Last news in Fakti

8 Септември, 2021 23:09 35 134 97

Партията на Трифонов се превръща в пречка, пишат в Германия

  • слави трифонов-
  • итн-
  • има такъв народ-
  • избори-
  • пречка-
  • герб-
  • бойко борисов-
  • германия

Партията "Има такъв народ" на шоумена и популист Слави Трифонов все по-отчетливо се изявява като пречещ фактор

Партията на Трифонов се превръща в пречка, пишат в Германия - 1
Снимка: БГНЕС

"Дойче веле" разказва как германски наблюдатели коментират събитията в България - Как германски наблюдатели коментират събитията в България

В началото на своята статия във „Франкфуртер Алгемайне Цайтунг“ отличният познавач на българската политика Михаел Мартенс обяснява, че главната цел на досегашните опозиционни партии е била трайно да отстранят от властта дългогодишния премиер Бойко Борисов. „Борисов, който в продължение на близо две десетилетия поставя своя отпечатък върху българската политика като кмет на София и после като премиер, в очите на опозицията е причина за всички злини в изтерзаната от корупция балканска страна. Най-вече една нарастваща част от младите избиратели гледат така на нещата.“

"От ИТН демонстрират странно разбиране за демокрацията"

След като обяснява накратко за двете гласувания тази година, Мартенс пише: „Партията „Има такъв народ“ на шоумена, изпълнител на балканска поп-музика и популист Слави Трифонов все по-отчетливо се изявява като пречещ фактор. (…) От минималната си изборна победа тази партия извлече претенцията да управлява сама страната. Тя предложи собствена правителствена листа и поиска от останалите опозиционни партии без никакви дискусии да ѝ осигурят мнозинство в парламента. След което се провали - и то не само заради някои съмнителни кандидатури: в лицето на политика Тошко Йорданов ИТН демонстрира странно разбиране за демокрацията“.

Авторът обяснява какви стъпки следват занапред и анализира шансовете на "Демократична България" (ДБ) при следващото гласуване: „Тя е в подем, но едва ли ще успее да стане масова партия. Реформаторските сили в България черпят определена надежда и от две популярни лица в настоящото служебно правителство: това са финансовият министър Асен Василев и министърът на икономиката Кирил Петков. Много хора в България биха предпочели да се мине без трети избори, ако преходното правителство с Василев и Петков би останало на власт. Със своята солидност и с разкриването на случаи на корупция при предишните правителства те само за няколко месеца успяха да спечелят доверието на широки слоеве от електората.“ Друг германски автор, Кристофер Неринг, пише в свой анализ за ДВ на немски, че двете изгряващи звезди засега се снишават, включително и поради това, че до следващите парламентарни избори има твърде малко време - недостатъчно за създаване на нова политическа структура.

"Промяна на мисленето в българското общество"

Михаел Мартенс обяснява, че в политическа София се говори за сформирането на нова партия, а Христо Иванов и президентът Румен Радев вече били обсъдили тази възможност. По същата тема Неринг пише, че през тази година влиянието на Радев извънмерно е нараснало. Той цитира и Първан Симеонов, който казва: „Президентът Радев е големият печеливш от протестната вълна и от сегашния политически пат. След края на ерата Борисов той е най-силната политическа фигура“. Към края на анализа си във „Франкфуртер Алгемайне Цайтунг“ Михаел Мартенс констатира: „Икономически най-слабата държава в ЕС, която сега чака скорошно приемане в еврозоната, живее днес в политическа несигурност“. Кристофер Неринг също констатира: „България несъмнено се намира в криза. (…) Парадоксално е, но тази трайна политическа криза доведе до промяна на мисленето в обществото“.


Бел.ред.
2 509 864 българи заявиха на Референдума от 2016 г., че депутатите трябва да се избират на мажоритарни избори в два тура, но политическия елит и неговите кукловоди не позволяват това да се случи, а в техните медии темата е табу.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 114 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Тошко Йорданов

    131 258 Отговор
    Щом от Дойче Веле квичат значи ИТН са на прав път.

    Коментиран от #10, #35, #61

  • 2 asd

    164 61 Отговор
    Никаква пречка не са тези селяндури.
    Колкото повече пърдят, толкова повече "служебно правителство"!
  • 3 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    180 69 Отговор
    пречка са герб БОРИСОВ

    Коментиран от #24, #44, #91

  • 4 Меркел е с Тулупа

    121 28 Отговор
    Тъй че и тя като него била комунистка от първите натегачи и после келепира.
  • 5 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    178 57 Отговор
    герб са ПАРТИЯ по ГЕРМАНСКИ МОДЕЛ ХДСП но герб нямат нищо ХРИТИЯНСКО герб са мафия БОЙКО е мутра

    Коментиран от #12, #57

  • 6 СО'РО'СПИ'ЙСКА СМРАД СЕ НОСИ НА ТАЛАЗИ

    72 95 Отговор
    ОТ ...НПО -тата НА ПРОКОПИЕФФ , КАНАДСКИЯТ ЛЪЖЕЦ-КИКИ И АСЯ/АСЕНЧО!
    А ЕЕЧЕ И ...НЕЧОВЕШКА СМРАД НА ..ЗЕЛЕНИ ФАТМАШКИ..ЧОРАПИ И "МОРАЛ".....ДУШАТА МИ СЕ...ПОТРЕСЕ
  • 7 Риналдю

    96 118 Отговор
    Няма да се учудя,ако този прост народ избере Радевите юпита.Не че ще е нещо,което не се е случвало.Поредният политически тюрлю гювеч.Нещо като НДСВ.Хем учили на Запад,хем с комунделска закваска и съответно крадци и некадърници.
  • 8 DW пропаганден машинен

    126 46 Отговор
    Да да знаем, че DW германците ронят сълзи за техния Конрад Аденауеров продукт Борисов, който съсипа държавата, но пък им доставяше удоволствие с 200 и им пълнеше немските шкафчета с пачки! От Германия нищо добро!

    Коментиран от #46

  • 9 Анонимен

    108 39 Отговор
    Не позволявам на германския роб да ме учи що е демокрация. Страна, в която референдумите са забранени, не може да бъде пример за демокрация. Тя е страна на роби. Германският роб трябва само да мълчи, да работи и да обслужва инженерите на баба Меркел.
  • 10 Хахаха

    65 75 Отговор

    До коментар #1 от "Тошко Йорданов":

    Гласувайте за нас: КИРО ХАРВАРДА И ПРОГРАМАТА ВАСИЛЕВ. Обещаваме 8000 евро заплати... На нашите любовници...
  • 11 мдда

    137 41 Отговор
    Слави е едно недоразумение което ще бъде отстранено!!

    Коментиран от #48

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Сатана

    44 65 Отговор
    Швабите искат тяхната колония да е на дистанционно управление и да изсмуква парите на българите ,с които да храни немските пенсионери и тарамбуки в Немския Халифат.
    Аз ще гласувам за Слави,който критикувах досега.
    This Is the Way , както казваше Мандалореца
  • 14 Славе е пионка на мутрите и кукловодите

    87 23 Отговор
    Чрез него предаванията му и дивашките концерти те поляризираха народа така че да бъде удобен за управление тоест славе е проводник на заробването и предвидимостта на стадото което прокараха господарите му
  • 15 Да си прибираме

    31 63 Отговор
    за сега Бойче , няма нищо по-добро на хоризонта!

    Коментиран от #23

  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Псевдомузика- псевдолидер

    66 31 Отговор
    Дългуча и партията му работят против исканията на хората от протеста и компрометират протестните партии съвсем съзнателно. Чалгаря осигури време на Борисов, Гешев и задкулисието да се структурира и мобилизира. Чалгаря разсея амбицията на протеста и разедини протестните партии.

    Коментиран от #18

  • 18 Слави Трифончук

    49 23 Отговор

    До коментар #17 от "Псевдомузика- псевдолидер":

    ИТН на два пъти отказаха коалиция с ГЕРБ или ДПС, но виж Христо Иванов каза, че е готов за комбина с ГЕРБ - само да избутат Бойчето по-назад да не се вижда пред дебилните им избиратели.
  • 19 за кого

    48 29 Отговор
    В пречка за кого? Предложиха правителство, другарите им от протеста не го подкрепиха.Министрите били непознати и без опит. Видяхме какво искат и какво правят познатите с опит. Не мога да ги обвиня след всичко което видяхме и чухме.Ако се бяха разбрали с тях, шяха да станат като тях. нищо нямаше да видим и да чуем, но и нищо нямаше да се промени. А германците да си гледат тях.Достатъчно проблеми докараха на света.
  • 20 Дойче Зеле

    47 28 Отговор
    Щом не ви кефи, другия път ще гласуваме за Възраждане, че да има референдуми за натю за ес за юрото

    Коментиран от #74

  • 21 миризлив пръч

    23 7 Отговор

    До коментар #16 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    божкееее,или радиацията ти е изпила мозъка,или трябва да се върнеш в първи клас и да се запознаеш с българския езук,егати и невежите хора в тоя сайт
  • 22 Бай Ставри

    38 64 Отговор
    Почти 2 десетилетия Бойко печели всички избори. Слави е първият, който успя да го бие и да го свали от власт и сега всички го сочат за "виновен". Виновен за какво? Че ви отърва най-накрая от Мутрата? Ако не беше Слави на пролет щяхте да имате 4-то поредно правителство на ГЕРБ и щяхте вече да сте се примирили. Като сте толкова умни прелейте си сега гласовете от ИТН към ДБ и гледайте как "демократите" се коалират с ГЕРБ. Тъп народ. Слави е чалгар, но винаги е бил патриот за разлика от тези уроди, които продадоха бъдещето на народа за жълти стотинки и си напълниха гушите.

    Коментиран от #45, #72

  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Букмейкър

    9 13 Отговор

    До коментар #3 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    ЗАЛАГАНЕ
    Ще се кандидатира ли Борисов за Президент?
    ДА 1:10
    НЕ 10:1

    Коментиран от #25

  • 25 НИКОГА

    56 24 Отговор

    До коментар #24 от "Букмейкър":

    Борисов само плямпа срещу Радев,
    но го е страх да се кандидатира за Президент!
    Защото Борисов ще загуби катастрофално срещу Радев!

    И Борисов ще стане за посмешище

    Коментиран от #31

  • 26 МЕСТНИЯТ

    20 21 Отговор
    Я КОЙ БИЛ ПРЕЧЕЩИЯТ ФАКТОР АЗ ПЪК ДА НЕ ЗНАМ!?! НАПРОТИВ ТРЯБВА ПРОМЯНА КЪМ ПО ДОБРО ЗА ХОРАТА В БУЛГАРИШ . И ОТ КОГА Е ПРЕЧЕЩ ФАКТОР И ЗА КАКВО !?! ДА НЕ КРАДЪТ ЛЪЖАТ И БАЛАМОСВАТ СТАРИТЕ МУЦУНИ ПОЛИТИЦИТЕ ЛИ!?! ЗАТОВА ЛИ ИМ ПРЕЧИ И.Т.Н.
  • 27 Мангъров

    15 24 Отговор
    Нали затова сме ги избрали бе фашаги - да са пречка пред вас

    Коментиран от #34

  • 28 гост

    24 9 Отговор
    Фашистите не обичат непокорните
  • 29 некой си

    34 21 Отговор
    И ЕВРЕЙТЕ НЕМА ДА ГО ВЪРНАТ НА ВЛАСТ ТОВА МЕКОТЕЛО ГЕРБАВО
  • 30 оня с коня

    35 23 Отговор
    ДВ заедно с Протестиращите неумити и озверени Лумпени блокиращи възлови Кръстовища и Площади в Столицата подскачаше и сияеше от радост когато по време на изборната нощ непрекъснато идваха Допълнителни гласове от Чужбина за Слави.За честност на Изборите няма да говорим,но така или иначе Триумфът след Първото място на Слави бе огромен.Сега обаче същата тази ДВ отбелязва,че ИТН всъщност имат "Минимална преднина" и Максимално самочувствие,нещо повече - превръщат се в ПРЕЧКА.Пречка за какво?Ами за ИДЕЯТА НА РАДЕВ,според която ИТН трябваше да се коалира с някоя от Партиите без ГЕРБ и ДПС и да състави Правителство в което ВЪЗЛОВИТЕ МИНИСТЕРСТВА трябваше да се дадат на посочени от Радев хора от Служ. му правителство!Сега ДВ обръща плочата и прави ВЪЗТОРЖЕН Пиар на Петков и Василев,които ще влязат В политиката и ще прокарват Радевата линия на Управление.,дори са цитирани "мисли и заключения" на Първан Симеонов - Изпълнителен директор на Галъп,която е Придворна Социолог. Агенция на БСП,която пък издигна Радев за Свой кандидат.А защо точно Първан. С. и никоя друга Агенция ли се цитира?Ами защото само той върши работа на Автора на Статията.И това ако не е ПЛАТЕНА СТАТИЯ - здраве да е!

    Коментиран от #33, #40

  • 31 Ще.....ще...

    20 21 Отговор

    До коментар #25 от "НИКОГА":

    С Фатмака Оли гофрен кога ще се кандидатира лично за Парламентарните избори а не с партийки като... ИБНИ МЕ ..отзад?!?
    Ха-ха-ха
  • 32 Joro

    22 41 Отговор
    Това само ми подсказва, че правилния избор е ИТН.
  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 Разочарован

    23 10 Отговор

    До коментар #1 от "Тошко Йорданов":

    Ако, под "на прав път" имаш предвид, рушенето на дъравата.
    Да, така е.
  • 36 Хай Хитлер

    15 5 Отговор
    И на мен Германците ми пречат но ако почерпят за нов автобан ще делим
  • 37 гост

    22 24 Отговор
    ЗАЩО ЛИ . ИТН БЪРКАТ СИСТЕМАТА НА ТИКВАТА И КИРЧО .
  • 38 заката

    30 13 Отговор
    Герб и ДПС пърдят едно гърне вика баба
  • 39 Трошан

    43 16 Отговор
    Прост народ - слаба държава. Славчовистите озобщо не са за никаква промяна, дори не са от статуквото, те са подлога на статуквото!!!
  • 40 ЧЕШЕК ПАЙКЕР

    15 15 Отговор

    До коментар #30 от "оня с коня":

    ОПРАВИ СЕ С ЕДИН КОН,ЧЕ КАТО ЧЕТА КАКВИ ГЛУПОСТИ ПИШЕШ,АКО ТИ ПОВЕРЯТ ДВА КОНЯ,СИГУРЕН СЪМ ,ЧЕ ЩЕ ГИ ИЗГУБИШ,А ПОСЛЕ И СЕБЕСИ !ПИТАМ СЛАВИ И ТЕБ . ЛУМПЕНИ ИЛИ ДЛЪЖНИЦИ СТЕ НА ДЕЛЯН И,ИЛИ БОЙКО ? ТОВА,КОЕТО ПРАВИ ИТН Е ТОЧНО ТОВА...-ПАТЕРИЦА НА ГЕРБ.
  • 41 Хок

    19 11 Отговор
    Дойче зеле вие сте исроди съсипахте ни и поробихте
  • 42 DW? ИТН сами отказали да ги "Осиновите"

    15 7 Отговор
    И сега почвайте Кампания срещу тях!!
  • 43 Сави

    4 7 Отговор
    Сави
  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 Северозапад

    27 21 Отговор

    До коментар #22 от "Бай Ставри":

    Не може миячи на чинии, берачи на ягоди и какви ли не да не казвам какви, да решават бъдещето на останалите истински българи останали, в родината си, Боко ви е виновен за всичко, Боко краднал, Боко това Боко онова, ти сигурно никога не си краднал,
    Ако е така ще трябва да ти издигне статуя в родния ти град или село
  • 46 Северозапад

    16 6 Отговор

    До коментар #8 от "DW пропаганден машинен":

    Затова ли, всички са на терминал 2,
  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 Пффф

    6 1 Отговор

    До коментар #11 от "мдда":

    Вярвай си!
  • 49 винету

    9 11 Отговор
    Акде Гюнтер да си се съсредоточи върху репарациите и сметките за газа, че пара требва за победителите. България не я мислете, ние по-добре си знаем какво с кого и как. Нашите братя еврей ще ни помогнат ако се наложи, от шваба ни акъл ни пари шем.
  • 50 Ал Тъпоне

    10 8 Отговор
    По-скоро в печка! Защото мадам Дончева искала да ги "разцепи", както се цепят дърва, а пък защо ще цепи човек дърва ако след това не си запали печката?
  • 51 ЦарВул

    12 16 Отговор
    Стига с тоа Слави!Идва ми малко повече!!Да върви на Учин дол и там да прай к,вото си иска с патките и магаретата!!Целта на всички партии е не да изличат ГЕРБ,Борисов и Гешев а БСП!!Т,ва подсказва и плямпането на "ГЪДУЛАРЯ СЛАВИ"за това,че в следващия парламент НЕПРЕМЕННО ЩЕ ИМА ПРАВИТЕЛСТВО!!Ами с кого ш,ъ го прайш,ако стигне до там,в което се съмнявам!!Дадохте врема на Тиквата де си поеме въздух и сега ще ви издуха/А НА БАС ПО БИРА/!отново повтарям целта не е никой друг освен БСП/Със своето поведение при мандата стигна до второто място и Има Такива Навлеци си глътнаха язика и сдега се чудят,к,во и как да провалят всичко предложено от БСП САМО И САМО ДА Я ИЗЧЕГЪРТАТ!!Е -НО НЯМА ДА УСПЕЯТ!!И ПРЕСТАНЕТО С ТЕА КОМУНИСТИ:НЯМА ГИ ВЕЧЕ-ИЗМРЯХА ИЛИ СЕ ПРОДАДОХА,НО ТЕ БЯХА ИДЕАЛИСТИ МАКАР И ХИМЕРНИ!!
  • 52 Кофти

    18 12 Отговор
    работа е, когато клоуни навлезнат в политиката и прост фатмак подлъже народа , всичко води до хаос и фалит на държавата, защото липсват експерти, на преден план излизат прости и злобни хора недопускащи квалифицирани специалисти!
  • 53 комон сенс

    9 13 Отговор
    По нашите земи му викаме патерица, а не пречка.
  • 54 Да бее.

    11 8 Отговор
    Дойче Зеле. Немам думи..
  • 55 гоям кеф

    20 8 Отговор
    ИТН съставена от един хром и болен човек и едно зло куче,е равно на тотално ялова партия,която е дошла на власт с намерението си да съсипе държавата ни.
  • 56 аз съм Веска

    10 7 Отговор
    ИЗПЪЛНИТЕЛЯТ НА " И ШАТ НА ПАТКАТА ГЛАВАТА ", НЕ Е ПРЕЧКА .
    ТАЗИ ПЕСНИЧКА Е УВЕРТЮРАТА НА СУРВА.
    КОЕТО ЩЕ РЕЧЕ , ЧЕ И ТОЙ Е ПРИХВАНАТ В ЦЕНАРИЯТ НА БОГОМИЛСКИТЕ СЦЕНАРИСТИ .МООООГО СЦЕНАРИСТИ ОКОЛО НЕГО .
  • 57 Гешеф

    12 10 Отговор

    До коментар #5 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Внимавай с обидите към Борисов за да не се срещнеме скоро в съда.

    Коментиран от #59

  • 58 наблюдател

    10 5 Отговор
    Аре няма нужда от подобни анализи, които звучат като израз на комлексите на нация-неуспял колонизатор. Стига са ни давали тон в живота, дори и гербавата партия да е техен продукт.
  • 59 баба Вуна

    5 7 Отговор

    До коментар #57 от "Гешеф":

    заплашваш ли нещо А
  • 60 Кирил пора

    6 4 Отговор
    Вие си го избрахте сега ще го търпите
  • 61 Болярин

    17 6 Отговор

    До коментар #1 от "Тошко Йорданов":

    ИТН и тошкО били на прав път ! Но не поясняват към кое бунище или към кое "тихо местенце" !!!
  • 62 Васил

    12 11 Отговор
    Пречка за за крадливите Герб и Бсп и Дпс за това им сега им е тясно около врата
  • 63 ЧАЛГАРИТЕ

    5 12 Отговор
    НИЕ СМЕ ГОЛЯАТА РААОТА. СЛАВЧО ОБИЧА БОКО И ДОГИ. ГЛАСУАЙТЕ ЗА НАС. ЧАКА РААКАА.АУУУ.
  • 64 споко

    12 13 Отговор
    От всички най-много загуби Слави. Наесен ще загуби и президента чалгар.
  • 65 Бамбука

    10 6 Отговор
    Немците здраво трябва да се замислят защото именно техния канцлер Меркел години наред поддържаше Борисов. Колкото пъти сме били съюзници с Германия, толкова пъти сме губили войните. Що се касае до ИТН, то и те са подкрепени от ГЕрб и ДПС. Спихнаха се, но натвориха толкова простотии и проблеми, че ще ни трябват години да се разграничим и от тях.
  • 66 до споко

    14 7 Отговор
    30 години Слави трови съзнанието на Българите. Изначално Слави си е мутра за мръсни поръчки. Мръсната поръчка я видяхме това лято. Наесен ще видим другата.
  • 67 Бай Благой

    12 12 Отговор
    Щом тоя сополанко прегърнал полата на баба си Меркел пише че партията ИТН пречи....значи Слави (и не само) е на прав път!!
  • 68 Виктор

    7 7 Отговор
    б аси отвратягата майна ! виж го на снимката-то обезумяло ве майна .б аси болнавия комплексар
  • 69 хахо

    9 8 Отговор
    Как ще ги стигнем дойчовците? С 3500 ойро заплата и цени като в Абсурдистан. Или раята ще се гърчи с 350 ойро и с цени като в Германия. И тако и вако. Айде мийте си краката и по леглата- Бате ви тиквун се готви за президент е деси атанасова за министър председател.Честито.

    Коментиран от #73

  • 70 Амужа

    6 7 Отговор
    Ще има да мечтаеете за водач като Ердо

    Коментиран от #75

  • 71 Поръчкова

    11 3 Отговор
    статия! До там ли я докарахте, да пълните и западните преси с глупости!
  • 72 Смотания старец

    6 9 Отговор

    До коментар #22 от "Бай Ставри":

    Прав си ДЯДОВОТО на 86 съм о ще ви кажа крадец като Бойко не съм запомнил ДА ЖИВЕЕ ВАСИЛ БОЖКОВ СПАСИТЕЛЯ НА БЪЛГАРИЯ ама ПРОСТО НАРОД СЛАБА ДЪРЖАВА няма как да си най богатия българин и да не си умен ПРОСТ НАРОД СЛАБА ДЪРЖАВА
  • 73 Циганин

    7 3 Отговор

    До коментар #69 от "хахо":

    Ти къде видя заплата на швабите аз съм в швабия 11 години никъде не чух нормален човек да взема повече от 2,2 ШОФЬОР СЪМ ТИРАДЖИЯ И 2600 ЗА 15000 КМ РАЖЖИИШ ЛИ
  • 74 МВК

    2 5 Отговор

    До коментар #20 от "Дойче Зеле":

    Абсолютно,ВЪЗРАЖДАНЕ!
  • 75 МВК

    4 2 Отговор

    До коментар #70 от "Амужа":

    Ердо,даскала на Бойчето нали амуджа!
  • 76 Антикомунист

    9 12 Отговор
    До всички на които Борисов им е като пръст в г ...за , още много дълго партията ГЕРБ ще е непреодолим фактор в политиката на България. Всичките измишльотини за шкафчета, къщи а сега Бобоков знае че разполага и с 4 -ри милиарда ще отиде в канала. Нормално мислещ човек не се хваща на зле скърпени компромати. Затова ГЕРБ си остава ПЪРВА политическа сила и никой не си мисли че може да управлява без нея. Това е реалността. Видяхте ги колко могат( всъщност нищо не могат ) но в компроматите са сила.

    Коментиран от #92

  • 77 просто човек

    9 6 Отговор
    Шоуто на Слави е причина за много от пролемите на българското общество които се измерват в нихилизъм, ограниченост, ниска производителност на труда и като следствие - забавено развитие и бедност. Пример последната година преливане от пусто в празно. Спрени проекти и всичко следващо от това.
  • 78 скука

    8 7 Отговор
    Слави е едно просто момче, дошло в София, вдигнали го на балон и то се забравило . . .
  • 79 тъкача

    8 6 Отговор
    И какво ще ги правим тия кавали като вече сме ги избрали...
  • 80 Все пак да кажа

    7 3 Отговор
    Дойче Веле не са на ясно партията на Трифонов е част от пъзела.
    Правилният въпрос е кой пнарежда пъзела?Мъ аз що ли питам?
  • 81 Много ми е мъчно....

    8 1 Отговор
    Че го няма Пиночет !
    С него нещата щяха да са наред !
  • 82 Адолф Хитлер

    5 2 Отговор
    Май,не сте чели книгата ми "Моята борба" !?
    Четете, бе хора ! Четете и се учете !
  • 83 ЗадкулисиетО

    6 6 Отговор
    Лошото е, че тоя чалгар вече няма гонене от парламента и ще изпълнява поръчките на Ахмед Доган и Атанас Тилев години напред.....
  • 84 Електра

    9 6 Отговор
    ЧЕСТИТ ви 9ти СЕПТЕМВРИ крадливи КО-МУНЯГИ, когато крадци и изнасилвачи, прости и неуки, превзеха властта, и затриха всичко читаво в лагерите на смъртта Белене и Сквернена . И сега червеното го-ведо Кауна Радеф, иска да скалъпи нов мракобесен отечествен фронт, както през 9ти с. 1944г. но няма как да стане това, защото крадливите Импексови ко-муняги сега са милионери, и хич не им до национализация и колективизация, след като приватизираха и ограбиха държавата и народа ни за кой ли път...
  • 85 Прозорлив

    5 8 Отговор
    ИТН работят в полза ГЕРБ. Вместо да се захванат да изчегъртват ГЕГБ - да свалят Гешев, да закрият, спец. съд, както се хвалеха че ще направят, те подложиха на инквизиция Кирил Петков - министърът който най-усърдно работи за изчегъртеането на ГЕРБ. Имал ли е канадски паспорт и всичко, дето подписал и разкрил ще се обяви ли за невалидно - това попита ИТН и поиска проверка. Много услужливо. Те са шоумени, такъв сценарий са им дали, това играят - няма да се коалират с никого и с ГЕРБ, също. Но политическото им самоубийство изглежда цели да осигури на ГЕРБ спечелването на четвърти мандат.
  • 86 Бай Шили

    9 3 Отговор
    ДБ били в подем, божеее.
  • 87 СЛАВКОВ

    2 7 Отговор
    ДО СЕГА СЛАВИ ТРЯБВАШЕ ТИКВАТА ДА Е В ЗАТВОРА НО ТИ ИМ ДАДЕ ШАНС И ВЪЗДУХ И СЕГА НЯМАТ СПИРАТЕ СБЪРКА ТОТАЛНО АКО НЕ СИ С ТЯХ ВЕЧЕ
  • 88 СЕДЕСАР

    5 3 Отговор
    КАКВО ЩЕ ПРАВИМ С БИВШИТЕ ЧЛЕНОВЕ НА БКП СЕГА В ГЕРБ НА ДЕВЕТИ СЕПТЕМВРИ ПИТАМ САМО
  • 89 гошо

    3 3 Отговор
    ИТН,НЕ НА БЕЛОТО!
  • 90 mdaaaa

    5 3 Отговор
    Я пречка на мафията! Машинното гласуване ги съсече с купуването на гласове и мъртви души. Пречи на бойо, дпс и бсп а вече и на дб. Ся си плямпайте симпатизанти и ми слагайте минусите :) но истината боли.
  • 91 Хахаха

    2 6 Отговор

    До коментар #3 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Вие живи ли сте Glupavi комунисти
  • 92 buhaha

    5 1 Отговор

    До коментар #76 от "Антикомунист":

    Компромати или доказателства за нисша форма на умствена дейност, наглост, крадене, вальовци, далавери? Какво ще рече компромат ай обядни сега да те видя :) .

    Коментиран от #93

  • 93 Антикомунист

    2 0 Отговор

    До коментар #92 от "buhaha":

    Абе подреди си словосъчетанията че с тези умствени възможности не се разбира кодираният ти въпрос. Нали с такива " умници" като теб сме в това положение. Малко се образовай бе човек.
  • 94 ЕДГАР КЕЙСИ

    5 4 Отговор
    СЛЕД КАТО Е ПОДЛОГА И ПОДКРЕПЯ ЗЕЛЕНИЯ ЧОРАП , КАК ДА НЕ Е ПРЕЧКА ЗА РАЗВИТИЕТО НА БЪЛГАРИЯ ! ! ! ! ТОВА ГО ВИЖДА ЦЕЛИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД , ТА ГЕРМАНЦИТЕ. НЯМА ДА ГО ВИДЯТ .........
  • 95 Гръка

    1 2 Отговор
    Oт ИТН дeмoнcтрирaт cтрaннo рaзбирaнe зa дeмoкрaциятa"

    Cлeд кaтo oбяcнявa нaкрaткo зa двeтe глacувaния тaзи гoдинa, Мaртeнc пишe: „Пaртиятa „Имa тaкъв нaрoд“ нa шoумeнa, изпълнитeл нa бaлкaнcкa пoп-музикa и пoпулиcт Cлaви Трифoнoв вce пo-oтчeтливo ce изявявa кaтo прeчeщ фaктoр. (…) Oт минимaлнaтa cи избoрнa пoбeдa тaзи пaртия извлeчe прeтeнциятa дa упрaвлявa caмa cтрaнaтa. Дойче веле като цитира това защо не цитира че мнозинството германци нескат политиката на Меркел а управляват с репресии като малцинство дори щяха да затварят спец частите които мислят разумно само да е тяхна воля за имигрантите и всичко
  • 96 Ккккк

    1 1 Отговор
    Целта другари и другарки е да се карат българите докато юДПС не вземе власта
  • 97 XVBC

    0 1 Отговор
    еи тия дв сигурно от 60 г. вече мътят главата на българите с пропаганда
Новини по държави: