Last news in Fakti

11 Октомври, 2021 16:40 1 984 11

Сърбия очаква среща с Владимир Путин

  • сърбия-
  • александър вучич-
  • владимир путин

Покана от държавния глава

Сърбия очаква среща с Владимир Путин - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Държавният глава на Сърбия обяви своите очаквания за среща с руския си колега Владимир Путин до края на годината, съобщи ДАНАС.

Това беше заявено след разговори с руския външен министър Сергей Лавров. Александър Вучич смята, че има какво да се обсъди на високо ниво.

Идеята е да се обсъдят всички важни въпроси. Сръбският представител е изпратил големи благодарности към Путин.

Направил е предложение за среща през следващите седмици. Разговорите с първия руски дипломат се определят като искрени.

Намерени са общи идеи по много теми. Изказва се задоволство от повишилия се търговски оборот.

Сръбското правителство отправи покана към руския държавен глава да посети страна. Очаква се скоро да бъде даден отговор.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пучо Капучо

    5 9 Отговор
    Вовата пак ше ги метне тия будали...на върбето и айде...А Владимирич, бъркам ли?
  • 2 КОТарАК

    3 12 Отговор
    сръбските Ку р вета сега пак ли ще въртят опашка на Путин? ученията с НАТО бяха успешни-убиха 1 пилот..
  • 3 оня с коня

    2 13 Отговор
    Въпросът е ЗА КАКВО има да говорят Путин и Вучич,след като Сърбия е отдавна Орегулирана Руска Провинция и всеки от Заместниците на Путин би могъл да всякакви дребни Междудържавни въпроси,възникнали в Ежедневието?А може би Русия е замислила поредното НОВО Издояване на Сърбия,каквото беше например "Модернизацията на Сръбските железници" за Баснословни цени,като Парите бяха отпуснати под формата на Заем от РУСКИ БАНКИ при УБИЙСТВЕНА ЛИХВА,като в Клаузата изришно пишеше че Дейностите ще се извършват ЕДИНСТВЕНО от Руски фирми и работници?Или пък ще има пореден "Подарък" на Руска амортизирана Военна техника за сърбия,която пък от своя страна Е ДЛЪЖНА да ремонтира в Руски заводи/няма как да стане в други/,като Цената ще надхвърли "с много" тая на Нова продукция?Ами Сръбска им работа...и излишна Българска грижа....

    Коментиран от #4, #7

  • 4 Трол

    8 1 Отговор

    До коментар #3 от "оня с коня":

    Кобилкин, не ти се отдават съждениета, че и расъжденията! Планът "Маршъл" бе на същия принцип-заем от американски банки за закупуване на техника и други от американски производители! А затова какви са условията на договореностите между сърби и рашки, предполагам си чел договорите между тях!

    Коментиран от #11

  • 5 Ще питат

    1 5 Отговор
    дали Путин ще ги защити от НАТО, ако атакуват Косово.

    Коментиран от #6

  • 6 Що ти

    6 4 Отговор

    До коментар #5 от "Ще питат":

    съмняваш ли се? Повече от ясно е това ,че Сърбия е с Русия и Китай,спомни си,ако можеш въобще,как при тях при първите случаи на корона вирус пристигнаха от Русия и Китай специалисти да ги обучат как да процедират и решения на редици въпроси. Мислиш ли,че НАТО ще посмее да вдигне ръка срещу Сърбия?Тя не е тази,която бе през 99г.,както и Русия и Китай,тогава тя бе сама,а днес зад гърба си има мега силни съюзници. Сарбите не им гледай в канчето,те винаги са се оправяли самостоятелно в сравнение с нас,които чакаме като проститутка,някой друг да ни оправи. Аз лично се срамувам от този факт.

    Коментиран от #9

  • 7 Мисля си

    6 3 Отговор

    До коментар #3 от "оня с коня":

    че си пасъл треви с транквиланти,като ти чмета просттиите. За сръбските железници хич не си в час и въобще това което пишеш не отговаря на истината,но го пишеш все едно си присъствал там. Второ за военна та техника нещо не си пак разбрал,явно пак си бил на паша на траквилантни треви,техниката им е подарена и ремонтирана ,а нашите дори не са и на чертеж,а на рисунка с молив на салфетка. И това,че те получават техника долри и малко по-стара/МиГ 29 които получиха са по-нови от нашите които са в момента/,а ние от нашите "доброжелатели" не получихме и няма да получим нищо,за сметка на това пък ги платихме на тройни цени. Ние сме гольовци от всякъде и всеки ни дои от де се появи,взел си на чужда порта да реве и да се дереш.Паси спокойно и внимавай с тревите,някой не са полезни за теб.
  • 8 Пича

    3 6 Отговор
    Двуметровият шумадийски роб на джуджето Вовка пак ще се гъне.
    Ръкопляскания от българските рубладжии!
    Почвайте!
  • 9 Добре де

    1 2 Отговор

    До коментар #6 от "Що ти":

    По тази логика какво ще кажеш за Крим?
  • 10 От страни

    1 1 Отговор
    На мястото на Путин да не съм ги пуснал да припарват. Тия им се расчекна ду.ето да седят на два стола. Това теле дет търси няколко крави да бозае най накрая попада на бика.
  • 11 От страни

    1 2 Отговор

    До коментар #4 от "Трол":

    Под масата е бил когато са ги подписвали. Palm:
Новини по държави: