18 Септември, 2021 05:02 2 527 30

Владимир Путин е гласувал с телефона на свой сътрудник

  • русия-
  • телефон-
  • владимир путин

Това обяви неговият говорител

Владимир Путин е гласувал с телефона на свой сътрудник - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Държавният глава на Русия е използвал телефона на свой сътрудник, за да гласува, съобщи ТАСС.

Страната провежда парламентарни избори. Беше обявено, че той е гласувал дистанционно.

Известно е, че не разполага със смартфон. Владимир Путин е използвал един от телефоните на своите сътрудници.

Това беше потвърдено от негови представители. Говорителят на руското президентство Дмитрий Песков обяви, че всичко е преминало законно.

Путин е признавал, че не разполага със смартфон. Той разполага с други методи за бърза комуникация.

Вотът преминава нормално.


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 12 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Сатъра на Хана

    17 12 Отговор
    Рапона си има Гешо Келеша

    Коментиран от #12

  • 2 ХХХ

    6 11 Отговор
    Местя!
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 оаожа

    25 8 Отговор
    Любовницата на Путин споделя с приятелка:
    - Поисках му крем, а той разбрал Крим. Сега не смея да поискам каляска...
  • 5 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    28 5 Отговор
    ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ и РУСИЯ

    Коментиран от #6, #13, #30

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Активист на БКП

    10 5 Отговор
    КПСС!!!БКП!!!Вечна дружба! Форевър!!!
  • 8 Мечо Пух

    23 4 Отговор
    Странно, един тостер не могат да направят, но могат да гласуват онлайн, а в гордата членка на ЕС България, която похарчи къде 2 милиарда за "електронно правителство", все още спорят дали да си пускат гласа с хартиена бюлетина или да го правят с машина...А за гласуване онлайн и дума не може да става...

    Коментиран от #9, #11, #14

  • 9 Дамммммм

    21 5 Отговор

    До коментар #8 от "Мечо Пух":

    Мани ги тостерите-това е шир потреба.....Виж им на рашаните военната индустрия-а тя без високи технологии няма как да стане..Виж им корабостроението,космическата индустрия и спътниците им...Виж им атомната енергетика-най-добрите са в света...Виж им атомните ледоразбивачи...Виж им селскостопанската индустрия-вече няколко години са най-големият производител...Ами инжинерните им проекти-стадиони за Световното по Футбол...Мостовете -еле па Кримският мост...Абе срещу тях да тичаме-пак нямат стигане рашаните...

    Коментиран от #10

  • 10 Мечо Пух

    16 2 Отговор

    До коментар #9 от "Дамммммм":

    Опитвам се да иронизирам онези, които все още живеят с представата за Русия, в която все още властва крепостничеството и черпят информация от разни соросидни сайтчета, пропагандиращи западната демокрация и громящи изостанала Русия...
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 ГЛОБАЛИСТ

    3 10 Отговор

    До коментар #1 от "Сатъра на Хана":

    КОГАТО РУСНАЦИТЕ МАХНАТ ТОЗИ ГЛОБАЛИСТ КОЙТО СЛЕД РАЗГОВАРА С БИДОН ЗАПОЧНА ДА ГИ ИНЖЕКТИРА И ИЗТРЕБВА ЧРЕЗ ЛЪЖАТА КОРОНА,РУСИЯ ЩЕ ЗАПОЧНЕ ДА СЕ ВЪЗДИГА
  • 13 Село

    4 14 Отговор

    До коментар #5 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Русия след Турско-Руската война окупира България в изпълнение на имперските си амбиции. Във всеки западен учебник по история ясно е написано, че това е окупация. Стига проруска пропаганда. Русия води политика на геноцид към народа си. Външната политика на страната е агресивна и застрашаваща световния мир. Крим не е руски! Русия го окупира в нарушение на международен договор. Русия унищожи цялата опозиция чрез уж законови методи. Между Русия и Северна корея разлика няма.

    Коментиран от #18

  • 14 Гошо

    4 8 Отговор

    До коментар #8 от "Мечо Пух":

    Къв тостер бе те виж и смартфони не могат да си купят Е Путин позвал на друг Кооперация правят от по пет, десет човека ,да си купят телефонче и го ползват по ред Мизерия бе Ние тук поне по два има човек за да може едновременно да си чати и в феисбук и истаграм а други дори три ,та и в туитър да е в същото време

    Коментиран от #16

  • 15 Бузов

    0 8 Отговор
    Този не е нормален,той е чекист.
  • 16 Мечо Пух

    10 1 Отговор

    До коментар #14 от "Гошо":

    Абе може и десет телефона да имаш, да влизаш където си искаш, обаче не можеш да гласуваш онлайн! Защо? Технологиите ли ни липсват, що ли? Или понеже не могат да се вършат мушенгии по този начин?

    Коментиран от #22, #25

  • 17 От страни

    5 3 Отговор
    Айде следващата новина - Путин е нитискал копчетата с показалец. Голяма новина - как са борсите, скочи ли газта над хилядарката. Аман от глупаци.
  • 18 От страни

    9 1 Отговор

    До коментар #13 от "Село":

    Много ти е къса опорката, забрави за отровените по Англия Литвиненко и Скрипалите, обади се на козяците да ти дадат нова.
  • 19 От страни

    7 1 Отговор
    Разбрах що го е направил - в неговия копчетата на гласуване и на унищожаване на Америка са едно до друго - човека не е искал шоуто да започне по рано. Случайно да му трепне ръката и няма да гласува а това не е редно.
  • 20 ковид

    3 5 Отговор
    Хайде сега и костя копейкин да врътне една сочна и дълбока....ода на радоста !
  • 21 1100

    5 2 Отговор
    И?Тъпите сащ да са постигнали нещо?И да тичат срещу Русия, не могат да я стигнат.Лошото , е че България беше продадена като, ряпа на най-корумпираната страна в света, и то управлявана от Израел ,сащ.Това направи мошеника Иван Костов, ненормалния ,Филип Димитров ,джендър Станишев/евреин/, предателя и престъпника Бойко Методиев Борисов ,комунист.В Русия,има корабостроене, подводници, Космос, Атомна енергия,селско стопанство-на първо място/а къде е България-на опашката/,Строежи-Кримския мост/за сведение на соросоидчетата ,Крим е руски от времето на Екатерина Велика/,газ, петрол злато платина, скъпоценни камъни,дърводобив,СП-1 ,СП -2 и още и оше...Предстои СП-3.Когато, плебеите ,лакеи на сащ заедно с предателя Б. Борисов и джендър-гербаджиите,като "Къдравата Сю"говорят и пишат глупости, народът казва"плюй и отмини".Русия има недостатъци, но те са нейни.Колкото до Президентът на Русия ,Вл.Вл. Путин ,дали има смартфон, не е важно.За негова чест ,той не чете от екран ,има само бележки на лист хартия и благодарение на тренираната си памет, може да говори с часове ,без някой да му суфлира в ухото,както е при всички напоследък Президенти на сащ.Затова,и Байдън не посмя да даде съвместен брифинг с Путин/на Байдън му определят въпросите предварително/ при срещата им. Само Вл. Путин застана с лицето си и отговаряше на въпросите, без да се страхува.За сащ и Президентите, знаем че са страхливи,още от ВСВ.

    Коментиран от #23, #24

  • 22 От страни

    3 1 Отговор

    До коментар #16 от "Мечо Пух":

    Ти добре си имаш по един смартфон за всека мрежа ама се сещам как Обама е казвал на Меркел че си има три копчета: жълто,зелено и червено, като натисне жълтото - няма го Китай, като натисне зеленото - няма ги Европа, червеното - Русия. А Меркел му отговорила че баба и в Берлин през 45 е имала три клекала: златно, сребърно и фаянслво ама когато влезнали руските войници се е наакала насред хола.
    Ти си имай тия няколко телефона ама една ръка си пази свободна да може да се хвавнеш за колесара на хамериканскио самолет като си тръгнат.
  • 23 От страни

    3 1 Отговор

    До коментар #21 от "1100":

    Кой ти каза за СП-3? Мислех че е тайна. СП-3 ще е за водород.
  • 24 От страни

    3 1 Отговор

    До коментар #21 от "1100":

    Той Путин има смартфон. Има го на снимка в мрежата как са заникнали Путин и Си в неговия смартфон и Путин му казва: "Тука натискам и няма Америка, а тука ми е фенерчето..."

    Коментиран от #29

  • 25 От страни

    3 1 Отговор

    До коментар #16 от "Мечо Пух":

    Извинявай, там коментара е за оня с многото смартфони, явно не съм натиснал правилно копчетата (добре че нямам копче за Америка - щяха да се расплачат подлогите).
  • 26 Да не Т.п ...като други

    3 2 Отговор
    "Лидери" които комуникират със супер телефони с криптиране (закодиране) и пак ги шпионира "братският" ФАЩ. ...Има си правителствена система. ...Виваком не му е нужна.Умен и съобразителен човек.Помните ли как Сталин е изпратил съобщение на Рузвелт ,че СССР ще започне настъпление на едно от главните направления? Рузвелт коментирал, че му нямат доверие...В същото време немците получили това съобщение от шпионите си и се запитали-на кое направление?Така че историята и животът си казват своето.Да не говорим за Тиквата и неговите изцепки...от самонадеяност и глупост.
  • 27 Путин бедняка

    2 4 Отговор
    Един телефон не може да си купи и ползва чужд. Ами да му купят с държавни средства, без това хвърлят луди пари за пропаганда и тролове. Това ми било президент на РФ, пффф!

    Коментиран от #28

  • 28 Мечо Пух

    4 3 Отговор

    До коментар #27 от "Путин бедняка":

    И за какво му е на Путин телефон? Очевидно, не той се обажда да търси някого, а други му се обаждат да молят за срещи, нали? Е, хайде кажи за какво му е смартфон, като явно не е като Буци да има профил в сураттефтеря та да се саморекламира, както и да прави същото в туитър, инстаграм, в контакте или където и да било! просто няма нужда от самореклама, а който го търси ще го намери за разговор по други канали...Поне има на разположение средства за връзка каквито ти дойдат на ума, без смартфон естествено...
  • 29 100

    1 0 Отговор

    До коментар #24 от "От страни":

    А Байдън вика. Като натисна тука на телефона и спирам айфона на Путята.
  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания