Last news in Fakti

23 Декември, 2021 10:56 4 487 29

Дадоха 135 медици на прокуратурата

  • италия-
  • медици-
  • ваксина-
  • нарушение-
  • прокуратура

Причината е, че не са се ваксинирали

Дадоха 135 медици на прокуратурата - 1

Над 300 здравни работници са нарушили заповедта за задължителна ваксинация в Италия. Това установи прокуратурата след направените съответни проверки. 135 от тях са дадени на прокуратурата. Сред тях са лекари, фармацевти и медицински сестри, които са идвали на работа въпреки съществуващите забрани, уточниха от полицията в Рим.

Властите са затворили 6 операционни и 2 аптеки, където служителите са продължавали да работят, въпреки предходни забрани поради нарушения. Проверките текат от ноември. Оттогава досега властите са инспектирали близо 6600 места.

Италианското правителство въведе задължителна ваксинация за служителите в здравния сектор от април 2021 г. В края на ноември обхватът на задължителната ваксинация беше разширен и до служителите в администрацията на здравните заведения.

От 15 декември от служителите се изисква и да се инжектират и с подсилваща доза ваксина. Неваксинираните служители, които продължат да идват на работа, рискуват да им бъдат наложени глоби.


Поставете оценка:
Оценка 1.7 от 37 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Майна

    92 5 Отговор
    ИСТИНСКИТЕ МЕДИЦИ СЕ ПРЕСЛЕДВАТ!!! ВРЕМЕ Е ЗА СЪПРОТИВА И ТО , НЕ МИРНА...

    Коментиран от #23

  • 2 Сурикат

    65 5 Отговор
    Наистина е непонятно какво се цели с дискриминацията и гоненията спрямо медицинския персонал. Имайки предвид състоянието на здравеопазването в Европа това ще доведе само до едно - влошаване на здравето на населението и по-висока смъртност. Надявам се да не направим същата грешка в България - не можем да си го позволим.

    Коментиран от #7

  • 3 7672

    68 7 Отговор
    Ваксина та ваксина, първо две дози, после трета, сега четвърта. Това нещо ваксина ли е?

    Коментиран от #6, #28

  • 4 Роки

    56 7 Отговор
    Професионалните лекари НЕ СИ ИНЖЕКТИРАТ тия течности! Няма дим без огън!
  • 5 Селин

    40 4 Отговор
    Прокуратурата да вземе провери на кого са яхтите на варненското пристанище, и дали случайно, ама наистина случайно, голяма част от тях не са на едни ,,бедни" лекари борещи се с ,,Чумата на Хилядолетието".
  • 6 Така

    29 3 Отговор

    До коментар #3 от "7672":

    се нарича, но едва ли е.Те и самите производители не го наричат ваксина.
  • 7 математик

    18 1 Отговор

    До коментар #2 от "Сурикат":

    Не е грешка, това е целта.
  • 8 Контрол

    15 2 Отговор
    здрав контрол - чак и камери за проследяване...
  • 9 NikNay

    27 2 Отговор
    Потърсих информация за условия за влизане в Австрия и открих че епидемиологичните мерки и сертификати важат само за простолюдието - .....следните лица са освободени от представяне на доказателство за ваксинация или преболедуване:

    чужденци, които притежават документи за самоличност съгласно параграф 5 от Закона за дипломатически представителства и международни организации (дипломати)
    Лица, които влизат в страната с цел постъпване на работа като членове на персонала на дипломатически мисии, консулски служби или като служители на международни организации, както и лицата, които живеят с тях в едно домакинство и
    лицата, които служебно посещават международна институция по смисъла на Раздел 2 № 1 от Закона дипломатически представителства и международни организации ....
  • 10 Ха ха ха

    33 1 Отговор
    Половината доктори не се ваксинират, другата половина си пускат фалшиви ваксинации. 1% говорят глупости по телевизиите. Да се чудиш Ко да правиш?!?

    Коментиран от #16

  • 11 3665

    38 3 Отговор
    Има нещо зловещо в тази принудителна ваксинация! Вече е ясно, че ще стане от задължителна в принудителна. Поръчват се още стотици милиони дози което значи, че бустерите няма да спират скоро. В това вече има някаква скрита цел. Вече сме ваксинирани но със срок, после пак. Наскоро четох, че вече поставяли чипче което го програмират и е за улеснение да не се носят сертификати а само с доближаване на четец показва срока на годност на поставените ваксини. А дали само това ще прави това чипче никой простосмъртен не знае. Там може да е личната карта, дебитните и кредитните карти, задължения и глоби и т.н. А някой ден могат да го изключат и си никой. Някаква дресировка е това с ваксините.

    Коментиран от #17

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Ако

    18 0 Отговор
    Ако това бяха ваксини, онзи дето си е инжектирал 9 ваксини срещу заплащане, във Франция, щеше да е умрял.
  • 14 даадаада

    18 0 Отговор
    Учени доказаха, че човек може да запази работоспособността си до 95 години. Спонсор на изследването е НОИ.
  • 15 Рошко

    14 0 Отговор
    Я пак мисирки, само 300 ли?
  • 16 Рошко

    26 0 Отговор

    До коментар #10 от "Ха ха ха":

    10 % правят на глупаци и идиоти останалите 90%
  • 17 Опосум

    14 0 Отговор

    До коментар #11 от "3665":

    Да, има. Колкото оризово зърно и се инжектира подкожно. Дали ще бъде прилаган доброволно или задължително зависи от гражданите. С оглед какво се случва във връзка с пандемията няма повод за оптимизъм.

    Коментиран от #20

  • 18 така става с

    14 0 Отговор
    миналогодишните "Герои от първа линия".
  • 19 ЕВРО НЮЗ

    24 0 Отговор
    Император Марио Драги изпи кръвта на Гърция и захапа Италия.. На 5 декември се е самоубил полицай на 53 години, който е служил на тая държава 31... Сега, затова че не приема фашисткия режим се почувствал безкрайно унижен събличайки му униформата, вземайки му оръжието и изхвърлен на улицата.
  • 20 7489

    17 1 Отговор

    До коментар #17 от "Опосум":

    "В Швеция разработват устройство за имплантиране на чипове с COVID сертификат"
    "Когато отшуми пандемията и вече няма да ни е нужен сертификат, ще използваме чиповете за вграждане на друг тип информация, обясни един от създателите на технологията"

    от сайта Епицентър
  • 21 Чумав

    10 0 Отговор
    Мусолини как би завидял за свободата на управниците . Терор и правят каквото си искат и кражби
  • 22 Нео фашизма в действие...

    12 1 Отговор
    Новия световен ред: здравите неинжектирани са заплаха за петорно бустерно набодени безсмъртни ковидари?!? 🤔 Побърка се тоя свят..."Спрете земята, искам да сляза!"
  • 23 tate

    16 0 Отговор

    До коментар #1 от "Майна":

    Цяла Европа е в смут и недоволство ,наистина е време за въжето !! Тия неолиберастии на СЗО (Която е ЧАСТНА ОРГАНИЗАЦИЯ ) финансирана от Уиндоус и Рокфелер те мътят водата под натиска на фармацефтиката и БайДън ! Хората застават с имената си и бутат картонените кули но ония се правят на умрели лисици .........................е идва време да ги заровим като са умрели !
  • 24 tate

    10 0 Отговор
    Световната здравна организация се финансира от вноски на страните-членки и дарители. През последните години, работата на СЗО включва разширяване на сътрудничеството с външни организации; има около 80 партньорства („служебните отношения“ и „работни отношения“)36, с неправителствени организации и фармацевтичната промишленост, както и с фондации, като например фондацията на Бил и Мелинда Гейтс, както и Рокфелеровата фондация. Доброволни дарения към СЗО от националните и местни управления, фондации и неправителствени организации, други организации на ООН, така и в частния сектор, надвишават тези на определените вноски (такси) от 193-те държави членки.38
  • 25 ДРТ ПРЧ

    6 10 Отговор
    И КАКВО ОТ ТОВА. ИТАЛИЯ Е ПРАВОВА ДЪРЖАВА. ТАМ ВАЖИ ЕВРОПЕЙСКАТА КОНВЕНЦИЯ ЗА ЗАЩИТА ПРАВАТА НА ЧОВЕКА. СЪДЕБНАТА ВЛАСТ НЕ ПОДДАВА НА ИЗПЪЛНИТЕЛНАТА ВЛАСТ И НЯМАТ ШАНСОВЕ ДА НАЛАГАТ ПРАВИЛА КОИТО СЪЗДАВАТ ДИСКРИМИНАЦИЯ. ИНАЧЕ АЗ СЪМ ВАКСИНИРАН ЗАЩОТО НЕ МИ СЕ УМИРА

    Коментиран от #27, #29

  • 26 tate

    4 0 Отговор
    В Русия съм елате ни вижте ,дали спят спокойно твърдо ДА не им дреме за нас!!

    Световната здравна организация се финансира чрез вноски от държавите-членки и външни спонсори. Към 2012 г., най-големите годишни вноски от държавите-членки идват от САЩ ($ 110 милиона), Япония ($ 58 млн.), Германия ($ 37 млн.), Великобритания ($ 31 милиона) и Франция ($ 31 млн.).40 Общият бюджет за 2012 – 2013 г. е на обща стойност от $ 3,959 млн., от които $ 944 милиона (24%) идват от определените вноски. Това представлява значителен спад в сравнение с предходния бюджет за разходи от 2009 – 2010 г. Доброволните вноски са на стойност $3015 млн. (76%), от които 800 милиона долара са отделени за гъвкаво финансиране, а остатъка е обвързан с конкретни програми или цели.41

    През последните години работата на СЗО включва увеличаване на сътрудничество с външни органи. Към 2002 г., 473 неправителствени организации имат партньорства със Световната здравна организация.42 189 партньорства са с международни неправителствени организации в официални „служебни отношения“ – останалата част се считат за неформални по характер.43 Сред партньорите са фондациите „Бил и Мелинда Гейтс“44 и „Рокфелер“.45
  • 27 tate

    6 1 Отговор

    До коментар #25 от "ДРТ ПРЧ":

    Умно ,аз не съм но и на мен не ми се мре колко странно!! """ СЪДЕБНАТА ВЛАСТ НЕ ПОДДАВА НА ИЗПЪЛНИТЕЛНАТА ВЛАСТ И НЯМАТ ШАНСОВЕ ДА НАЛАГАТ ПРАВИЛА КОИТО СЪЗДАВАТ ДИСКРИМИНАЦИЯ.""" а дали така мислят там хората а задай си въпроса защо лекари не искат ваксините ???? А КАК СМЕ ДОБРЕ ЛИ СМЕ ?? То на такива "Правоверни " и "Политкоректни" като теб по Татово им викахме доносници и ушета
  • 28 бат иван от село драгойчево

    4 0 Отговор

    До коментар #3 от "7672":

    това е биологично оръжие с цел -редуциране на населението на планетата!!!!
  • 29 NikNay

    0 1 Отговор

    До коментар #25 от "ДРТ ПРЧ":

    Колкото и да се дърпаш пак ще умрели с или без ваксина ...
Новини по държави: