Last news in Fakti

24 Април, 2013 10:13 1 308 0

Скандалът с подслушванията се обсъжда в Брюксел

  • срс-
  • цветанов

Комисията по граждански свободи, правосъдие и вътрешни работи в Европейския парламент ще обсъжда дали да включи в дневния си ред скандала с незаконните подслушвания у нас, предаде БНР от Брюксел.

Решението ще бъде взето на закрито заседание на координаторите на различнте политически групи и ръководството на комисията. По информация на националното радио се очертава мнозинство в подкрепа на подобни дискусии заради възможните нарушения на човешки права и европейски стандарти.

По т.нар. "Български Уотъргейт" вчера в Следствения отдел на Софийската градска прокуратура и в спецпрокуратурата обширни показания дава бившият министър на вътрешните работи Цветан Цветанов.

Освен това бяха повдигнати обвинения на четирима служители от дирекцията в МВР, която отговаря за специалните разузнавателни средства.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

Новини по държави: