Last news in Fakti

30 Декември, 2021 19:20 1 769 19

Ню Йорк се готви да посрещне Нова година - Декември 2021

  • сащ-
  • нова година-
  • ню йорк

Готвят голямо светлинно шоу

Ню Йорк се готви да посрещне Нова година - Декември 2021 - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Администрацията в Ню Йорк подготвя пищно тържество за Нова година, съобщи FOX News.

Традиционно градът провежда големи тържества за празника. Това ще стане и тази година.

Тържествата се провеждат на Таймс Скуеър. Допуснати ще бъдат около петнадесет хиляди души, вместо обичайните шестдесет хиляди.

Планирано е голямо светлинно шоу. Спусната ще бъде и кристалната топка над площада.

Тържеството се излъчва на живо по американската телевизия. Очаква се пускането на голям брой конфети.

Ръководителите на града смятат, че тържеството е важно за неговите граждани.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Сатана

    13 3 Отговор
    На кой му пука?

    Коментиран от #5

  • 2 Пучо Капучо

    9 3 Отговор
    Браво! Или както се казва - НГ по краварски. Само не разбрах защо на тържествата ще има четири пъти по-малко добичета, нали са ваксани?

    Коментиран от #4

  • 3 Антисимит

    16 1 Отговор
    Какво светлинно шоу нали гейовете природозащитници са против. Те искат да живеем като идиоти затворени в черупката си. Да общуваме само през интернет и да избягваме физическия контакт. Да не се празнува нищо освен тъпите празненства на гейове и разни други дебили. Ако света не се съвземе скоро ще бъде късно за всичко. Това ни чака един тъп гейски свят. По добре да се върнем в средновековието отколкото да станем животни за заколение.
  • 4 Антисимит

    8 2 Отговор

    До коментар #2 от "Пучо Капучо":

    За да се контролира по лесно добитъка. Голямо стадо трудно се прекарва, малкото по лесно се контролира.

    Коментиран от #6

  • 5 руски говедари

    3 17 Отговор

    До коментар #1 от "Сатана":

    Ню Йорк е най-великия град на този свят.Това да не ти е руското гето масква ,че на никой да не му пука бе клошар рублерастски ?

    Коментиран от #10, #16

  • 6 Пучо Капучо

    8 0 Отговор

    До коментар #4 от "Антисимит":

    Именно. Страх ги е от бунтове, протести и безредици, заради ваксините, сертификатите и пр... А и както са въоръжени, ше има да се паткат...за радост на Бай Дън.
  • 7 Уса

    6 1 Отговор
    Награда за ваксинираните да гледат като телета някаква си заря.Този град отдавна не е европейския символ за свободна Америка
  • 8 Дидем Чатлъ

    1 0 Отговор
    Ааа ще има фойерверки от 06 бомби от Барак и Тимуе най-белите хора
  • 9 Ирена

    5 2 Отговор
    Това пък тотално не ни интересува.

    Коментиран от #13

  • 10 Саманта

    8 2 Отговор

    До коментар #5 от "руски говедари":

    Браво краварче. Ще има шоу с индианци и каубои. Също обир на банка и дилижанс. Това са им традициите там.
  • 11 Биню тракториста

    2 0 Отговор
    Защо не напишете как ще посрещане Нова Година в Долно Камарци?
  • 12 Ковидарите

    1 0 Отговор
    Ще валят спринцовки боц, биц, боц
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 ъхъ

    2 0 Отговор
    с по един бустер в двете ръце, двойна маска и два пищоля в задните джобове, заповядайте на веселбата.
  • 15 Ицо

    2 0 Отговор
    Не се ли обадиха и там от ГЕРБ, да отменят зарята? Май като гледам само герберските кметове се изложиха с тая нечувана простотия.
  • 16 Сатана

    2 1 Отговор

    До коментар #5 от "руски говедари":

    60% от жителите на NYC гладуват а други 40% не си дояждат.Един апартамент под наем в NYC с размерите на курник и с чистотата на кочина започва от презрените 4500$ на месец.По тази причина Нюйоркчани масово спят по тротоарите в импровизирани картонени колиби.

    Коментиран от #17

  • 17 хххх

    1 1 Отговор

    До коментар #16 от "Сатана":

    Ти вярваш ли си глупостите въобще, русоилистичен тpoл? Къде се намирате такива индивиди не знам.Това ,че си слуга на руския блатен резерват не значи ,че трябва да мразиш целия свят тpoлчe.САЩ е най-богатата държава в света,с най-богатото население, най-желаната туристическа дестинация ,както и избор за ЖИВОТ номер едно! Всеки руснак мечтае да живее в САЩ,а вие русофилските продажници дори не смеете да стъпите в руския обор.Защо ли ? Защото обичате руския мизерия ама отдалеч !

    Коментиран от #18

  • 18 Сатана

    1 1 Отговор

    До коментар #17 от "хххх":

    По принцип не обръщам внимание на необразовани хомо сапиенси,но за теб ще направя изключение.
    Кое не е вярно в това,което съм написал?Говори ми в цифри а не в заучени фрази .Населението на САЩ не е богато,те дори рядко виждат пари в брой а ако видят 100$ нацяло звънят в полицията.Всичко е на кредит и помощи.В New York City над 60% ползват купони за храна наречени "food bank".Гладуват и набиват fast food и затова са тлъсти и бавно развиващи се. Много Нюйоркчани са homeless,няма къде да живеят и скитат по улиците и метрото.
    Сега,ррррррр, достатъчно внимание ти обърнах.

    Коментиран от #19

  • 19 Айде по-сериозно а

    0 0 Отговор

    До коментар #18 от "Сатана":

    Не пиши такива измислици,че си комичен.Тая русофило/комунистическа пропаганда ходи да си я въртиш някъде другаде.Това да не ти е Русия,че хората да умират от глад ? В Ню Йорк 1/10 семейства имат затрудняване с изхранването или с други думи казано 10% от населението в този окръг.Да живота там е изключително скъп и това е съвсем нормално за град от такава висота.Колкото до това да кажеш,че населението на САЩ е било богато,дори не знам как да ти коментирам пристранстните простотии.Или си крайно неграмотен на тази тема или просто ти плащат да пишеш обратното,но и в двата случая ,никой пет пари не дава за теб какво мислиш.В САЩ един американец взима средна годишна заплата от $51,168.В САЩ има над 20 милиона милионери и ,за да разбереш колко "бедно" изглежда това за една нация ,ще ти кажа ,че в сиромашка Русия ,милионерите са едва 200 хиляди от цялото 140 милионно население.Въобще да пишеш за САЩ е нещо от сорта на "гроздето е кисело.." нали се сещаш ? И между другото ,за да ти кажа ,това с купоните в САЩ ,не е като купонната система в Русия,само да си знаеш.В САЩ купони се дават буквално за всичко.Ако направиш сметка над определена сума в супермаркет ,получаваш купони които хората естествено ползват после.В Русия купонната система беше именно ,защото хората умираха от глад.