17 Септември, 2021 18:00 2 951 17

Унгария последна ще напусне ЕС

  • унгария-
  • виктор орбан-
  • ес

Това обяви Виктор Орбан

Унгария последна ще напусне ЕС - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Унгария трябва да остане член на ЕС, за да си осигури достъп до единния пазар. Това обяви унгарският премиер Виктор Орбан, цитиран от ТАСС.

Това е много важно предимство за Унгария. Орбан обяви убеденост в европейското бъдеще на страната.

Той обяви, че тя ще е последната, напуснала групата. Унгарското правителство е в постоянни спорове с европейските представители.

Замразени бяха и преговорите за унгарския план за стабилност. Орбан смята, че това е заради несъгласието с някои от решенията на неговото правителство.

Подобна е и ситуацията с Полша. Въпреки това няма промяна в техните позиции.

Представители и на двете страни са убедени в партньорството с ЕС и неговите ползи.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 12 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Камикадзе 🛩

    13 5 Отговор
    Жалко.
  • 2 АЙДЕЕ И ТОЯ Е ПОДМЕНЕН

    12 12 Отговор
    С РЕПТИЛ.....
  • 3 До последно

    13 5 Отговор
    ще цицате милиарди !

    Коментиран от #5

  • 4 а сега

    14 7 Отговор
    какво стана бе ?? нали ес бил лош...след англия и унгария щяла да излезне ...и гърция ,италия,испания ...айде е ако им стиска
  • 5 Имаш цица

    5 0 Отговор

    До коментар #3 от "До последно":

    - цицаш.
  • 6 БСП...ЗЛО КОМУНДЕ

    6 3 Отговор
    Всеки иска в ....ЕС.....па там да се карат
  • 7 НАТО НИ БРАНИ, ЕС НИ ХРАНИ

    6 4 Отговор
    Веруюто на малките държави в....ЕС

    Коментиран от #13

  • 8 Сандо

    12 2 Отговор
    Лъже!Приятелят му Бойко отдавна декларира,че България последна ще напусне разпадналия се ЕС.
  • 9 ВИЗАНТИЯ

    9 8 Отговор
    Всички клекат пред евреите, макрон путин мицотакис евреи, еврейското лоби в сащ и латинска америка, еврейската автономна република на русия близо до китай, арабите правят сделки с евреите, навремето османската империя приютявала евреи, всички на този свят клекат пред евреите, само хитлер не го направи и вече костите му са три метра под земята
  • 10 ПППП

    25 11 Отговор
    Аз не виждам ползите от членството ни в ЕС , което е вече 14 години!! На едно ниво сме със Сърбия, дори в някои отношения са пред нас! Единствените "ползи" от членството ни в ЕС е че ще ни напълнят с ннегрра, араби, терористи, а дъщерите ни ще трябва да се омъжват за такива, синовете ни и внуците ще бъдат изпеддерресени и ще станем зоопарк, като САЩ, Германия, Белия, Нидерландия и другите стари членки на ЕС!

    Коментиран от #11, #12, #15

  • 11 Симеон СакскоБ

    13 6 Отговор

    До коментар #10 от "ПППП":

    Има полза, ваксиниран си три пъти и си здрав, имахме достоен директор на световната банка Кристалина Георгиева, България ще озакони джендърите да се женят и сега росен Плевнелиев и Сергей Станишев и Джамбазки са добре, България стана трета икономическа сила, премахнахме корупцията
  • 12 ами

    14 4 Отговор

    До коментар #10 от "ПППП":

    продължавай да очакваш ес да ти даде нещо ! как точно си представяш ползата-директно да ти превеждат пари от ес или какво ? бизнеса има достъп безмитен до 500 млн пазар,младите могат да учат почти без пари в ес, получаваме земеделски субсидии..вярно не колкото старите членки но е повече отколкото внасяме. това , че избираме мошенници кой ни е воновен...почти 20% пак са готови да гласуват за боко!! тук май само лоботомия помага
  • 13 А бойку на ДОИ

    3 0 Отговор

    До коментар #7 от "НАТО НИ БРАНИ, ЕС НИ ХРАНИ":

    ......
  • 14 Εβρόπη

    4 3 Отговор
    Правилно! Да живее Европа! Да живее Европейския съюз!
  • 15 998

    4 4 Отговор

    До коментар #10 от "ПППП":

    Не виждаш,защото мозъчето ти служи само колкото да успееш да ходиш в права линия.Проблема не е в ЕС ,а проблема е в самата България.ЕС ни налива с пари постоянно ,дава ни европгорами за развитие и какво ли още не.Съюза ни дава само предимства.Това ,че ние тъпчем на едно място е само и единствено наш проблем ! Не се ли се замислял ,защото от всички държави членки само ние сме зле ? дори и Румъния ни дръпна с години напред ,ама там изхвърлиха и прибраха всички предатели и корумпирани личности,а ние още си ги дондуркаме ! Проблема при нас е огромната корупция наслоена в народа още от времето на комунизма,краденето на средства ,както и унищожаването на държавата заради корумпираните личности и предатели като русофилите ,комунистите и тем подобни.Как пък при всички съюза е полезен,а само при нас не стават нещата ?! Отговора ще го разбереш в горните редове.Само прост човек и русофил може да иска да излезем от ЕС.А това за Сърбия как били дори няма смисъл да се коментира.Сърбите се борят за български паспорти ,а не обратното ,така ,че сам можеш да си направиш сметката.И да ,доста пред тях сме във всяко отношение дори и с корупцията която имаме !

    Коментиран от #16

  • 16 БГБ

    3 3 Отговор

    До коментар #15 от "998":

    Сърбите се борели за български паспорти!!!Ние сме "много по- напред от тях".Какви глупости!...Неинформирани хора.Лоша работа!

    Коментиран от #17

  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по държави: