Last news in Fakti

7 Ноември, 2021 09:00 6 712 9

В автомобилна катастрофа загинаха 19 души

  • мексико-
  • катастрофа-
  • загинали

Камион се блъсна в 6 коли

В автомобилна катастрофа загинаха 19 души - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Камионът се блъсна в 6 коли на магистралата, свързваща столицата на Мексико с големия град Пуебла. Жертвите на пътнотранспортни произшествия в предградията на Мексико Сити са 19 души, трима са ранени, според изявление, разпространено от Службата за федерални пътища и мостове.

След сблъсъка няколко автомобила са напълно изгорели. По предварителни данни до трагедията е довело отказ на спирачната система на камиона. Шофьорът на товарния автомобил е загинал.

Пожарникари и спасители продължават да работят на мястото, движението по магистралата е блокирано и в двете посоки. Пострадалите са откарани в болница, няма информация за състоянието им.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Град Пуеебла

    4 1 Отговор
    Карма
  • 3 10 реда хиляда грешки ?!?!?!?

    8 1 Отговор
    миленчето е била там и е видяла катастрофата ! или поне така е написала в това което е написала отгоре как му викаха те аа да статия верно но е много далече от значението на тази дума !!! и сега да попитам 19 души са загиналите в предградията на мексико за денонощието но за въпросната катастрофа не е ясно понеже миленчето не ги е броила когато е гледала катастрофата…

    Коментиран от #5

  • 4 ЕВРО НЮЗ

    3 1 Отговор
    Пишете ги в Българската статистика на Ковид 😁😁😁
  • 5 Да да

    6 1 Отговор

    До коментар #3 от "10 реда хиляда грешки ?!?!?!?":

    Миленчето така си пише. Ако й прочетеш статиите за имотния пазар ще ахнеш :)
  • 6 ИВАН

    2 0 Отговор
    Влаковете са най-екологичното, а и най безопасното превозно средство до този момент, и уж загрижени за планетата и екологията, ама не го развиват този транспорт - навсякъде само тирове, природата пропищя от тях
  • 7 БРАВО МУЧАЧОС ВЕНСЕРЕМОС✌✌✌

    2 5 Отговор
    ДАНО НА 14.11.НЕДЕЛЯ ДА ИМА ТАКАВА ПОЛИТИЧЕСКА КАТАСТРОФА И В БЪЛГАРИЯ ЗА НЯКОИ С ДВУ И ТРИ БУКВЕНИ ПАРТИИ

    Коментиран от #9

  • 8 С ковид ли?

    0 0 Отговор
    Колко % от тях ваксинирани, колко% неваксинирани и колко % преболедували? Няма ли да дадете подробна статистика, или вече ако не е свързано с ковид, не е сензационно и не е интересно?
  • 9 Трибуквената ДъПъСъ ли е?

    5 0 Отговор

    До коментар #7 от "БРАВО МУЧАЧОС ВЕНСЕРЕМОС✌✌✌":

    И една четирибуквена, нали - герП? 😁
Новини по държави: