Last news in Fakti

23 Август, 2021 21:19 7 760 20

Голям протест в Лондон

  • великобритания-
  • протест-
  • климат

Призив за действия за климата

Голям протест в Лондон - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Голям протест се проведе в Лондон, съобщи Гардиън.

Протести се състояха в централната част на града. Това е част от поредица протести в страната.

Блокирани бяха няколко важни кръстовища в града. Демонстрацията е насочена към действия за климата.

Това идва след излезлия доклад от Междуправителствената комисия по изменение на климата. Протестиращите са недоволни от това, че последствията от климатичните промени се усещат най-много от развиващите страни.

Те настояват и за реални действия от големите компании в тази сфера. Част от тях се завързаха с вериги на натоварено кръстовище.
Очакванията са демонстрациите да доведат до реални реформи.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 20 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ПЕНЦИОНЕР

    11 20 Отговор
    АЛО ОСТРОВА, КРАЛИЦЕ.. ТАМ ЛИ СТЕ..???... ПОСЛЕДНИЯ СОФИЯНЕЦ ТАМ ЛИ Е... ТЪРСЯ ГО ОТ ГОБИЩАТА... ЗАЩО ДИГНАЛ ЦЕНИТЕ... ХО ХО.. ПЕНЦИОНЕР - СТРАШИЛИЩЕ.. ПОСЛЕДЕН СОФОЯНЕЦ..!!!..

    Коментиран от #19

  • 2 Статист.

    69 5 Отговор
    Поредната банда палячовци чудещи се какво да правят по цял ден.

    Коментиран от #13

  • 3 Porek

    66 5 Отговор
    Да бяха отишли да помагат в гасенето на пожарите по света, вместо да ми се правят на големи еко активисти, псевдо протестанти. Колко ли въглеродни емисии са генерирали пожарите от последния месец само....

    Коментиран от #7

  • 4 иван

    57 6 Отговор
    Платен протест
  • 5 MTGонтан

    62 3 Отговор
    Ми да спрат да пътуват тези кривозъбите . Обсебили са целия свят. Да си седят на острова да си плющят сестрите , братчедките , майките , бабите и така до 7 мо коляно
  • 6 Сега всички ще се обявят против

    52 2 Отговор
    Короната...Локдаун....ДЖЕНДЪРИ...всичко това е планирано от глобалистите
  • 7 ВОЙНИКА

    40 2 Отговор

    До коментар #3 от "Porek":

    Това са наркомани и всякакви безделници които за една доза ще убият и майка си. Те незнаят на кой свят се намират ти искаш да идат да помагат за гасенето на пожари. Точно такива малоумници са ги запалили. Как да идат като ще ги разпознаят и ще ги хванат.

    Коментиран от #10

  • 8 Китай

    34 5 Отговор
    Вече ги ваксинираха и тотално луднаха
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Porek

    16 2 Отговор

    До коментар #7 от "ВОЙНИКА":

    Прави си за хората там, спор няма. По-добре да не се доближават до природата като цяло. Коментара ми беше относно самото събитие, което е типичен пример за всичко което се случва около нас, на фона на този огромен екологинчен проблем с пожарите примерно, хората си протестирали за действията на големите компании. Други на фона на ниските заплати, протестират за високите цени на горивата, 3-ти на фона на западащото образование протестират за гей бракове..... Всеки мисля, че работи и се труди за да осигури добър живот за семейството си и по-добро бъдеще за децата си от нашето, но като гледам на къде вървят нещата, едва ли на децата ни бъдещето би могло да е по-хубаво от нашето.... минало... на фона толкова необразовани, промити и продажни "лумпени"

    Коментиран от #12

  • 11 Porek

    12 1 Отговор
    https://fakti.bg/world/607132-protestirashti-obgradiha-ministerstvo-v-norvegia

    хахаха продължават, огранизирана международна престъпна група за протести :P
  • 12 ВОЙНИКА

    16 0 Отговор

    До коментар #10 от "Porek":

    Съгласен съм с теб света е полудял и това не върви на добре . Незнам как ще се оправим не само тук в България но и целия свят.
  • 13 майката на костов

    21 3 Отговор

    До коментар #2 от "Статист.":

    Бандата е на ЛГБТИ, същите отрепки получават пари за протести, че им е топличко и хладничко! Използват ги за всичко! Нашите жъптопаветници са част от тия организации.
  • 14 платени

    18 2 Отговор
    безработни артисти?
  • 15 abg

    26 4 Отговор
    Десетина полезни идиоти излезли да се правят на клоуни и ги определят като голям протест, а милиони протестиращи против ковид диктатурата въобще не се отразяват. Журналистите, ще плащат по-големи грехове от техните господари от световната банкерска мафия.
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 гневна

    11 1 Отговор
    Какви "изменения на климата", бе? Пълно е с видеа в нета как ХОРА и ДРОНОВЕ палят УМИШЛЕНО горски пожари!!! Пълно е! Отделно: пожарите в САЩ пък приличат на направени с някаква лазерна пушка от космоса /ново КЛИМАТИЧНО ОРЪЖИЕ?/...За ХААРП-а всички също знаем! Какво "глобално затопляне", какви пет лева ? Това просто е следващият ход на глобалните банкери в посока на отнемане на нашите права, след като ПЛАНдемията им почти се провали.
  • 18 А,бе ! Много луди за връзване тука !

    3 0 Отговор
    Най важно е климата ! Глобалното затопляне!
    Ще се изпечете като франзели ! Ама нали сте си
    хохавели !!!
  • 19 Пфф

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "ПЕНЦИОНЕР":

    На кфи хапчета си , еее. Магарешки 😅
  • 20 Ам гъл

    4 0 Отговор
    И на лудите им плащат за Изяви. Иначе за протести против Ковид във Франция ми пишат за малки протести а тая Джендария от луди с протестиращи по 50 големи абе Хора Вие само за Пари ли Мислите и всичко е за продаване. И така "Човека" продаде "Човека". Живеем в Илюзия създават проблем и после създават Впечатление, че го решават а "Човека" като полудяла Кокошка тича ту на едната страна ту на другата и Чака "Спасителя". Абе луди хора в луд Свят.
Новини по държави: