Last news in Fakti

1 Февруари, 2022 17:27 4 227 16

Гърция привлече голяма инвестиция

  • гърция-
  • инвестиция-
  • фейсбук

Фейсбук придобива голямо предприятие

Гърция привлече голяма инвестиция - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Компанията Фейсбук готви голяма инвестиция в Гърция, съобщи Катимерини.

Очавка се това да бъде обявено днес. Придобита ще бъде гръцката компания Accusonus.

Тя разработва изкуствен интелект. Обработва аудио и видео записи, като е използван от професионалисти за подобряване на звука.

Водещи дигитални компании направиха големи инвестиции в Гърция. Страната има добра програма за привличане на подобни инвеститори.

Гърция демонстрира много добра готовност за подкрепа на подобни инвестиции. Очаква се Фейсбук да разработи сериозни програми.

Това ще отвори голям брой работни места. Гръцкото правителство приветства споразумението.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 16 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Браво

    18 14 Отговор
    На Византийците !

    Коментиран от #6

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Ttt

    12 1 Отговор
    И българското правителство приветства инвестицията. Да.

    Коментиран от #5

  • 4 бай Кольо

    22 5 Отговор
    Е, трябва все пак и да ги поощрят за послушанието с в@ксин@цията!
  • 5 Volks Wagen

    18 9 Отговор

    До коментар #3 от "Ttt":

    всичко бяга от бойкова България

    Коментиран от #10

  • 6 нашия

    24 3 Отговор

    До коментар #1 от "Браво":

    До този момент никой не е прокопсал от "инвестициите" фейса-освен собственика му- така ,че няма за какво да се радват....
  • 7 QR Виза

    21 5 Отговор
    Ся да видим, кой остров, ще подарят на Зукърбърга ?

    Коментиран от #15

  • 8 SDEЧЕВ

    11 3 Отговор
    ЧАКАМЕ ЗА ВОДА ЗА ЕЛЕКТРИЧЕСКИ АВТОМОБИЛИ. ОБЕЩАНО ОТ ПРЕМИЕРА. ХАХАХАА ЛАПНИШАРАН Е БЪЛГАРИНА ЕЙ ГОЛЯМ ЛАПНИШАРАН ДА ЕЗБЕРАТ МОШЕННИК С ТОКУ ЩО РЕГИСТРИРАНА ПАРТИЯ,ДАЖЕ НЕ БЕШЕ И РЕГИСТРИРАНА ,ТА ВЗЕХА ЧЕ СИ НАПАЗАРУВАХА НЯКАКВИ ФАНТОМИ ЗА ИЗБОРИТЕ. ГОЛЯМ ЛАПНИШАРАН Е БГ.
  • 9 hahaha

    10 1 Отговор
    браво! нашите докато викат ще ще, ама друг път - хората работят
  • 10 hahaha

    4 2 Отговор

    До коментар #5 от "Volks Wagen":

    искаш да кажеш от петкова българия
  • 11 Чеп

    8 1 Отговор
    Нямам Фейс и никога съм нямал...това е болест,лъчева,автоимунна,ментална и т.н.т.Гледаш по цял ден един екран,докато живота и света минава покрай теб...ужасТ....махайте ги тия фейсове хора,живота е супер.
  • 12 ПараШут

    8 2 Отговор
    Страшна инвестиция, поредната фирма за разработване на софтуер за шпионаж, очудени няма, на Гугъл и Фейсбук а и не само, това им е основната роля, а НАТО е инструмент за подчиняване и завладяване на нови територии. Системата работи безотказно и рибките все още кълват !
  • 13 безпартиен

    5 1 Отговор
    Не се учудвайте,че се инвестира там,където има образована и с трудови навици работна ръка!У нас имаме 2.3 млн.пенсионери,около 650 хил.малолетни и непълнолетни,около 700 хил.чакащи заплати от държавен или общински бюджети,около 1.2 млн.ц.гани без образование,без професионална подготовка и без трудови навици!Колко останаха да работят и да плащат за издръжката на всички по-горе???До тук сме само на заеми,а кой и от къде ще плаща-не се мисли!Никой не инвестира там,където не може да намери работна ръка и подходящи условия за бизнеса си!Държавата ни е фалирала и никой не смее да го каже!Известни сме само с ниските цени на зърното което изнасяме и ниските цени на труда при работата на ишлеме!За високо технологични производства просто не се говори!
  • 14 Анонимен

    4 2 Отговор
    Как така бе? Нали долните, мръсни византийци со много мързеливи. Оказа се че имат мното предприятия. Но още имат много път до стигнат по работливост и благородство Бай Ганьото
  • 15 Чиста турска злоба и ревност

    8 0 Отговор

    До коментар #7 от "QR Виза":

    Объркал си гърците с турците Хасане, които станаха роби на араби и евреи. Продадохте всичко. За турците нищо не остана. И нека ти кажа колко ниско сте паднали, че всеки ден Ердоган моли Израел да изпрати своя президент в Турция. Диктаторът вече обяви посещението без консултация с него. Той беше казал същото за Мицотакис, че ще се срещнат в Ню Йорк, но той отново загуби достойнството си. Бедни, просяци, без достойнство, роби на Запада, на руснаците, на арабите, на евреите, светът ви жали.
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по държави: