Last news in Fakti

9 Октомври, 2021 21:12 7 421 102

Канцлерът Себастиан Курц подаде оставка

  • себастиан курц-
  • австрийски канцлер

До политическата криза в Австрия се стигна след акция на прокуратурата в канцлерството и ново разследване за корупция във властта

Канцлерът Себастиан Курц подаде оставка - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

В своя реч австрийският канцлер Себастиан Курц обяви тази вечер, че подава оставка след скандала в страна последните дни. До политическата криза в Австрия се стигна след акция на прокуратурата в канцлерството и ново разследване за корупция във властта, съобщава бТВ.

Австрийската прокуратура претърси кабинети в канцлерството, финансовото министерство и централата на Народната партия.

От институцията имат подозрения, че канцлерът Себастиан Курц е използвал държавни пари, за да си осигури положителен медиен образ в известен австрийски таблоид. Според източници на bTV сметката за медийни услуги възлиза на над 1 млн. евро и е заплатена от финансовото министерство.

Всичко започва през 2016 г., когато Курц е все още външен министър на Австрия и влиза в надпреварата за канцлер.

Според прокуратурата Томас Шмид, тогавашен генерален секретар на финансовото министерство, уговоря публикуването на манипулирани социологически проучвания в издания на медийната група Österreich.

Разследващите смятат, че до 2018 г. за въпросните публикации са използвани държавни средства, идващи директно от финансовото министерство.

На 7 октомври тази година от партията на Курц отрекоха обвиненията, а опозицията поиска той да подаде оставка. От коалиционната партия на Зелените открито поставиха под въпрос способността на канцлера да остане на поста.

Специално обръщение направи и президентът.

„Свидетели сме на нещо необичайно - поредица от обиски и държавната прокуратура разследва нов случай. При такива случаи и важно да се придържаме към правилата на правовата държава“, каза Александър ван Белен.

Себастиан Курц отрече да има връзка с отправените обвинения и каза, че не вижда причина да подава оставка преди да е приключило разследването.

Курц започна втория си мандат като канцлер през януари 2020 г. начело на коалиция със Зелената партия.

Предишното му правителство, коалиция с крайнодясната Партия на свободата (ПС), се разпадна през май 2019 г. заради т.нар. корупционен скандал "Ибиса-гейт".


Поставете оценка:
Оценка 4 от 31 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Kcanba

    186 2 Отговор
    товя е новината не касаеща нито 1 политик у нас!!!! Когато те имат такова самосъьнание и отговорности, ще живеем, като австрийците!! Ганя немой разбра таз постъпка
  • 2 Предишният

    94 20 Отговор
    руснаците го бяха подкупили. Сега и този. ЕС се разпада.
  • 3 Пучо Капучо

    198 4 Отговор
    На Буци аверчето гръмна. Само в България нема корупсион, тука сичко е точно.
  • 4 ДА ИЗМЕТЕМ ГЕРБ

    185 10 Отговор
    А Каскетев не иска да разследва Тъпото от Банкя...

    Коментиран от #13, #15

  • 5 А не бе

    152 24 Отговор
    Американците му написаха оставката. Всеки, който покаже близост с Русия, и отстоява интересите на собствената си държава, а не на Кравария, това го чака.

    Коментиран от #74

  • 6 уникум сме

    152 7 Отговор
    А нашият тиквун е още на свобода ,вместо да е осъден на 100 год. затвор !
  • 7 Стоян Александров

    98 9 Отговор
    Сългата ртка на Правителатвото в сянка. Сготвиха го бързо. Неудобните са винаги ряскани. Да живееееее тъпата Западна демокрацийка. Всичко е измама. Народа ще е вечно зле. Яойната е тогава когато аи поискат. САЩ, ИЗРАЕЛ И АНГЛИЯ СА ОСТТА НА ЗЛОТО...
  • 8 Така е на запад.

    59 6 Отговор
    Дори този доста се забави с оставката. Кочината няма да се оправи докато няма Пиночет на балканите.Ние нямаме пустиня за предателите, но имаме черно море което ще ги глътне.Ако търсят за екзекуции съм доброволец ....дори ще им плащам за тази чест.
  • 9 Коко

    125 3 Отговор
    Бухахахаха,да дойдат в България,да видят толупЪ,как си купува,медиий,как рекетира бизнеси..Ще се хванат за главите..
  • 10 Йьйдйь

    101 1 Отговор
    Мдам.
    А за баце - няма данни за престъпление….
  • 11 зъл пес

    15 115 Отговор
    А фуражката кога ще хвърли оставка?И той в момента ползва държавни пари,т.е. нашите,за изборите.Импийчмънт фуражко злобна,омразна!!!

    Коментиран от #35, #79, #85, #89

  • 12 Рошко

    82 9 Отговор
    А сега очаквайте в австрия локдауни заразени умрели и задължителна ваксинация, срещу парите на ротшилд всички са безсилни

    Коментиран от #30

  • 13 Дядо Ви КуРти От СелО ПиПеркОво

    79 3 Отговор

    До коментар #4 от "ДА ИЗМЕТЕМ ГЕРБ":

    Каскета е слуга на толупЪ,как да го разследва..Като месечната му заплата е около 15бона официално и още около 1милион в пликче..

    Коментиран от #16

  • 14 Гост

    57 1 Отговор
    А тук докога ще търпим продажби медии
  • 15 цървулан

    1 68 Отговор

    До коментар #4 от "ДА ИЗМЕТЕМ ГЕРБ":

    Нема защо.По-добре да разследва тъпата фуражка.Той харчи държавни пари за да обикаля из Бг кат настинал кон.Злобаря гнусен.
  • 16 Брат'чед

    28 2 Отговор

    До коментар #13 от "Дядо Ви КуРти От СелО ПиПеркОво":

    Братчед, кажи как ти разрешават да си напишеш толкова дълъг ник? На нас простосмъртните разрешават само 16 символа. Моля те, сподели!

    Коментиран от #19, #23

  • 17 пешо

    47 4 Отговор
    опитваше се да провежда по-самостоятелна политика, която да отговаря на интересите на държавата му. дали са го "поръчали" от съответната амбасада, ще се разбере след като се види кой ще дойде на власт след него.
  • 18 Сатъра на Хана

    35 0 Отговор
    И НЕРЕСНО Е ЧЕ МЮСЮЛМАНИТЕ В АВСТРИЯ ГЛАСУВАТ СРЕЩУ КУРЦЕТО, А В ГЕРМАНИЯ ЗА МЕРКЕЛ
  • 19 Дядо Ви КуРти От СелО ПиПеркОво

    22 1 Отговор

    До коментар #16 от "Брат'чед":

    Смени си телефона.Дядовото...
  • 20 АЙДЕЕЕЕЕЕ

    47 3 Отговор
    Още един от аверите на Боко изгоря. И меркел я пенсионираха. И в германия левите спечелиха. Сега тук радев ще спечели с "Продължаваме". После оня наглия Гешев долу, Пеевски ще се разпее пред хамериканското ФБР и стана тяяя.
  • 21 2loop

    50 0 Отговор
    Не се прави така бе Курци, трябваше да клопаш по една трибунка и да искаш да правиш рестарт на държавата и нова конституция, ела наш гашник боко ще ти покаже
  • 22 честен ционист

    11 16 Отговор
    Така ще и опраскаме и Кирчо, когато натъпка БГ с афганистанци и джендъри.
  • 23 Цецо апартамента бивш слуга на толупъ

    17 0 Отговор

    До коментар #16 от "Брат'чед":

    Къв е проблема с никовете?

    Коментиран от #41

  • 24 хаха

    50 0 Отговор
    за това пък на нашия Айдук не му пука. Снимки, записи, телевизии, кражба колко може и им го слага с 200
  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 оня с коня

    9 61 Отговор
    Курц бе отявлено РУСКО МЕКЕРЕ и усърдно работеше за Руските интереси в Европа,което естествено АКУРАТНО се заплаща от русия.Крайно време бе да бъде изритан от Властта,въпросът е ЗАЩО ЧАК СЕГА!

    Коментиран от #34, #36, #44, #84, #88

  • 27 ХАН КРУМ

    41 1 Отговор
    ТАКА Е ,КАТО НЕ СИ СИ НАЗНАЧИЛ ГЕШЕВ ЩЕ ПОДАВАШ ОСТАВКА.ВМЕСТО ДА ПИЕШ КАФЕТА И ДА ЯДЕШ ТОРТИ,ДА БЕШЕ ПИТАЛ БОКО БАЛКАНСКИ, КАК СЕ КРАДЕ12 ГОДИНИ И НЯМА ОСТАВКИ , НЯМА ЗАТВОР..АДЖАМИИ СТЕ.МОЖЕТЕ ДА СИ ИМАТЕ ОПЕРА, АМА БОЙКО СИ НЯМАТЕ. В ЕНП И В ГЕРБ ТАКА НЕ СЕ ПРАВИ ,ТАМ И ДА КРАДАТ ВСИЧКО Е ЗАКОННО.ПИТАЙ БЕ КУРЦ, ПИТАЙ !!!!
  • 28 Да,бе

    46 1 Отговор
    И какво се оказа - нашия Тулуп е железен,и в каквото и да го хванат не му идва на акъла да даде оставка.Друг е въпроса,че акъл там няма,не е имало и не може да има.Спи по гол морал и по корем,завалията.
  • 29 НИЯ

    42 1 Отговор
    ЗЧОВЕК С ДОСТОЙНСТВО. БОКО ДА ВЗИМА ПРИМЕР ОТ НЕГО И ДА СЕ ЗАСРАМИ, ДА НЕ СЕ ПОЯВЯВА НЕПРЕКЪСНАТО, И ДА ГОВОРИ ГЛУПОСТИ. БЕЗСРАМНИК И НАГЛЕЦ.
  • 30 Иван

    16 0 Отговор

    До коментар #12 от "Рошко":

    че то не че ги няма тея неща в австрия. квото е в германистан едно стъпало по долу е австрия. иди виж. немож влезе ей така да пиеш едно кафе някъде ако нямаш тапия за ваксина или тест.
  • 31 Баце ви

    30 0 Отговор
    Казвах му аз на Курц ,земи си един като Цветанов,за да го пуснеш по нанадолнището вместо тебе!Ама той не,и сега яде курца!
  • 32 Шиши

    30 0 Отговор
    Боже, в каква кочина живеем.....
  • 33 Бойко Разбойко

    20 1 Отговор
    Тоя ми е ученик.С 200.
  • 34 Че боко не е ли

    5 12 Отговор

    До коментар #26 от "оня с коня":

    А меркел с нейната тръба? Завърши я преди да сдаде поста. Както му беше обещала на Путин. А Борисчо, дето му платиха на всяка цена да излезе от ЕС. А на Ердоган, да се конфронтира с Америка. На Асад, за да не пуска катарският газ(най евтиният, с отлични качества и на много по ниска цена от руския и на второ място в света като обем находище) към Турция и Европа и т.н.

    Коментиран от #40

  • 35 тнт

    20 0 Отговор

    До коментар #11 от "зъл пес":

    Леко ,гербер ще направиш инсулт от злоба!!!
  • 36 Ти си

    8 1 Отговор

    До коментар #26 от "оня с коня":

    Оня с магарето.
  • 37 666

    19 1 Отговор
    Някой хора имат МОРАЛ ! Това не важи за българските "ПОЛИТИЦИ" надявам се в скоро време в тая държава да се впрегне ПОЛИЦИЯ И ДАНС ЗАЕДНО С ПРОКУРАТУРАТА ....всеки който е пристъпил ЗАКОНИТЕ в затвора ....нали това казваше гУлемото прокурорче с каскетче иванчо .Оказа се ,това послания важи само за определени другари !
  • 38 Горски

    28 1 Отговор
    За нашият селянин от Банкя излязоха хиляди корупционни схеми, а това че наливал пари в медиите го взехме за нормално...
    Инструмента на Господ, както се беше определил сам един наш ХХХ, май наистина за никакъв инструмент не става.
    А ние като общество не знам защо си местим инструмента от единият крачол в другия по неясно какви причини, въпреки че става въпрос за нашите пари.
  • 39 📌🇧🇬

    18 0 Отговор
    Вай, вай на Буци съотборника му показаха Червен Картон. Наш Бойко е като Тефлоновият Дон Чичо, прост стм братя и ми краде та пет невиждам, дайте да му дадем още един мандат на Дон Буци Чичо, бля :)
  • 40 Соросня

    10 0 Отговор

    До коментар #34 от "Че боко не е ли":

    много страшен този Путин ,бре!!!

    Коментиран от #43

  • 41 Брат'чед

    7 1 Отговор

    До коментар #23 от "Цецо апартамента бивш слуга на толупъ":

    Кажи как го правиш, недей да си егоист.

    Коментиран от #55

  • 42 Hoho Boho

    19 1 Отговор
    "До политическата криза в Австрия се стигна след акция на прокуратурата в канцлерството и ново разследване за корупция във властта"

    ГЕШЕФ, ТИ КАКВО НАПРАВИ ДОСЕГА?

    Коментиран от #45, #48

  • 43 Не, не е

    9 6 Отговор

    До коментар #40 от "Соросня":

    Просто има кеш, компромати, и грандомания. Всичко би било идеално и бих искал да живея там, ако не бях обикалял в малки градчета и там и в Европа и америка и не съм виждал разликата в живота на обикновеният човек, а не това което показват по филмите. Съжалявам но всеки себеуважаващ се човек, би избрал запад

    Коментиран от #47

  • 44 Олеле Майко

    6 6 Отговор

    До коментар #26 от "оня с коня":

    Ти пък от позицията на какъв даваш определения? - Май не разбираш колко смешно звучиш. - Наврян на село дава определения за премиера на чужда държава. А върви да запреш пилците и да сложиш сено на добитъка вместо да се правиш на разбирко.
  • 45 Гешо Келешо

    2 1 Отговор

    До коментар #42 от "Hoho Boho":

    На Ларгото миналата година се обърках.Вместо наляво ,завих надясно .
  • 46 Ммм...да

    15 3 Отговор
    ЦРУ мачка всички приятели на Путин.Скоро ще видим отговора на Москва.

    Коментиран от #49

  • 47 Така

    12 1 Отговор

    До коментар #43 от "Не, не е":

    значи голямата политика я сведе до кеш ,компромати и грандомания?!Я кажи сега като франсетата са биз -бизе с Джо ,защо Борис и Скот го прецакаха?! Кеш,компромати и грандоманията от Джо ли е , или Путин пак е виновен!Не са ли един дол дренки?!Съжалявам ако съм разбил западното ти сърце!

    Коментиран от #50

  • 48 Той досега прави

    2 2 Отговор

    До коментар #42 от "Hoho Boho":

    ЛЮЛЮМИ НА Боко, Пепи и Доган. Сегаттъкмо преглътна.
  • 49 Талибаните

    9 0 Отговор

    До коментар #46 от "Ммм...да":

    мачкат ЦРУ ,да видим какво ще стане?!
  • 50 Пак за кеш

    4 0 Отговор

    До коментар #47 от "Така":

    Обаче. Не притискат зяка европа, Турция и още незнам си койси да купуват само от тях, самолети, подводници, петрол, газ, л..на или каквотои да е.

    Коментиран от #56

  • 51 Каскет

    4 1 Отговор
    Тоз не беше ли приятел на мухоБОЙКО.
  • 52 Тикви и каскети

    11 1 Отговор
    А Бойко с пачките не подаде оставка. Ще ги стигнем австрийците
  • 53 Страшавел

    17 0 Отговор
    Бойкоооо, гледай. Теб затвора те чака
  • 54 Behemoth

    7 0 Отговор
    Глупак...Абе,викай няма къща,няма къща ,честен кръст ...айде унуки нямаш ,ама удари един кръст пред мисирките и си готов...
  • 55 Баба Чубра от село горно надолнище монах

    5 0 Отговор

    До коментар #41 от "Брат'чед":

    Елементарно става.Дай 5лв и ще ти кажа.
  • 56 Преобразуваната

    15 2 Отговор

    До коментар #50 от "Пак за кеш":

    окупационна американска армия от 1945г. в НАТО е на целия континент.Пита се в задачата като е съюз,защо няма войски от Европа разположени САЩ? Евроатлантическите ценности важат само за едни,но не и за други съюзници!Това е структура като на Калабрийски клан не и на съюз!

    Коментиран от #76

  • 57 Йеронимус БОШ

    16 0 Отговор
    Явно този Курц не си е избирал сам главния прокурор !
  • 58 Ъ голям

    15 2 Отговор
    А защо нашата прокуратура не НАХЛУВА при ГЕРБ и то след толкова зулуми от тях ? Защото Бойко е сложил Гешев на този пост ли ?
  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 шмайзер

    12 1 Отговор
    Нашата прокуратура дори и не се САМОСЕЗИРА , нищо че има чудовищни факти и доказателства ! Те за КАСКЕТА не стигат ! Все пак той нарича ББ с думата ШЕФЕ !
  • 61 Погонат

    14 0 Отговор
    Хайдеееее , Бойко следващия ! Де тоз късмет.
  • 62 Тото 1 и Тото 2

    15 0 Отговор
    Какво ни остава , освен да повикаме австрийчетата - прокурори да дойдат и в България , та даже и в Банкя ! Ех , мечти , мечти.........
  • 63 БРАВО

    9 1 Отговор
    ТОВА СЕ КАЗВА ЧОВЕК А НЕ ЕВРОООГГГЕЙ
  • 64 Кунчо

    16 0 Отговор
    За Запад подават оставки за дрвбни нещица, тук даже и за сто убийства пак няма оставки
  • 65 Да Поуплашим

    0 2 Отговор
    Австрийците с Ковида ,който нож вади от нож пада
  • 66 Docenta

    5 18 Отговор
    Господа имам един въпрос.Какво толкова работи Румен Радев и рошавата лелка вицепрезидент та взимат по 10 000 лв ма месец??

    Коментиран от #67, #68, #86, #87, #94

  • 67 123

    3 0 Отговор

    До коментар #66 от "Docenta":

    НЯКОЙ ЧИЧКО ПАРИЧКО Е ПОДКУПИЛ ЦЕЛИЯТ СВЯТ И НЯМА ЛЯВО НЯМА ДЯСНО
  • 68 Тоа па

    7 0 Отговор

    До коментар #66 от "Docenta":

    Що не станеш и ти президент? Мишка !
  • 69 Емо

    12 2 Отговор
    Приятелчето на наш ми ти Бойко, дето се поздравяваха и мазнеха взаимно, взе че си подаде оставката. А, нашият продължава да се перчи по купените от него медии и да ръси акъл, който никой не му иска.
  • 70 Турците В

    8 0 Отговор
    Австрия ще я превземат без Бой
  • 71 Данев

    10 1 Отговор
    Така е в цивилизованите държави. А тук Кюлчев Чекмеджиев не само че не подава оставка, а точи лиги пак да се докопа до властта и да краде.
  • 72 Стоян

    13 1 Отговор
    Разликата м/у Курц и Бборисов, била 1 вагон с книги. Затова
  • 73 потребител

    7 2 Отговор
    Този не беше ли много блезка дружка на нашия Борисов? Дали пък не са обменяли опит?
  • 74 аааа

    0 8 Отговор

    До коментар #5 от "А не бе":

    близост с Русия.....От тaм ce e нayчил дa кpaднe...
  • 75 Вампир

    11 0 Отговор
    Така се прави, съмнение за корупция и ОСТАВКА!
    А нашия Тулуп, пачките му извират от ЧЕКМЕДЖЕТО, като пуканки от машина, а на него му е все едно.
    Е как иначе като Каскета му казва "ШЕФЕ"?
  • 76 Бе я си м..к.та

    3 3 Отговор

    До коментар #56 от "Преобразуваната":

    Щото нямаме пари за да строим бази, да плащаме командировъчни, ремонти обслужване, логистика, товарни самолети, пари за оръжие и т.н. Носят ти ортжие за което нямаш кеш, оправят ти инфраструктурата, зареждат провизии и части от местни фирми, а ти се оплакваш. Ако пак трябва да поддържаме армия от 120000 хрантутници с всичките им привилегии и за всичко да плащаш ти, майка ти и си а ти, от мизериите които изкарваш, по добре ли ще ти е бе. Сега се оплаквате че били 20000 военни и нищо не правели, а ако излезем от НАТО какво ще става не знам. Глупаци

    Коментиран от #100

  • 77 Борко

    4 1 Отговор
    А бе, Курц, кажи пак за македонците веднага да ги пускаме. И от тях ли взе подкуп. Заю Баьо колко ти даде да скачаш на България? А сега си сърбай каквото си надробил.
  • 78 Жалко

    6 0 Отговор
    Канцлера подаде оставка да се върне Фюрера
  • 79 Абе,

    5 0 Отговор

    До коментар #11 от "зъл пес":

    Зъл пес,няма,ли кой да ти бие една ваксина против бяс ?!
  • 80 Селяк

    4 11 Отговор
    Я гледай ти, никой не протестира срещу прокуратурата която е влязла там и е иззела документи без предварително да се е обадила! А тук, прокуратурата влезе в президенството след като предварително го е обявила и Радев веднага вдигна всички на крака! Разликата между Австрия и България е колкото от небето до земята! Тук само се джавкат едни други и това е! Ако бяхме дори и малко като австрицийте - парламента сега трябваше да е празен!

    Коментиран от #91

  • 81 Дружки

    9 0 Отговор
    Този имаше запис за подкрепата си към г-жа борисова и гроб. Видеото го има в нета (Себастиан Курц заяви подкрепата си за Бойко Борисов и ГЕРБ).

    Коментиран от #82

  • 82 Всички от ЕНП

    4 1 Отговор

    До коментар #81 от "Дружки":

    са крадци, и измекяри. Падна Меркел и партията и(също членка на ЕНП) и почнаха да падат главите на апапите които подкрепяше и си затваряше очите за сигналите.От сега нататък само бой. Те си знаят за какво ще ги бием хубостниците.
  • 83 asd

    7 0 Отговор
    "сметката за медийни услуги възлиза на над 1 млн. евро"

    Я има я няма половин чекмедже...на една тлъста слабоумна Тиква...
  • 84 Рашка

    1 0 Отговор

    До коментар #26 от "оня с коня":

    Колко си п….т
  • 85 Охо

    2 0 Отговор

    До коментар #11 от "зъл пес":

    Ще подаде оставка като нафърфори Буци с 200 ...Капиш?!
  • 86 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 87 Въх

    1 1 Отговор

    До коментар #66 от "Docenta":

    Набива го на такива като теб...с 200..
  • 88 А стига бе

    5 0 Отговор

    До коментар #26 от "оня с коня":

    А Нашия чие мекере е, като построи на Путин тръба за 3 милиарда народна пара??? И 12 г бави гръцката връзка?
  • 89 Абе ВИЕНАТА СИ Е ВИЕНА...

    2 3 Отговор

    До коментар #11 от "зъл пес":

    Във Виена може, а у нас за шкафчетата на бай0ня, не!!!
    Та по тоя повод.....
    Срещат се двама и единия пита, как си? Абе кво да ти кажа оня ден в София кола удари тъщата та обикаляме по болници, отговаря другият!!!
    А ти как си, пита вторият. Ами то и аз, преди седмица трамвай във Виена блъсна тъщата та бехме на погребение, отговаря първият.
    Еееех ...абе Виената, си е Виена, сигурна работа... въздиша вторият!!!

    Коментиран от #92

  • 90 РАДЕВ, ТИ КВО ЧАКАШ

    1 4 Отговор
    УЧИ СЕ ОТ АВСТРИЙЦИТЕ
  • 91 Объркал си рейса, пич...

    3 1 Отговор

    До коментар #80 от "Селяк":

    Объркал си рейса, пич... у нас каскетната пркриватура не влиза там дето е корупцията, тя играе с корупцията!!!
    У нас трябва да дойде и влезне австрийската прокуратура в нашата и да я измете от каскетите!!!
  • 92 РАДЕВ, ТИ КВО ЧАКАШ

    0 4 Отговор

    До коментар #89 от "Абе ВИЕНАТА СИ Е ВИЕНА...":

    И ПРИ ТЕБ ВЛЕЗЕ ГЕШЕВ.....НЕ СЕ ОСЛУШВАЙ, ПОДАВАЙ Я ОСТАВКАТА

    Коментиран от #95, #101

  • 93 Авертас

    7 1 Отговор
    В цивилизованата Австрия е така. В България прокуратурата не започна разследване нито след разпространените записи с гласа на Борисов, нито след скандала с чекмеджето в спалнята му. Саият Борисов и неговата партия останаха невъзмутими от асовите протести повече от 200 дни. Безочието за някои политици и техните лакеи е геройство.
  • 94 ТИ ДА ВИДИШ

    1 0 Отговор

    До коментар #66 от "Docenta":

    Ами най първо не крадат и нямат чекмеджета кат БАЙ0НЯ...
  • 95 Гешеф слуга на мутръте

    2 1 Отговор

    До коментар #92 от "РАДЕВ, ТИ КВО ЧАКАШ":

    Ами то първо трябва да се влезе при гошеф...
  • 96 Чекмедж

    3 0 Отговор
    1 милион евро , то пара ли е бре?
  • 97 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 98 българина

    2 0 Отговор
    кой мислите подаде данните за Курц и Бабиш? двамата патриоти неподвластни на джендарията и глобализма? само Орбан остана, той е най труден за отстрелване! тук отдавна всичко е продадено на юдеите..... Бог да пази България!
  • 99 Пеши

    1 0 Отговор
    Примитива от Банкя нали се хвалеше с неговата подкрепа.
  • 100 Алоуу

    0 0 Отговор

    До коментар #76 от "Бе я си м..к.та":

    Черпръчане я по леко с езика!Кой ти е казал ,че ще влиза някой в съюз!?Бомбета!
  • 101 тнт

    0 0 Отговор

    До коментар #92 от "РАДЕВ, ТИ КВО ЧАКАШ":

    Чака кога ще влезе при Буци,може и с дрон, ама да влезе!
  • 102 Анализатор

    0 0 Отговор
    С. Курц - смотаняк си беше, такъв си и остана - млад и зелен. Старите политически кучета му скършиха крилцата....От подобна участ се пази нашият Слави - също зелен в политиката