Last news in Fakti

12 Януари, 2022 14:25 2 205 35

Русия очаква отговори

  • русия-
  • дмитрий песков-
  • отговори

Страната е готова за реален диалог

Русия очаква отговори - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Русия не поставя ултиматуми в преговорите със Запада. Това обяви говорителят на руското президентство Дмитрий Песков, цитиран от ТАСС.

САЩ и Русия провеждат редица преговори през тази седмица. Русия даде своите предложения за стабилност в региона.

В момента те се разглеждат от американските представители. Очаква се отговори да бъдат връчени през следващата седмица.

Песков обяви, че неговата страна има нужда от конкретни отговори. Той обяви, че има пълна готовност за още преговори.

Важното е да се постигнат реални споразумения. Очакват се допълнителни разговори.

Вероятно диалогът ще продължи.


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 17 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 НКВД

    33 9 Отговор
    Русия очаква пълна и безусловна капитулация от Кравария.
  • 2 USA

    11 23 Отговор
    Русия очаква Жуже и олигарските му да предоставят достатъчно бояришник на мурзилажа, за да няма гладни бунтове в Москвабад тази година.

    Коментиран от #23

  • 3 Вертиго

    8 19 Отговор
    Този, с очи на пикаеща крава, не мога да го гледам!

    Коментиран от #17

  • 4 Kcaniba

    19 6 Отговор
    фащ казаха че война с Русия ще има жо последга украинка, без да питат Окраина за желанияьа им!!!
  • 5 тикви

    26 6 Отговор
    Време е САЩ и неговите сателити от гейска ЕС да се всушат в Русия!
  • 6 БОЛШЕВИК

    15 5 Отговор
    Нека зажужат ракети,
    да има полети и на самолети!
    Нека да трещят експлозии,
    нека капитала да се тормози.

    Коментиран от #8

  • 7 Borislav Popov

    13 2 Отговор
    краен случай в украйна ще говорят тези

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 ТОЧКАТА

    17 3 Отговор
    Прав е Песков!!!!ТО УЛТИМАТУМЪТ ,идва ...после!!!!!!Тъй ,че ако не искате УЛТИМАТУМ/след капитулация/ то водете преговори сега!!!!!!!Докато имате възможност.
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Сесесере

    6 17 Отговор
    Русофилнята пак се е разквичала !
  • 12 БОЛШЕВИК

    26 7 Отговор

    До коментар #8 от "Карашик":

    Аз, когато е трябвало съм служил и съм бил войник в оная истинската войска, когато не беше още в НАТО. Сега никога не бих си жертвал нищо и никога няма да защитавам интересите на НАТО и ценностите на извратения запад!

    Коментиран от #16

  • 13 Никой

    4 20 Отговор
    Русия иска война.Не,те не са фашисти,те са комунисти.Спазват заветите на мумията Ленин.
  • 14 не може да бъде

    16 1 Отговор
    Този коментар на Песков показва защо засега руската дипломация надделява над американската -при положение ,че съвсем неотдавна беше обратното !?През последните години и при Тръмп и сега при Байдън на поста държавен секретар се назначават съвършено неподготвени хора.Не е излишно да се припомни ,че самият Джон Маккейн е казвал за сегашния държ. секретар Блинкен /Блинкин/,че единствено сигурно нещо ,което може да се каже за него е,че не бива да бъде допускан да припари до висок пост в държавната администрация/цитирам почти дословно/!?Става дума за това ,че особено Блинкин първо приказва ,а след това мисли -и ето че дойде момент,в който руснаците казват -Ами тия неща ,които ги приказвате искаме да ги напишете на хартия !Поне за тия ,на които им се е налагало да пренесат думите си и мислите си на хартия знаят за какво става дума!Другото предимство за руснаците сега е това ,че те с основание искат всичко вече да е на хартия-само писанот вече е вярно!-защото САЩ твърде дълго и твърде много са говорели едно,а са правели друго!И трето предимство- руснаците държат на думата си и спазват подписаните договори ,а американците се измятат като чамова дъска!?
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Ами ...

