Last news in Fakti

23 Ноември, 2021 22:18 3 908 69

Русия твърди, че САЩ са репетирали ядрен удар срещу нея от две различни посоки

  • ядрена война-
  • русия-
  • ядрена бомба-
  • бомбардировач-
  • сергей шойгу-
  • война-
  • учение-
  • сащ-
  • отбрана-
  • нато-
  • самолети

Според Москва самолетите са се доближили на 20 километра от руската граница

Русия твърди, че САЩ са репетирали ядрен удар срещу нея от две различни посоки - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Руското министерство на отбраната заяви днес, че американски бомбардировачи са репетирали ядрен удар срещу Русия от две различни посоки този месец. Според Москва самолетите са се доближили на 20 километра от руската граница, предаде агенция "Ройтерс", съобщи БТА.

Обвинението беше отправено в момент на засилено напрежение между Русия и САЩ заради Украйна. Американски служители изразяват тревога, че Русия може да нападне своята съседка, а Москва казва, че това не е вярно, като на свой ред обвинява САЩ, НАТО и Украйна в провокативно и безотговорно поведение. Руският министър на отбраната Сергей Шойгу заяви, че Москва е забелязала значително засилване на активността на американските стратегически бомбардировачи, които по думите му са извършили 30 полета близо до Русия този месец. Той каза, че това е 2,5 пъти повече, отколкото през същия период на миналата година.

Според него САЩ са извършили симулация на ядрен удар срещу Русия този месец. "Министърът на отбраната подчерта, че при военните учения "Глоубъл тъндър" 10 американски стратегически бомбардировача са репетирали изстрелване на ядрени оръжия срещу Русия от източна и западна посока", заяви министерството, цитирайки Шойгу. "Минималната близост до нашата държавна граница е била 20 километра", беше посочено в изявлението.

Според Шойгу руските сили за противовъздушна отбрана са засекли и проследили американските бомбардировачи и са предприели неуточнени мерки за избягване на инциденти. Той направи изявлението по време на видеоконферентен разговор с китайския министър на отбраната Вей Фънхъ. Шойгу каза, че полетите на американски бомбардировачи близо до източните граници на Русия са били заплаха и за Китай. "На този фон руско-китайската координация се превръща в стабилизиращ фактор в световен план", заяви Шойгу. Министерството на отбраната каза, че Русия и Китай са се споразумели да засилят сътрудничеството между своите армии по отношение на стратегическите военни учения и съвместните патрули.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 23 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Злото

    11 89 Отговор
    Империята на злото край московските блата трябва да се изреже най накрая като карценом.
  • 3 Е хайде

    83 7 Отговор
    да плюнат, ама нещо не им стиска.
  • 4 Чукча

    5 37 Отговор
    Янк, мянки… Чукча иска водка!

    Коментиран от #11

  • 5 В.Г.З.

    43 6 Отговор

    До коментар #1 от "ла верита":

    В какво, в оборски тор ли?!?
  • 6 злите

    41 8 Отговор
    бабички и изкуфелите старци са край едни други блата...на р. Потомак.
  • 7 Чикатило

    8 68 Отговор
    Само на 20 километра?Руските дженералета си носят рулетки в джоба да мерят независимостта си.
  • 8 Механик

    65 4 Отговор

    До коментар #1 от "ла верита":

    Ми що не "плювнат", бе? Нали искат да няма Русия! Да "плювнат", ма нещо е високо гроздето, а и памперсите са слаби.

    Коментиран от #45

  • 9 Циолковски

    56 4 Отговор
    Тия бомбардировачи в реални условия няма да достигнат и до 500 километро от Руската граница.
    Новата система за противовъздушна отбрана С-550 / Руснаците вече я пробваха като свалиха стар сателит / .
    „Серията С-550 може би е въоръжена с нови ракети, които са идеални за сваляне на множество въздушни мишени на дълги разстояния“
  • 10 другарят

    57 4 Отговор
    Бандитите от фашистка Америка си играят с огъня!
  • 11 Ленин

    15 5 Отговор

    До коментар #4 от "Чукча":

    Като дойде Тръмп на власт в Рашата,ще има много водка,чукча.И за американците ще има мноооого!
  • 12 ку ку ку

    24 3 Отговор
    Браво бе Джамбазов, занимаваш публиката с глупости от преди 60г. вместо да се съсредоточиш в ролята на Путин за катастрофата! Толкова ли свършиха за теб руските шпиони, че ни баламосваш с регистрацията на автобуса!
  • 13 Hoho Boho

    18 4 Отговор
    Нема да се плашите!

    В Семипалатинск, от 1949 г. до 1989 г. са извършени над 456 ядрени опита, като са взривени повече от 616 ядрени и термоядрени устройства, включително поне 30 наземни ядрени взрива и над 86 въздушни.

    И Кво? Безброй взривени атомни бомби...
    Там е имало цяло градче с учени и персонал,
    деца, детски градини...

    И НИЩО
  • 14 въздушен ас

    29 4 Отговор
    Су-75 Checkmate („Шах и Мат“) !!!

    Небивал интерес в Джон Тирпак в специализираната американска медия Air Force Magazine. Тревър Фиолсет го представи в The National Interest. Маги Гил писа за новия руски изтребител в авторитетната американска медия Newsweek, а Дейвид Акс в медията Forbes. Свои публикации посветиха на невероятния руски изтребител и медии като The Popular Mechanics, The Drive, Naval Aviation News…

    За немската медия Frankfurter Rundschau руската отбранителна промишленост е представила научно-фантастичен самолет, който вече е станал истински хит в експорта. Самолетът е с най-модерен двигател, носи до пет ракети „въздух-въздух“, развива максимална скорост над два пъти над тази на звука.

    Checkmate без проблем ще постави „мат“ на F-35, а и на други американски самолети в близък бой, изтъква Frankfurter Rundschau.
  • 15 Примати

    6 52 Отговор
    Намираме се на прага на края на руския свят. Русия няма само да гледа как НАТО и отмъква Украйна. Всичко е възможно...за това е и била репетицията. Пожелавам на Украйна веднъж завинаги да се раздели с тия руски примати. Знам какво съм написал...Всичко е възможно.СЛАВА. Единственото което не е възможно Русия да предложи на Украйна нещо с което да я задържи към себе си...Освен окупация...разбрахте ли на къде отиват нещата. Дано украйна да отблъсне атаката или поне да нанесе сериозни щети на противника. По принцип се атакува със сили три към едно. Днес пристигат още влакови композиции... Русия се бори за живота си в донбас и не виждам полезен ход...ако атакува ще има санкции , жертви . Ако не атакува украйна ще става все по силна...Путин е като магаре на мост , ни на лево ни на десно

    Коментиран от #18, #62, #67

  • 16 БЪЛГАРИН

    17 1 Отговор
    НЯМА РАКЕТИ НО МОЖЕ ДА ПОДПАЛИ АМЕРИКАНСКОТО ПОСОЛСТВО С БЕНЗИН
  • 17 Распутин

    5 42 Отговор
    Ошанките вече ловят риба бясно от Волга и от блатата,за да не умрат от глад.На каракудите им викат карасик харош.Ех да имаха на САЩ стандарта....

    Коментиран от #19

  • 18 хохльо

    49 3 Отговор

    До коментар #15 от "Примати":

    Какво и предложиха на Украйна тия които организираха преврата на Майдана ? Да не са цъфнали и вързали от 2014 година до сега ?
  • 19 апах

    44 2 Отговор

    До коментар #17 от "Распутин":

    Не знам какво ловят в Русия , ама под мостовете в краварника вече няма място . А иде дълга зима .......
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Хапи Панс

    26 6 Отговор

    До коментар #1 от "ла верита":

    "А,бре ошанки,САЩ само да плювнат и ще ви удавят,бре!"

    тук там има още по някой пройдох, закърмен с Рамбо и Командо, но повечето хора вече им просветна
  • 22 хоби тиви

    5 25 Отговор
    Във Сибир се въди една риба,на която и викат яз.Тя не е много едра ,но е тлъста и гладните ребята я сушат за зимата като мезе за водката.

    Коментиран от #23

  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Гълъбина Цветиславова

    21 2 Отговор
    Джамбазов, пак ще сънуваш, че Петров и Баширов са под леглото! Пий си хапчетата и лягай да спиш.
  • 25 АГОНИЯ

    4 24 Отговор
    АГОНИЯ… Русия се готви да атакува сърцето на руския свят , за да му пречи да отиде в Европа… това е предсмъртна болка без силна карта за игра. АГОНИЯ . Агония V 😄😄😄като ваксината дето така ваксинира и толко я искат , че през последните 3 месеца Русия отнесе 20 30 държави по всички кодит показатели. Остават останалите пред нея да ги помете. Това е по официални данни. Ааа ето най - накрая как Русия ще помете Запада , по ковид показатели
  • 26 Соцагент007

    5 30 Отговор
    Дежурните "сказки" от Кремълските драматурзи.Приказки за наивници.Американците щели да ги нападат с ядрено оръжие от "20 километра" с Б-52.Първо тези Б-52 ще стрелят от стотици километри и няма да навлизат в зоната на ПВО.Това ще го направат Б-2 и Ф-35.И второ,руската ПВО американците ще я преорат като кооперативно нива и ще пробият коридори,така че,ще има малко полза от нея.Но иначе,за сплашване на обикновения мужик от "коварният Запад" памфлетчето става.

    Коментиран от #51

  • 27 Абее

    28 3 Отговор
    При една истинска война,на 20 километра от Руската граница ,няма да достигнат даже и молекули от памперсите на героичните натовски пилоти.
  • 28 ковидиотин

    34 3 Отговор
    Най ми е интересно,ако стане война с Русия,защо Американците вярват,че българите ще воюват на страната на САЩ?Повече от половината народ на бившите соц страни не харесват американците дори ги мразят,не заради бившите соц внушения а заради наглостта на капиталистите да владеят и контролират използват и разрушават.Кога ще паднат визите за българите само питам?

    Коментиран от #31, #46

  • 29 Варненец

    18 5 Отговор
    И на тъпите трябва да им стане ясно, такава война няма да има. Те го знаят, случи ли се, планетата я няма. Никой няма да оцелее. Това е дрънкане на оръжия. Притеснителното е, че крайните ислямисти имат ядрено оръжие.
  • 30 Уса

    25 3 Отговор
    Това е театър.Американците нямат топки да воюват с Русия и това го знаят и двете страни.Ако не бяха двете атомни бомби сега в сащ щяха да говорят на японски а не на англииски

    Коментиран от #52

  • 31 младежи вмро

    3 6 Отговор

    До коментар #28 от "ковидиотин":

    Ами на страната на Каракачанов ли ще воюват бугарите?Хахахаха
  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 А АКО УБЕСИМ

    5 5 Отговор
    АМЕРИКАНЦИТЕ ОТ СОФИИСКОТО ПОСОЛСТВО ЩЕ УМРЕМ ЛИ КАТО ВЕЛИКИ БЪЛГАРИ И САМО БРАТУШКИ МОГАТ ДА ДА СПРАТ ХАМЕРИКА И ЯДРЕНИЯТ ПОДАРЪК

    Коментиран от #40

  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 Е.С.

    22 3 Отговор
    Американците да се благодарят, че Путин управлява Русия. Ако беше президент някой от патриотите, отдавна да им е дал сметката.

    Коментиран от #38

  • 36 Тая вечер

    12 4 Отговор
    се толерират само русофобските изказвания.Вече две мои русофилски трият.Не му прави чест на изтриващия
  • 37 СМЕРШ

    18 5 Отговор
    Хал хабер си нямате от повечето неща. Единствената страна, която има потенциала да започне ядрена война и да излезе победител, без да бъде унищожена, е Русия. Нито САЩ, нито Китай, нито останалите ядрени сили могат. Добре че руснаците не са кръволоци като янките... В технологично отношение руснаците са най-напред, защото си партнират с по-високо развити извънземни цивилизации от другите. Ядреното оръжие е страшно, но има още по-страшни оръжия... В случай на мащабна стрелба от всички страни знаете ли какво ще стане? Не знаете. Извънземните ще ги свалят до една и просто ще изпопадат в моретата, океаните и на сушата. Извънземните няма да допуснат да се избием, както и да съсипем планетата. До 30 години ще се разкрият официално пред света. Лек ви ден.
  • 38 каракоча

    2 5 Отговор

    До коментар #35 от "Е.С.":

    Ама те патриотите много бързо спринтират като ги подгонят.По бързо от Юсеин Болт
  • 39 Тръмб

    3 10 Отговор
    Естествено, че ще тренират. Това е основната задача на стратегическата авиация. Руснаците трябва да са 100% сигурни, че екипажите на американските бонбардировачи са отлично подготвени и ще изпълнят поставените им задачи в пълен обем и определения срок. Това е гаранция, че война няма да има.
  • 40 Ленин

    3 6 Отговор

    До коментар #33 от "А АКО УБЕСИМ":

    На братушките да ядеш чушките,по точно чушлетата,хахаха!Ред хот чили пепърс,ураааааа
  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 ФАЩАГА

    6 3 Отговор
    ОТ ФАЩ НИЕ ЧЕРНИТЕ И УМНИ ОРА ОТ АМЕРИКАСТАН ЩЕ СЕ МОЛИМ КРАЛИ МАРКО ДА НЕ НИ БИЕ С БОЗДУГАН
  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 АЗ ГРЪМВАААН

    10 3 Отговор
    АМЕРИКАНСКОТО ПОСОЛСТВО В СОФИЯ И ХАЙДЕ ДА ПОЧВАМЕ И ДРУГИТЕ И ДА ОБЕСИМ ВСИЧКИ ПОСЛАНННИЦИ ОТ ЕВРОПА ДЕТО ИСКАТ БЪЛГАРИН ДА УМРЕ БЕЗ БОЙ С ВАКСИНА ПЪЛНА ГЕН ОТ РЕПТИЛ
  • 45 МРГ

    7 14 Отговор

    До коментар #8 от "Механик":

    САЩ имат военната сила,икономиката и влиянието пред които Русия изглежда като една мижитурка.Реално щатите ,ако решат могат да прегазят русия като една хлебарка за отрицателно време,ама ама тук си в грешка и абсолютно никой няма идея русия да изчезва или каквото и да било.Знаеш ли при един такъв сценарий какво дестабилизиране на региони ще стане ,каква бежанска криза от милиони хора ще има,колко други държави ще рухнат и.т.н. от едно евентуално съсипване на русия ? Освен това тези 140 милиона гърла после кой ще ги храни ? Те сега няма какво да ядат,камо ли после САЩ и запада да ги хрантутят.Русия вече не е приоритет на САЩ.Приоритетът е съвсем друг.Има си изграден баланс и в момента е достатъчно САЩ от време на време да бият на руснаците по някой шамар от санкции като се разлаят това е достатъчно просто да ги държи на кайшка.Не е нужно дори да има война.САЩ могат да заличат руската икономика без да се стига до военен конфликт,а това е унищожение без да се изстреля и един куршум.

    Коментиран от #54

  • 46 гостгост

    3 1 Отговор

    До коментар #28 от "ковидиотин":

    Ти четеш ли си глупостите въобще ?
  • 47 Ядрен удар по терористите от САЩ

    5 3 Отговор
    Дано да изчезнат!! И да има спокойствие!!

    Коментиран от #48, #49

  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 Пeдepycия в небитието

    1 12 Отговор
    Когато това бандитско и терористично подобие на държава наречено русия изчезне ,ще има мир и спокойствие ! Никой не понася руския обор и не случайно са сами срещу света и изолирани от всичко и всички ! Световен паразит и вредител.Това е руския обор.
  • 51 Някой

    12 3 Отговор

    До коментар #26 от "Соцагент007":

    По разчети на самото НАТО, още първият ден на конфликта , руското ПВО ще свали 80 процента от всички летящи аеродинамични тела доближили руските граници. Един пример от далечната ВСВ , защо Москва не е бомбандирана масирано , защото за една нощ падат 47 германски самолета от 300 долетели , и това са неприемливи загуби , просто с тези темпове на германците биха свършили самолетите, което отказва германците . От тогава са минали 80 години през които Русия се е готвила за следващата инвазия . Слезте малко на земята.

    Коментиран от #68

  • 52 RMilaner

    10 3 Отговор

    До коментар #30 от "Уса":

    За съжаление грешиш.Хирошима и Нагасаки са пример за безсмислено унищожение на цивилно население и проба на ОМП спрямо почти победената Япония.
  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 Това

    7 3 Отговор

    До коментар #45 от "МРГ":

    В Терминатор 4 ли го гледа или в Батман 5 и 6? Еййййй, този Холивуд е велик......манипулатор. Икономически се опитва от години.....греда. Военно само показва мускули за малко собствено самочувствие, ей така да покаже, че още ги има и са някакъв фактор, но фактора САЩ от 20 в вече го няма. Изчезна и това го доказа по безспорен начин в Афганистан. Ти въобще Русия за Рурската област ли я имаш или за русенска? Дете холивудско си ти.

    Коментиран от #57, #58

  • 55 Нагли

    4 5 Отговор
    Защото вие "миролюбците" не правите Колко години нарушавате въздушните граници на съседите си безпардонно Сега не ви държи след като НАТО се включи в охраната на съюзниците
  • 56 Да добавя

    5 1 Отговор
    Добре че само са репетирали.
  • 57 Гост

    3 5 Отговор

    До коментар #54 от "Това":

    Пубер ,трай си по-добре ,че така изглеждаш по-малко тъn.В Афганистан се доказа единствено как наритаха руските псета,като за 10 години руснаците дадоха над 15 хиляди жертви.САЩ присъстваха 20 години в Афганистан без да дават почти никакви жертви ,като контролираха всичко и просто дойде момента в който трябваше да си тръгнат и Афганистан да решат сами какво да правят с държавата си.Стискай си там пъпките пубертетче неграмотно и не се опитвай да разсъждаваш по теми в които си крайно неук.

    Коментиран от #64, #65

  • 58 Гост

    2 3 Отговор

    До коментар #54 от "Това":

    Говори са супергерои келеша и анимациики ,а тръгнал да обяснява за другите какви били.Пуберите вече сте доста нагли.
  • 59 Бай Манчо

    5 2 Отговор
    Когато си дислоцираш войсковите подразделения на собствена територия на 250 - 300км от фашистка украйна е проява на агресия и аха да ги нападнеш (тази година за 3-ти път се разиграват едни и същи схеми) , а ако "вдигнеш" 10 стратегически бомбардировача от 2 направления които симулират нападение и пускане на бомби и/или ракети е "сдържане и носене на демокрация " - не е ли лицемерие това . Не знам защо но този СП 2 не им дава покой на янките . Положителната страна (ако може да има такава в тази ситуация ) е тази , че Руското ПВО си отработва протоколите и тактиката , тренира разчетите и снемат необходимата информация за разпознаване .
  • 60 2121

    2 3 Отговор
    Учудване,от пословичните глупости на тъпите сащ. Да летиш към смъртта си,на 20 километра от Руската граница,е повече от самоубийство.За Русия,не се тревожа.Защита на границата е непробиваема.Учудвам,се винаги/меко казано/на тъпотата, полираните мозъци, глупостта,лекотата,с която говорят и предприемат собственото си убийство, американците ,когато заплашвант Русия.Първо,при неотложна отбрана, Русия ще атакува от Космоса и няма да използва човешка сила.Самото разузнаване на Русия/РФ и Израел имат най-добрите разузнавания в света,а и си обменят информация/,много преди сащ да предприеме нещо,ще бъдат блокирани .Сащ, и без това, затъват и постепенно преминават към страхливите и немощните страни в областта на Космоса, Индустрията, Селското стопанство, източване на всички богатства от евреите,които ги управляват ,65% необразованост, секти,коя от коя по-престъпни.мързеливи негри и бели негодници и за капак,невнятни Президенти/последният е подигравка/.Пророчицата Ванга, е казала: "Русия ке я биде,България ке я биде/до Русия/,но ония отвъд океана ,ке ги нема"Ясно и точно.Не зная ,двамата мошеници Петков и А. Василев как ще съставят Българско Правителство,като ,са откровени безродници, подлоги на тъпите сащ ,на глупавата Урсула,на ококорената мюсюлманка, кюрдка, лютеранка Х.Мустафа/или МустАка/?!Вероятно вървим към нови избори,защото двамата папурковци обещаха на сащ ,Байдън/дали помни/ и на ЕС ЧЕТИРИ точки:1/Приемане на Истанбулската конвенция,2/Признаване на РСМ и о
  • 61 2121продължение

    4 2 Отговор
    Вероятно вървим към нови избори,защото двамата папурковци обещаха на сащ ,Байдън/дали помни/ и на ЕС ЧЕТИРИ точки:1/Приемане на Истанбулската конвенция,2/Признаване на РСМ и отмяна на ВЕТО,то.3/Признаване на гейбраковете, ЛГБТ, джендъризма, родител 1 и родител 2 лесбийство, 4/Въвеждане на ЗАДЪЛЖИТЕЛНА Ваксинация/с вредните ваксини,без руските/ ,което противоречи на Българската Конституция.Ето, кои са тези безродници,чужденци с двойно гражданство/К.Петков излъга ,нагло ДВА ПЪТИ,Президента Румен Радев/.Това е тревожното, а не да ни занимавате,кой ще напада Русия.Естествено е тъпите сащ,да загинат при недай Бог, военно стълкновение, от което Русия ще бъде победител.Мислете!Не са ни нужни манипулации.
  • 62 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 63 1520

    2 0 Отговор
    ами то от сащ нищо хубаво не е дошло дано вече в Украйна да са го разбрали
  • 64 Бодак

    2 1 Отговор

    До коментар #57 от "Гост":

    "CAЩ приcъcтвaхa 20 гoдини в Aфгaниcтaн бeз дa дaвaт пoчти никaкви жeртви

    А Рамбо, в едно битка изби цял афганистански полк с танкове и самальоти без да е почти ранен
  • 65 Бодак

    3 1 Отговор

    До коментар #57 от "Гост":

    " дойде момента в който трябваше да си тръгнат и Афганистан да решат сами какво да правят с държавата си."

    И те решиха. Разбиха васалната на краварите афганистанска армия. И напъдиха краварите така яко, че едвам хванаха последния полет. Заебаха съюзници, послушници, оръжия... Във военното дело на такъв "момент в който трябва да си тръгнат" му викат паническо бягство
  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 67 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 68 Българин

    2 2 Отговор

    До коментар #51 от "Някой":

    Падам от смях!Като тръгнат Ф-овете от европейската част ще излязат през Япония и рашките само ще регистрират взривове.
  • 69 Русская

    1 0 Отговор
    Американцы за период своего существования ни одной войны не выиграли. Ни одной. Они бежали из Афганистана, чтобы воевать с Россией? Ха-ха-ха!)))
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания