Last news in Fakti

21 Септември, 2021 07:50 3 330 27

Големият трик на изборите в Русия

  • русия-
  • избори-
  • кандидат

Опозиционен кандидат отстъпи във вота

Големият трик на изборите в Русия - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Водещ опозиционен кандидат отстъпи на вота в Русия, съобщи Фигаро.

Името на Борис Вишневски нашумя през последните седмици. Той е кандидат от Санкт Петербург.

Интересното е, че за вота, двама кандидати си смениха имената и външния вид, за да приличат на него. Дамата приеха името Борис Вишневски, като промениха външния си вид така, че да приличат на него.

Смята се, че това е идея на правителството, което чрез двойници е опитало да раздели вота. Така победата отива при предпочитания кандидат.

Изборите се печелят от Сергей Соловьов от Единна Русия. Опозиционният кандидат е опитал да подаде протест след вота.

Молбата му е била приета от администратори, които са го разпитвали и не са последвали реални действия.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 17 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Kcaniba

    32 9 Отговор
    Очаквам и извънземните и няколко милиона клона на този извесъен гощисин вишневски , да са учавствали в руските избори!!!

    Коментиран от #12

  • 2 Философ

    36 9 Отговор
    Уникално тъпо и прозрачно! Но пък в САЩ допускат само две партии до изборите в конгресс?
  • 3 Фокусник

    35 4 Отговор
    На този номер се хващат само малки деца

    Коментиран от #16

  • 4 Гъдю Гъдев

    6 3 Отговор
    Тренировка на двойници.
  • 5 Смирноф

    42 8 Отговор
    Никой не може да стигне краварите. Там даже умрелите от гробищата подкрепиха некролога.
  • 6 герап

    10 1 Отговор
    Пожывем,увидим.
  • 7 Да ама Не

    39 8 Отговор
    Големият трик е,че Путин ще продължава да люшка соросоидите още дълго време...И не ми говорете,че в САЩ имало демокрация -при тез 2 партии -които от столетия са само те в Сената им...Айде стига вече с тези празни приказки на псевдо демократите вече...
  • 8 БКП-КПСС вечна дружба

    10 28 Отговор
    Оправдание без давност : "Авие защо биете ..... " . Толкова си могат ватниците.
  • 9 црррр

    17 8 Отговор
    Вл.Вл. е печен тип и русите гласуваха за него.
  • 10 Мус

    9 26 Отговор
    Виждам, че САЩ са по-зле и имат само 2 партии, които да се борят. Е кажете мурзилки, коя е втората партия конкирент в Русия? Га-га-га-га-га...

    Коментиран от #11, #24

  • 11 Настрадамус

    13 4 Отговор

    До коментар #10 от "Мус":

    Ооо ти знаеш и чужди езици браво на теб Га Га Га .

    Коментиран от #26

  • 12 Иван

    4 1 Отговор

    До коментар #1 от "Kcaniba":

    Има тези че Луната е куха, като нищо оттам да идват......знае ли се знае ли се.
  • 13 mi6osp

    9 3 Отговор
    Не е от двойниците. В едномандатния окръг ( т.е при мажоритарно гласуване) кандидатът Борис Вишневски има два и половина пъти по-нисък резултат от своя съперник.
  • 14 Иван

    16 3 Отговор
    По-скоро Хилъри Клинтън да се е дегизирвала като Осама Бин Ладен.
  • 15 ДаЗдраПерМа

    14 1 Отговор
    завалията взел на майка си фамилията, Римма Борисовна Вишневская защото баща му се казва Лазарь Абелевич Кролик е на това му се вика голям трик но хората не ручат доматите с коловете.
  • 16 И тъпи

    5 15 Отговор

    До коментар #3 от "Фокусник":

    руски тролове, опитващи да манипулират българите. Но, както потвърждават резултатите, парите наляти в тях са пари, наляти в пясък. Чиста загуба за кремль. Разните руменпетковци и копейкинци, чрез говорене тип 90-те, повече отблъскват, отколкото да привличат симпатизанти. Русофилите в България са се свили до маргинализирани групи, в рамките на 2 % от гласовете на обществото и имащи тежест само при ниска избирателна активност.
  • 17 МалкоЛогика

    4 4 Отговор
    Поправка на статията: Смята се че това е идея на ЦРУ за да дискредитира изборите в Русия.
  • 18 Руснак

    10 2 Отговор
    Абсолютен фейк, които така обица Факти. Първо: нямаше снимки в бюлетината и електоратът не видя лицата на кандидатите. Защо да промените външния си вид? Очевидно някой силно лъже във всичко това второ: ако двойниците попречиха на Вишневски Борис ЛАЗАРЕВИЧ да излезе, тогава защо никъде не се пише колко процента е натрупал заедно с други двойници и колко е победител Соловьев? За пример-като цяло в страната" ябълка", от която дойде Вишневски спечели 1%. Тази партия и нейните представители нямат никаква подкрепа в страната.
  • 19 ДжафДжаф

    4 1 Отговор
    Е, щеше да е любопитно ако тримата двойници заедно бяха спечелили повече гласове от победителя! Тогава "номера" можеше да бъде определен за успешен! Сега не е много ясно, а и честно казано ме мързи да се ровя в руските медии точно по тоя въпрос! Ако приемем, че номера е ориентиран към по-тъпата и безпросветна част от обществото, то точно тази категория граждани по провило не се занимава да чете имена, а гласува по номер. Казано му е №25 и той попълва №25 или пуска бюлетина №25. Така, че Номер, номер...колко да е номер! Раздаването на боб, леща, грах, ориз, олио, 20лв....Какво е бе другари??
  • 20 Соросоид

    5 2 Отговор
    Да живей, нашия скъпоплатен агент, Алексей Наебал.ни, който ако не беше у пандиза, щеше да получи цели един и половина проценти от любовта на руския народ! Ура, господа соросоиди!😁😁
  • 21 manout

    4 2 Отговор
    Ега ти тъпата статия.
  • 22 Костова

    2 2 Отговор
    За втори път ни пробудват тази смешна теза. Значи Сергей Соловьов си променя дни преди изборите името на Борис Вишневски. Печели срещу кандидат от партия, която има под един процент доверие. После отново си връща старото име. И за да е съвсем заплетена интригата, се появява още един кандидат от Единна Русия, който също се преименува на Борис Вишневски. И всичко това се прави срещу кандидат от партия, която няма никаква популярност в Русия.
  • 23 3.14К

    1 1 Отговор
    В Русия на изборите е имало избиратели употребили алкохол, а в щатите починали избиратели. Представителите и на двата вида спечелиха изборите.
  • 24 Максим

    2 2 Отговор

    До коментар #10 от "Мус":

    Напъваш се да пишеш коментари, без да знаеш коя е втората партия в Русия. Но, хайде от мен да мине, ще ти кажа. Това са комунистите в съюз с навалнистите. А за да бъде шока ти още по-голям, ще ти съобщя, че на тези парламентарни избори в Русия участвуваха 14 партии. Някои от тях не набраха и един процент.
  • 25 Абе вие добре ли сте

    4 3 Отговор
    Избори в Русия има толкова колкото имаше у нас докато действаше чл.1 от Живковата конституция.
  • 26 От страни

    1 0 Отговор

    До коментар #11 от "Настрадамус":

    Не е чужд - така е чул от гъските в двора така приказва - га-га-га...Буууухахаха. Па добре че не кукурига петушока.
  • 27 ПЕНКО

    1 0 Отговор
    ИХХА -ЕХХА --ИХХА --ХУУУ ---ГОЛЯМ ТРИК --- И ВЕЛИК !?!?!?!?
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания