Last news in Fakti

5 Октомври, 2021 11:50 2 892 10

Невиждан спад в продажбата на нови автомобили във Великобритания

  • великобритания-
  • коли-
  • нови

Скок в продажбата на електромобили

Невиждан спад в продажбата на нови автомобили във Великобритания - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Регистрацията на нови автомобили във Великобритания е достигнала до рекордни ниски нива, съобщи Би Би Си.

Статистиката беше обявена днес. Регистрациите са най-ниски за последните две десетилетия.

Новите регистрации са намалели с 35 процента, спрямо септември миналата година. Продажбите на електромобили продължават да се покачват.

През септември са били продадени 214 хиляди нови автомобила. Това е най-нисък брой за последните 23 години.

Закупени са 32 хиляди електромобила, които отговарят на продажбите преди две години. Продажбите на автомобили втора употреба се удвоява.

За годината ръстът е два пъти.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 6 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хахаха..

    10 2 Отговор
    Умреха отвсекъде.Евроганьовците да мерят конски сили..
  • 2 прррц

    13 1 Отговор
    Ами няма бензин от къде да зареждат затУй
  • 3 Пучо Капучо

    5 1 Отговор
    Еми нема бензин, там обичат бензинки да карат...
  • 4 Механик

    6 4 Отговор
    А стига бе! Оня ден един ми се пънеше, че в Англия карали само нови коли. Предимно електрички. И там БМВ Е60 изобщо никой не карал.
    Смехории за облъчени шилета.
  • 5 Рошко

    6 0 Отговор
    И после що тока се вдигал
  • 6 Анонимен

    6 1 Отговор
    Напълно предвидимо . Започва масово обедняване в Западна Европа . Дължи се на разпиляването на ресурси в борба с абсолютно незначителни казуси и бездействие по належащите . За пример милиардите прахосани в ненужни и безсмислени зелени политики , обезправяване на нормалните хора за сметка на всякакви маргинали, целенасочена политика по въвеждане на деструктивни индивиди от третия свят под формата на бежанци и още стотици други подобни инициативи . Като резултат икономическата и социалната система е подкопавана постоянно о конструкцията вече започва да се пропуква

    Коментиран от #8

  • 7 Sat

    2 0 Отговор
    Причината, е че като отидеш да си вземеш нова кола и ти кажат, че трябва да чакаш няколко месеца, заради чиповете най - вече, си взимаш втора употреба, които съответно поскъпнаха. Аз имах късмет, че чакам 2 месеца.
  • 8 Така е

    2 2 Отговор

    До коментар #6 от "Анонимен":

    Много добре сте обхванали причините за положението в цветущите до преди десетина години западни държави. Измени се обликът на красивите им големи градове, вече не са така привлекателни. Тепърва ще се видят последиците от кардинално сгрешената политика.
  • 9 Некой си

    1 0 Отговор
    Алоооо автора я се вземи в ръце,как може да пускаш такива статии,проблема е в чиповете,те са виновни. Цял свят е тръгнал да замита ла.ната с чиповете,ти сега истини ще говориш,я в кауша,да се научиш другия път как се извърта фокуса. Чипове ще казваш момче,не спад на продажби,я тука един закон кат на банките кво може да се говори и кво не.

    Коментиран от #10

  • 10 Хахо

    1 0 Отговор

    До коментар #9 от "Некой си":

    😂😂😂😂😂😂 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 😂😂😂😂😂😂
Новини по държави: