Last news in Fakti

14 Януари, 2022 09:02 1 539 17

Срещата на Пендаровски с „Илинден Пирин” е отложена

  • илинден пирин-
  • стево пендаровски-
  • среща-
  • северна македония

Причина е здравната ситуация в страната

Срещата на Пендаровски с „Илинден Пирин” е отложена - 1
Снимка: БГНЕС

Срещата между президента Стево Пендаровски и партията на македонците от България ОМО "Илинден Пирин" е отложена заради епидемиологичната ситуация, предаде "Нова Македония".

По-рано от кабинета на президента потвърдиха, че ще приеме на среща представителите на ОМО "Илинден Пирин", с която все още не е договорена новата дата. ОМО "Илинден Пирин" е най-многобройната македонска организация в България.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 8 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 САТЪРА НА ХАНА

    12 5 Отговор
    В МОМЕНТА МАКЕДОНИЯ СЕ УПРАВЛЯВА ОТ АЛБАНСКИ ТЕРОРИСТИ И ЩОМ ИМА ПРИЗНАТО АЛБАНСКО МАЛЦИНСТВО, ТРЯБВА ДА ПРИЗНАЕ И БЪЛГАРСКО ТАКОВА. НЕ МОЖЕМ ДА СИ ПОЗВОЛИМ ВЕЛИКА АЛБАНИЯ

    Коментиран от #2

  • 2 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    11 2 Отговор

    До коментар #1 от "САТЪРА НА ХАНА":

    Кво ти пука за тея мъкадонци?
  • 3 Маке Баке

    8 3 Отговор
    Да одат заедно со Кирче Канадчето
  • 4 гадно

    21 1 Отговор
    ОМО "Илинден" са пощенска кутия с кой да се срещне като се броят на пръстите на едната ръка.
  • 5 Факт

    23 0 Отговор
    Щом президента на Македония се среща с представители на забранена у нас организация ще има да гледат ЕС през крив макарон.
  • 6 Киро питоня

    25 1 Отговор
    -ХОМО "Илинден Пирин" е най-многобройната македонска организация в България.

    ХАХАХАХА...определено ми вдигнахте настроението. Една хомо дружинка от 20 изпърдели дърти пияници били най-многобройната македонска организация. Я вижте в тубата какви са убавци..има-няма 10-15 човека на сбирка.

    Коментиран от #12

  • 7 човек от народа

    17 0 Отговор
    КАК ЩЕ СЕ СРЕЩА СЪС ЗАБРАНЕНА ПАРТИЯ !? практически тя не съществува ! ще се среща с някакви си там човечета - ренегати ! и защо !??? защо трябва да бъде допускан на територията на охулвана от РСМ съседна държава !?
  • 8 Киро питоня

    11 1 Отговор
    Мамини убавци..тия ли пияндурници ще се правят на комити бе..умрех от смех.Стевооо, ако имаш домашно винце и некоя и друга македонска наденица, па да ги почерпиш завалиите и да си ни ги проводиш по живо, по здраво

  • 9 ο μακεδονας

    5 15 Отговор
    Македония е класическа гръцка държава !!! Македонци сме само ние гърците и аромъните ( власи ) , а славофоните елини са наши братя насила научени от варварите на славянски .

    Коментиран от #10

  • 10 Комон сенс

    12 1 Отговор

    До коментар #9 от "ο μακεδονας":

    Знаеш ли къде ти куца логиката? В демографията.
    Виж демографията на античния свят. От къде до къде са се простирали тракийските племена. После виж къде са били класическите гръцки градове-държави.
    Обратна е тенденцията - имаме гърцизирани тракийци, а не славянизирани гърци. За съжаление огромна част от гръцкия античен и средновековен свят бива глътната от исляма. А вие сте научени да гледате периферни за гръцкия свят теротории като свои.
    ....
    Македония на Александър за краткото й съшествуване е обединение на тракийски племена и гръцки полиси. Идеята на някои гърци още тогава е била да бъде обединен гръцкия свят в единна структура. Почети малко Демостен.... После наследството на тези велики походи бива запазено с династиите на военоначланиците - някои тракийци, други гръци и пр. племена. А армията на Александър губи македонския си облик още в Персия.... Въобще водещата сила в тази империя не е племето от което тръгва а царската кръв на Александровата династия, която обаче се затрива без време.
    Нз дал иви учат на тези неща. Ако не - прочети си ги сам.

    ПС.Нямам нищо против Гърция или теб.
  • 11 Съдията Дред

    6 0 Отговор
    Трябва да се срещне, за да му отчетат парите, дето им ги наливат макетата.
  • 12 За съжаление

    3 3 Отговор

    До коментар #6 от "Киро питоня":

    С парите на янките ще се умножат, а Кирчо ще клекне.
  • 13 Ххх

    2 0 Отговор
    Тия настъпват мотиката 30г и им харесва.... БОГАТИ СА И МОГАТ ДА СИ ГО ПОЗВОЛЯТ
  • 14 Петко

    0 6 Отговор
    Защо турската ДПС бореща се за защита правата на турското етническо малцинство в България е законна партия , при условия ,че в конституцията не се разрешава това, а ОМО Илинден и ОМО Илинден -Пирин са забранени ???
    Изглежда, че македонското етническо множество , пардон -малцинство в Пиринска Македония е трън в очите на властта ! Това е факт-България все още живее в бляна на Сан Стефанската утопия. Всеки човек в 21 век сам определя етническата си принадлежност. Факт е, че жителите на Пиринска Македония са македонци , макар властта да не ни признава. Ние не сме против България, а против непризнаването ни като отделен етнос. Ние сме против пълната дискриминация на нашият език , обичаи и традиции идващи от вековете. Факт за това са и 17 осъдителни присъди на Европейския съд по правата на човека срещу България. Всичката омраза към македонците в Пиринска .Македония се дължи на факта, че ние се борим за Обединена Македония. България, Гърция и Сърбия вероломно разделиха Македония помежду си. Затова те се страхуват , че рано или късно ще трябва да върнат откраднатите територии. Затова и правят всякакви спънки на Северна Македония по пътя за ЕС. Ние , македонците сме търпелив народ и не губим надеждата за Обединена Македония.

    Коментиран от #17

  • 15 Петко

    0 2 Отговор
    Ако отново не се покаже моят втори коментар-ще стане ясно , че Факти БГ са просто един лакейски, фашистки сайт.
  • 16 Петко

    1 1 Отговор
    До makedons-Македонците никога не са били гърци-виж си историята .Затова ли ядохте пердаха на Филип 338 г.пр.н.е. при Херонея ?. Прочети речите на Демостен срещу Филип и македонците. Защо гърците вдигнаха бунт срещу управлението на македонците след смъртта на Филип? И тогава Александър отново смаза този бунт. Историята е категорична -македонците НЕ СА гърци, нито българи , нито сърби. Даже нещо повече-древните елини са колонизирали бреговете на Беломорието, където са живеели македонци и траки. А днешна , съвременна Гърция е дело на Великобритания от 1830 г.
  • 17 Пецата

    1 0 Отговор

    До коментар #14 от "Петко":

    Няма проблем може да ви разменим за българското малцинство в Македония
Новини по държави: