си. Ама когато го пуснаха явно не располага сам със себе си и е задължен пред някои западни лица, провалил е сделката с Юкос, итой е финансов офицер на някой тлъст портофел. Та затова няма избор горкия освен да направи структури и да почва да джафка.
  • 20 От страни

    2 0 Отговор

    До коментар #14 от "Окупационен фонд":

    Що не пишеш вече кой го е казал? Щото последния път ти посочиха че автора е бил масон? Това го държиш в долапа и го буташ в коментарите на всяка статия за Русия - а напиши нещо свое, как го разбираш, как го виждаш стига с тоя копипейст. И... Когато цитираш си задължен да посочиш кого цитираш, иначе не става.
  • 21 Урко

    7 1 Отговор
    Не само сайтовете ами да датворят и продажните им собственици.С предателите и продажниците на родината си само в тюрма никаква милост.
  • 22 Кико

    0 2 Отговор
    Само комунисти-въртоглави се обаждат! Само да видят някой по способен: он враг народи!
  • 23 Варненец

    3 0 Отговор
    Кой забрани Тръмп в Инстграм и Фейсбук? Същите, които сега плачат за свобода на словото. Ционисти.
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания