Last news in Fakti

9 Август, 2021 15:40 2 462 10

Вучич е тръгнал по пътя на Борисов

  • сърбия-
  • александър вучич-
  • бойко борисов

Мнение на Германски експерт

Вучич е тръгнал по пътя на Борисов - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Действията на САЩ спрямо България трябва да сигнал за сръбския държавен глава Александър Вучич. Това обяви германският експерт Йохана Даймел, цитирана от ДАНАС.

Експертът смята, че външният министър Нейбойша Стефанович трудно ще замени държавния глава. Твърдото ѝ убеждение е, че управляващата партия в Сърбия има спад в доверието към Вучич.

Тя смята, че сигналът, който сръбският представител подаде сам срещу себе си, води до сериозно безпокойствие. Даймел настоява, че това е знак за неговото неуважение към правосъдието.

Реално Вучич оставя впечатлението, че се счита за недостъпен от закона. Много от медийните публикации срещу него той опитва да използва в своята игра.

Дава се пример с България, където служебното правителство прави постоянни разкрития за действията на правителството на Бойко Борисов. Това показва, че толерантността към подобно управление в региона постоянно намалява.

Важна е и смяната на управлението в Германия, тъй като досега действия като тези на Вучич бяха толерирани. Очаква се нови участници в правителството, които вероятно ще настояват за спазване на демократичните идеали.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 9 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Вучич

    12 0 Отговор
    За дрогата Бойко Борисов ме накара!Аз съм жертва на рекет.
  • 2 fen

    8 7 Отговор
    Мдаа. Бойко го ритнаха Сорос и демократите! Заедно с нашенската олигархия, настъпана от Гешеф. И шепичка ентусиасти по улиците. Не говоря за платените.

    Коментиран от #3

  • 3 копи пейст

    2 9 Отговор

    До коментар #2 от "fen":

    Управляващите в Русия коват спешен план за действие на Балканите, предаде агенция „Блумбърг“. "Москва е силно обезпокоена от разширяването на НАТО и Европейския съюз в Югоизточна Европа и заради това в Кремъл се готвят за противодействие. Русия губи позиции в стратегическия регион, който свързва Европа с Азия и Африка, пише още медията....Според медията руският президент ПУТИН Е ДАЛ ЛИЧНО ПОРЪЧЕНИЕ НА БИВШИЯ ДИРЕКТОР НА ИНСТИТУТА ЗА СТРАТЕГИЧЕСКИ ИЗСЛЕДВАНИЯ РЕШЕТНИКОВ ДА ОГЛАВИ РАЗРАБОТВАНЕТО НА ПЛАНА ЗА ДЕЙСТВИЕ.
  • 4 хаха

    8 0 Отговор
    Вън соросоидите от България.
  • 5 ПЕНКО

    0 1 Отговор
    ЗНАЕТЕ ЛИ КАК В САЩ ПРЕМАХВАТ ОТ КОЙОТСКИЯ СИ З АД НИК ФЕКА ЛИИТЕ ---ЧРЕЗ ЛИ ЗАНЕ КЪМ ОПАШКАТА !!! НАЩИЯТ ЗА ДНИК Е ВЪЛЧИ И ПОЛЗВАМЕ ТРИЕНЕ В СНЕГА ;И СРЪБСИКЯТ Е ВЪЛЧИ !!!!!
  • 6 ПЕНКО

    1 1 Отговор
    ВСЕКИ ЕКСПЕРТ ---И З П Е Р К Т !!!!!!!!!!!!
  • 7 Гошо

    2 2 Отговор
    Вучич е поел пътя на Тито ,ама на разни НАТОвци и се ще да е като нашата подлога Бойко или поне като Петър 2ти Карагеоргиевич
    Я ни кажете сега с колко е спаднал рейтига на Путин ,че отдавна такива сведения не сте дава ли
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Помията на ДВ

    4 0 Отговор
    Ами като се дава пример с България, защо не се дава и пример как България е в безумна политическа криза и конвейр от безсмислени избори след Бойко? Защо не се дава пример за импотентните "партии на протеста" в България които за не знам кой път не могат да изберат министри които не са некадърни мошеници! Ако Сърбия искат това, смело напред с главата надолу!
Новини по държави: