Last news in Fakti

11 Август, 2021 21:04 1 568 23

Байдън свиква виртуална среща на върха за демокрацията през декември

  • сащ-
  • джо байдън

Целта е да се галванизират ангажиментите и инициативите по три основни теми - защита от авторитаризъм, борба срещу корупцията, спазване на човешките права

Байдън свиква виртуална среща на върха за демокрацията през декември - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

„Виртуална среща на върха за демокрация“ свиква президентът на Съединените щати Джо Байдън за 9 и 10 декември, съобщи Белият дом.

Във форума са поканени да участват държавни и правителствени ръководители, представители на гражданското общество, филантропи. Все още обаче не се посочват нито имена, нито държави.

Целта е да се галванизират ангажиментите и инициативите по три основни теми - защита от авторитаризъм, борба срещу корупцията, спазване на човешките права.

През декември идната година Байдън планира да събере всички отново - този път не виртуално.


Поставете оценка:
Оценка 1.9 от 9 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Майна

    21 0 Отговор
    Вижте какво става в ,, ДЕМОКРАТИЧНИЯ ,, САЩ..В петък губернаторът на Тенеси Бил Лий подписа Изпълнителна заповед 83 , която упълномощава войските на Националната гвардия и Държавната гвардия да нахлуват в домовете на хората, да ги отвличат с оръжие и да ги отвеждат в лагери за интернирани в Ковид, всички без надлежен процес или зачитане на гражданските права. Лицата могат да бъдат насочени към това медицинско отвличане от въоръжените войски чрез „телефонни оценки“, а медицинското отвличане на американски граждани се нарича „неволен ангажимент“ към „временни карантинни и изолационни съоръжения“.

    С други думи, концлагерите в стил FEMA са тук и Covid е извинението за масови арести и екзекуции на американци.
  • 2 Kcanba

    15 0 Отговор
    В неговото състояние, виртуална е силно казано.
    Некроменс среща на върха на дилириума! Е точният формат!!!
  • 3 Мдаа

    19 0 Отговор
    Тоест,по-точно би звучало,среща на рептилите и сатанистите за затриване на човешкия вид!Вижте му фейса,това категорично не е човек,не и нормално човешко същество!
  • 4 1313

    13 0 Отговор
    Галванизират, хаха
  • 5 Анонимен

    20 0 Отговор
    Виртуална среща за виртуалната демокрация.
  • 6 измислици

    18 0 Отговор
    Краварската демокрация в действие я видяхме в Афганистан , Ирак ,Сирия ,Либия, Йемен , Сомалия . И после бегом на прибежки.
  • 7 предлагам

    15 0 Отговор
    Да поканят и талибаните на виртуалната среща.
  • 8 демократично

    9 0 Отговор
    Тия са следващата Атлантида дето ще потъне и го усещат вече. Жалко само за земята.
  • 9 Смешници

    16 0 Отговор
    Къде по света има демокрация?Коя е тази демократична страна?.Няма по страшно нещо от правенето на хората на идиоти.Много по голяма демокрация,сигурност ценностна система имахме преди 89 от колкото сега.Погледнете разграбена България,бедна с едва връзващи двата края все повече хора,малък кръг крадци които ограбиха народа,жалка образователна система с неуки млади хора при това мързеливи.Това ли наричате демокрация???????Жалко.
  • 10 ттт

    8 0 Отговор
    Доколмото разбирам, ще поцинковат ангажиментите. Да изпратим ПКП! Тя ги разбира тия работи.
  • 11 май това е

    8 0 Отговор
    С общи приказки - сливи за смет.
  • 12 Майна

    8 0 Отговор
    Четете, четете, що за демокрация КАКВО СЛЕДВА В САЩ..И В ПОДЧИНЕНА ЕВРОПА...,,Американската медицинска асоциация заема наскоро - премахване на биологичните полове в актовете за раждане.

    Вместо да се раждат бебета като „мъже“ или „жени“, промяната на академията гласи „отбелязано като мъж/жена при раждането или записано като мъж/жена при раждане или назначено мъж/жена при раждане“.

    И вместо обозначенията „майка, баща, родена майка“, академията е приела този език: „родител, гестационен родител; комбинации могат да се използват за по -голяма яснота, като например „майки и гестационни родители“.

    Коментиран от #14

  • 13 Празни приказки от краваря

    9 0 Отговор
    За борба срещу корупцията, спазване на човешките права и защита от авторитаризъм да бяхте посочили името на корумпирания висш държавен чиновник у нас.
  • 14 вижда се

    9 0 Отговор

    До коментар #12 от "Майна":

    Черните и латиносите ще ги оправят след някоя и друга година . Ще е ясно тогава кой кум , кой сват , кой на булката брат.
  • 15 Българин

    7 0 Отговор
    Демонизация?
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Хо хо хо

    10 0 Отговор
    Не слушайте тези умрели държави Сащ Англия Германия Франция и тн. Те вече не играят
  • 18 Баба Станка с танка

    12 0 Отговор
    Аве дедо, каква защита от авторитаризъм бълнуваш? Как ще се защитиш от авторитарните ционисти, с които си заобиколен? Не е в твой интерес, нали те ти дърпат конците.?! Каква демокрация ти се привижда? В САЩ на избори се явяват само демократи и републиканци - няма опозиция. Политическста система е измислена така, че да не допуска опозиция. Да ви...... на демокрацията фалшива недоизмислена.

    Коментиран от #19

  • 19 Дядо Рунгел

    7 0 Отговор

    До коментар #18 от "Баба Станка с танка":

    Точно като едно време у нас - на избори се явяват две партии : бкп и бзнс :)
  • 20 3.14К

    12 0 Отговор
    В момента 50%от американското общество е подложено на геноцид от партията на този човек.
  • 21 Хормон

    9 1 Отговор
    Там където има 2 партии да командват, няма демокрация.
  • 22 Трябва да се спасява пазарната икономика

    4 0 Отговор
    Всичко е заприличало на КОРЕКОМ КОРекцияКОМунизма магазините пълни със стоки а хората бачкат Ангария
  • 23 Хи их хи

    2 0 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Целта е да се галванизират ангажиментите.../тук следва поправка на подзаглавието/...на всички страни свързани с благоденствието на САЩ.