Last news in Fakti

21 Ноември, 2021 11:55 1 919 12

Висока избирателна активност във Франция

  • франция-
  • гражани-
  • избори

Гласуване с машини в няколко града

Висока избирателна активност във Франция - 1
Снимка: БГНЕС

Във Франция активността, два часа след като секциите отвориха, активността сред българите е висока. В Ница на изборите за балотаж се гласува с две машини, съобщи НОВА.

Секции с машини има и в Париж и Лион. 4436 души гласуваха миналата неделя във всички 18 секции, разположени в 15 града в цялата страна.


Бел.ред.
Първите по смъртност в света са последни по избирателна активност.
Ние, българите.
Наистина ли не ни пука как ще продължим напред?!
Ще оставим ли твърдите партийни ядра на статуквото и гласовете от съседна страна да решат и тези избори?!
Да излезем в неделя и да гласуваме масово!


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 13 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Шнууур ..

    3 0 Отговор
    За Шнурчо !!!!!!!
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Котьо

    11 1 Отговор
    Берлин 11.00ч.много слаб интерес,направи ми впечатление група от 7 човека говорещи на турски език ,които не можаха повече от 10 мин. да си попълнят декларацийте. За това ви моля не оставяйте съдбата на нашите деца ,да я решава друг.

    Коментиран от #7, #8

  • 5 БРАВО НА ХОРАТА

    5 1 Отговор
    ОТ ЧУЖБИНА. ПО ДЕЙНИ СА ОТ НАШИТЕ, ГЪБАРИТЕ ТУК. ТАКИВА
    ХОРА ТАКАВА НАЦИЯ НЕМА. НИЙДЕ ПО СВЕТА 41%АКТИВНОСТ. А КАКВИ БЯХА БОТЕВ, ЛЕВСКИ РАКОВСКИ
    И МНОГО ДРУГИ. НЕ МОЙМ ГИ СТИГНЕМ ОЩЕ МИЛИОН ГОДИНИ.
    ВАЖНОТО Е КО СТАВА У ДОМА. А НЕ В ДЪРЖАВАТА. СЪМСУРНИЦИ. КЪТ ОНЯ : ВСИЧКИ СА МАСКАРИ.
  • 6 ннннннннн

    0 0 Отговор
    Да не ти пука хич. Хич да не ти праска! Ходи с маска в Аляска. Часка.
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Турците са виновни

    1 4 Отговор

    До коментар #4 от "Котьо":

    Още веднъж(за кой ли път) се уверявам,че турчинът НЕ Е РАВНОПРАВЕН ГРАЖДАНИН на Република България. Това твоето е етническа неприязан и е наказуемо според закона. Както е наказуемо и за тези които дават трибуна за такива фашистки деяния и изказвания..

    Коментиран от #9

  • 9 Котьо

    2 2 Отговор

    До коментар #8 от "Турците са виновни":

    Уважавам мнението на всеки човек в никакъв случай не обиждам Турскоговорящите ни сънародници ,просто помолих да решаваме съдбите си сами, защото не виждам никаква логика в активитета на тези хора .Познавам доста истински Турци на който наистина им пука как ще живеят и кой ще ги управлява защото са Турци а те са империя,но няма са позволя на тези които на маса са турци а по паспорт българи да решават моята съдба.Апропо Истинските Турци не признават тези за които си се загрижен защо да ги признавам аз.А за подсъдноста се сещам за множество индивиди преди мен и да знаеш това не е Левски и Цска за да си сляп фен тука става въпрос живота и съдбата на зала България.

    Коментиран от #11

  • 10 Турците са виновни

    1 1 Отговор
    Щом това е въпрос на живота и съдбата на България трябва да си 100 пъти по-внимателен. Защото , за тези които взаимно не се търпят в действие влиза правото на селфдетерминациата...Трябва хладнокръвно да решим или сме заедно на един и същ кораб в едно море
    , както до сега Или всеки ще си има свой кораб със свои капитан в едно и също море...
    Няма "турскоговорящи" в България, те са си много по-турци от всички киото им завиждат и няма да постигнат това ,което постигна най-изтрадалиат човек на Европа-турчинат роден в България и без пукнат грош от родното си огнище и за 5 години достигна и задмина нивото на живеещите и в двете страни...Огледай се и в двете страни когато пътуваш и ще разбереш за какво иде реч...
  • 11 Турците са виновни

    2 0 Отговор

    До коментар #9 от "Котьо":

    Няма нужда някой да признае,някого по народност.Той е такъв за какъвто се знае и вярва. Много ми е през онази работа какво мисли за мене един мързелив и изостанал простак от Анадола, които не може да смята без елка и да си пише името,който не знае,той всъщност какъв е...
  • 12 Котъо

    1 0 Отговор
    Няма "турскоговорящи" в България, те са си много по-турци от всички киото им завиждат и няма да постигнат това ,което постигна най-изтрадалиат човек на Европа-турчинат роден в България и без пукнат грош от родното си огнище и за 5 години достигна и задмина нивото на живеещите и в двете страни...Огледай се и в двете страни когато пътуваш и ще разбереш за какво иде реч..
    Сега ми стана ясно че сте персонално засегнат и се опитвате да изтъкнаете колко ви е било трудно в България, но след това сте успели да се реализирате и че сте такъв за какъвто се чувствате.Детерминизмът е философската теория, че всяко събитие, включително човешкото съзнание и действия, е причинно предопределено от непрекъсната поредица от по-ранни събития. Основно последствие от детерминистичната философия е, че свободната воля е илюзия.Има много видове Детерминизъм а като цяло думата
    селфдетерминациата не съществува или сте неин създател(честито освен успял явно сте и доста интелигентен) .Затова оставете ние неуспелите да се погрижим за себе си и се месете там където се чувствате такъв за какъвто говорите и няма да съм против това да не е България.
Новини по държави: