Last news in Fakti

18 Август, 2021 16:39 1 571 5

Доналд Тръмп: Не мога да кажа, дали ще се кандидатирам отново

  • сащ-
  • избори-
  • доналд тръмп

Той посочи предизборните правила

Доналд Тръмп: Не мога да кажа, дали ще се кандидатирам отново - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Предходният американски държавен глава Доналд Тръмп обяви, че не му е позволено да говори за своите планове за следващите избори в САЩ, съобщи FOX News.

Много медии твърдят, че той подготвя кандидатура. Тръмп обясни, че не може да отговаря на този въпрос, заради правилата за предизборната кампания.

Той обяви, че с удоволствие би отговорил, ако имаше вариант за това. Допълни, че много негови приятели и сътрудници ще се зарадват, като разберат отговора.

Преди той потвърди, че е взел решение по темата. Неговата кампания успя да набере много средства от дарения.

Към момента с тях се финансират неговите митинги преди междинните избори в страната. Те обаче няма как да бъдат насочени към официална предизборна кампания.

За това и Тръмп не обявява кандидатура.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Муми

    1 4 Отговор
    Бай Дончо не може, но Бай Дън, ще се кандидатира отново, ко си мислите!
  • 2 Айде бе пич

    5 2 Отговор
    Връщай се, че тия пак яко забатачиха нещата !
  • 3 3.14К

    5 3 Отговор
    Събрал много средства! Еми кажете, че са над 110 000 000$. Пише го! Кажете какъв е рейтинга на Байдън след кадрите с падащите от самолета негови съюзници и смазани от колесниците.
  • 4 бай Даньо

    4 0 Отговор
    Давай Тръмпи ! Няма по добър кандидат от теб за демократите ..
  • 5 Някоя си

    0 0 Отговор
    Ми ела при нас бе Доналчо и без тва наще управляващи не могат да се разберат сега сме цъфнали като майски рози та да и вържем поне 😀😀😀