    3 6 Отговор

    До коментар #12 от "БОЛШЕВИК":

    Чудесно. Обучен си значи. Хващай пушката и заминавай да защитаваш идеалите си.

    Коментиран от #30

  • 17 Шляхтиц

    3 2 Отговор

    До коментар #3 от "Вертиго":

    Не ГО гледай !!!! Най-напред НЕ СИ длъжен, а и не виждам някой да те принуждава ...........
  • 18 Малко ли е това

    6 10 Отговор

    До коментар #15 от "До 10":

    Много злини е направила любимата ти Русия на България Окупация и пълно подчинение под руски ботуш Ако не бяхме зад болшевишката стена сега нямаше да сме най изостаналите мишки в Европа Да не говорим че Болшевиките избиха интилигенцията и цвета на България без съд и присъда Да не говорим че харизаха Македония на Югославия

    Коментиран от #32

  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Ами ...

    5 11 Отговор

    До коментар #15 от "До 10":

    По-спокойно, да не вдигнеш кръвното. Никой нищо не ни е строил. Българите и са строили и са платили. Нищо на никого не дължим. Ти също няма къде да се скриеш, при глобален конфликт, така че не ни обяснявайки на колко минути какво било. Ако не са ракетите на едните, ще са на другите. По времето на социализма бяхме цел също. Разрушителите бяха доста по-близо - на Босфора. Така, че не се опитвай да ни плашиш. Да ти припомня, че по съветско време, се очакваше от БНА да издържи два часа. После щели да дойдат руснаците. 😀 Никой нямаше да дойде, защото нямаше да има къде да дойде. Бяхме отписани. Да спечели два часа време, това беше функцията на БНА, с великите ти самолети. Помниш ли защо кашиците носеха по четири пълнителя, а не примерно по пет? Защото се очакваше боеца да оцелее около 40 минути. За пушечен месо ни обучавана. Я да ми кажеш, като си такъв информиран, защо в НРБ нямаше средства за ПВО с голям обхват? Всичко, което поразяхме щеше да падне пак при нас. Защо? Гледай си пенсията и не се занимавай със света. Концлагера НРБ няма да се повтори. Няма да го допуснем.

    Коментиран от #24, #25

  • 21 Ами ...

    3 2 Отговор
    Аха, вече са готови за реален диалог. 😀
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Пешо

    4 3 Отговор

    До коментар #2 от "USA":

    Кви бунтове се брат,две ракети и половин кравария изчезва.Пак си пил оцет.
  • 24 Хммм

    13 1 Отговор

    До коментар #20 от "Ами ...":

    Отговаряш му със съчинение:) На мен ми е интересно да коментираш написаното от него дали е вярно или лъже. Например за АЕЦ лъже ли? За Мариците лъже ли, за това, че България е разполагала с 300 модерни за времето си изтребители и т. н. да не описвам написаното от него! И ако България е плащала за всичко, как така България е могла да купи 300 модерни изтребителя? Да построи АЕЦ? Ти искаш да кажеш, че тогава България е била много богата, за разлика от сега защото е видно, че Бг сега не може да закупи 300 модерни изтребителя, не може да построи и нова АЕЦ, това за АЕЦ по думите на министъра на финансите,Бг няма пари за Белене, затова ще ремонтираме старите...

    Коментиран от #26, #27

  • 25 Си дзи

    6 1 Отговор

    До коментар #20 от "Ами ...":

    Този капиталистически концлагер е по-добър.Ти да видиш.Саше,Саше..
  • 26 Ами ...

    3 8 Отговор

    До коментар #24 от "Хммм":

    Бедността е политика, издигната в култ от социализма. Българите бяха бедни, за да се строят мастодонти и да се купуват ламарини. Още не можем да се оправим. Доволен ли си? 😀 "Заем за идустриализация" нещо говори ли ти? Не е международен, вътрешен заем е. От народа са изсмукани едни пари за великите строежи на социализма. Всички бяха бедни и не се усещане толкова, защото всички бяха такива. Но ако някой обикновен другар попаднете в "гнилия запад", очите му ставаха на понички. Е, после тук му обясняващха, как там не било така за всички, как работниците мрели от глад, нищо че въпросният другар не беше видал там никой гладен, точно обратното. 😀

    Коментиран от #28

  • 27 Ами ...

    2 5 Отговор

    До коментар #24 от "Хммм":

    Ако си въобразяваш, че ще промотирате социализма със захаросани легенди, не си познал. И тогава никой не ви вярваше, та сега ли. 😀
  • 28 Хммм

    8 1 Отговор

    До коментар #26 от "Ами ...":

    Аха, разбрах:) Искаш даа кажеш, че сега парите са в джобовете на българите, а тогава е било обртно! Затова сега не може държавата да купи изтребители, да построи АЕЦ и пр.
    Смешен си! 1945 година Бг е още не електрифицирана с керпичените къщурки. През 80-те години наа минаалаия век енергетиката на Бг се равнява с тази на Австрия и Дания. Държавите наа алкалните са много зад нас, включително и Гърция! Бг излиза от соца с 8 млрд $ външен дълг, а Ирак дължат на Бг 9 млрд $, които по-късно под натиск не знам.. може би на извънземните Бг опрощава на Ирак 9-те млрд! Изобщо не може и думааа да става за сравнение наа жизненият стандарт на българите тогава и сега! Ако кажеш, че сега българите живеят добре, значи лъжеш! Говоря за 90% от българите, независимо образовани или не! Останалите 10%,дори и по малко е ясно, че са богати, те дори са и не образовани.
    А за населението, което сега е под 6 милиона, за разлика от тогава над 9 милиона не ми се говори. Не ми се говори, защото българите изчезваме като нация!
    Когато лъжеш, поне се придържай малко към обективност, че иначе ставаш смешен! И не хващаш "дикиш"!

    Коментиран от #29, #34

  • 29 Borislav Popov

    7 2 Отговор

    До коментар #28 от "Хммм":

    ко му обясняваш на тоя,остави го да мие чинии,да бере къпини за господарите си и да е щастлив че е събрал някое евраче за нов телефон,хаха
  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Мдаааамм...

    2 1 Отговор

    До коментар #19 от "$%^":

    Отмъкнаха на баба ти най-скъпото-чайника с отварата и куките с които плетеше на деда ти чорапи...ех че не е имало презервативи по тяхно време...
  • 32 Хааа ха ха.....😂😂😂😂😂😂

    2 1 Отговор

    До коментар #18 от "Малко ли е това":

    Интелигенция казваш???и избити били???
    Ма наистина ли има толкоз прост народ беее.....
  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 Ами ...

    0 1 Отговор

    До коментар #28 от "Хммм":

    Знаеш ли, тези фантасмагории съм ги слушал достатъчно, за да ми омръзнат. Колко била велика НРБ и как глупавите българи не го разбирали. Разказвайте си ги тези небивалици в пенсионерските клубове. Не може и сравнение да става между днешните възможности на гражданите на България и беднотията и простотията в НРБ. Независимо от колосалните кражби на пребоядисаните червени другари през последните десетилетия. 😀 Що се отнася до "Белене" (това ти е болката, нали 😀 ), него няма да го има не поради финансови причини, а поради това, че ще увеличи зависимостта на България от РФ. Не го искаме просто. За самолетите - точно петоколонниците лъвски се съпротивляваха да ги има. Е, ще ги има и руските щайги ще отидат на боклука. И не само те. Ако си мислиш, че не ни е ясно, какви усилия полагат петоколонниците, за да превърнат България в провалена държава, след отделянето на страната от руска орбита, значи си наивник. Посланието е ясно: "Докато бяхте с Русия, бяхте добре. Върнете се, вижте колко сте зле сега." Нали? 😀 Ами не, мерси. Сравняваме се с държавите от клуба на богатите. И ни се иска да бъдем като тях. И ще бъдем. Не сте вариант просто. 😀
  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания