Last news in Fakti

7 Декември, 2021 23:00 1 795 6

Макрон очаква разведряване между Запада и Русия

  • франция-
  • еманюел макрон-
  • русия

Надява се на диалог

Макрон очаква разведряване между Запада и Русия - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Държавният глава на Франция Еманюел Макрон се надява на разведряване на диалога между Запада и Русия, съобщи Фигаро.

Днес се проведе разговор на върха между САЩ и Русия. Френският представител се надява, че ще бъде дадено началото на нов диалог.

Основната идея е да започне работа за намаляване на напрежението. Макрон настоява, че това може да стане чрез подобни разговори.

Прави се опит Русия да бъде върната към форматите за координация със западните държави. Важното е да се намери вариант за намаляване на противоречията.

Това може да успокои международната обстановка. Предстои да бъдат проведени дискусии по темата.

Франция е отворена за партньорство.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Смешници

    16 1 Отговор
    Русия няма къде да се връща господа западняци,вие е време да влезете на земята и в реалния свят и да разберете че САЩ ме са господарите на планетата Земя и трябва да уважавате другите и да имате респект към тяхната култура и начин на живот,само тогава може да има равноправни взаимоотношения.
  • 2 Стамат

    20 0 Отговор
    Ами то разведряването беше понастъпило ама някой му разказа играта, и си мисля, че не е този който няма воиска на чужда територия.
  • 3 Госあ

    13 1 Отговор
    О богове ! И този представлява втората икономика на Европа ?! Този е наследника на дьо Гол, който изрита краварите от Франция ?! Да се надява дядо джо да позволи на Европа и те да преговарят с Русия…бедната Европа…
  • 4 Ами

    12 1 Отговор
    Прав е Макарона , все пак над 40% от Европа е руска територия . Някои още не го осъзнават .
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 на село

    1 0 Отговор
    Колко макарони и юфки сме изяли,мали,малиии!
Новини по държави: