Last news in Fakti

22 Август, 2021 08:50 6 670 7

Лятна почивка може да вземе поста на министър

  • великобритания-
  • министър-
  • доминик рааб

Настояват за оттеглянето на Домииник Рааб

Лятна почивка може да вземе поста на министър - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Първият дипломат на Великобритания е изправен пред нови призиви за оттеглянето от поста, съобщи Сънди Таймс.

Направени бяха разкрития за неговото поведение през последните седмици. Доминик Рааб е бил на почивка в Крит.

Преди седмица британското правителство го е повикало да се върне. Външният министър е трябвало да се заеме със ситуацията в Близкия Изток.

Той обаче предпочел да остане в своя хотел още два дни. Рааб обяви, че е получил разрешение лично от премиера Борис Джонсън да изкара планираната си почивка.

Много правителствени лица обаче били изненадани, когато той не се появил на извънредна среща на кабинета. Един от неговите заместници за региона също не присъствал.

Народни представители обявиха, че след подобно поведение, той няма как да остане на поста. Приятели на Рааб обявиха, че дори и на почивка, той постоянно е работил и разговарял с представители от кабинета.


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 9 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 мечо

    2 10 Отговор
    такива роботодатели които те карат да работиш вав отпуската си биягаите далече от такива вав пазаржик всички са такива сас които не сам се бил само тои е нурмален роботодател аи да ме накара мене джонсан да работа вав отпуската си щте му истрагна перуката от косата

    Коментиран от #2, #6

  • 2 мечо браво

    8 1 Отговор

    До коментар #1 от "мечо":

    Ти и чааветата ти сте бъдещето на Бълтария!

    Коментиран от #7

  • 3 Спас

    3 0 Отговор
    Е пък сега! Да беше тук при нас, това нямаше да е проблем.
  • 4 Дрони

    1 0 Отговор
    Мечо,след всичко това,което си написал и аз прочетох единственото,което бих направил е да си избора очите с нещо дълго и дебело!
  • 5 Мйечуууу

    2 1 Отговор
    щте му истрагна перуката от косата ахахахха просълзих се от смях.Направо ми се истрагна перуката
  • 6 ***

    2 1 Отговор

    До коментар #1 от "мечо":

    Я обратно в Индия лилав манг*фур
  • 7 ***

    2 0 Отговор

    До коментар #2 от "мечо браво":

    Никак не е смешно, вместо да сте по-ниски от тревата, че избирате боклуци от 89та насам, вие се хилите. Ние младото поколение, дето сме родени 2000ната ще я закрием държавата, а на вас ви е смешно? Хили се, през 2050 ще сме така: 3 милиона цигани, 1.5 мил. турци и 500хил. българи. Продължавайте да се смеете. Прост народ, скапана държава. 1300 години ни стигнаха явно...
Новини по държави: