4 Февруари, 2022 22:55 2 021 10

Това ще са последни избори за Марин льо Пен

  • франция-
  • марин льо пен-
  • избори

Надява се да спечели

Това ще са последни избори за Марин льо Пен - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Предстоящият вот за държавен глава на Франция може да е последен за Марин льо Пен, съобщи ТАСС.

Това обяви самата тя. Льо Пен на няколко пъти достигаше до балотажа, но не успяваше да спечели.

В момента тя има добри шансове за достигане на втори тур. Все пак поясни, че какъвто и да е резултатът, ще продължи да участва в държавните работи.

Допълни, че този път е решена да спечели. Фаворит продължава да е Еманюел Макрон.

Льо Пен обяви, че вече е загърбила шумните кампании и предпочита спокойната атмосфера. Програмата ѝ за управление вече е готова.

Подготвя и сериозна подкрепа за гражданите.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 9 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Спите!

    18 2 Отговор
    Париж, 4 февруари /БТА/
    Противници на въведените от френското правителство разпоредби за ограничаване на пандемията от коронавируса призоваха за протест на шофьори на камиони по примера на подобен протест, който се проведе в Канада, предаде ДПА.
    Активисти споделиха призиви за протест в Париж на 12 февруари, наречен "Конвой на свободата". Някои от тях предложиха след това участниците да се отправят към Брюксел.

    Коментиран от #5

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 мдда

    32 4 Отговор
    Ако не спечели тя Франция ще продължи да е външен кенеф на Мароко.

    Коментиран от #8

  • 4 Gucci x Balenciaga

    3 19 Отговор
    С една комичка по малко в театра айде със здраве на бебето тиха и спокойна старост и без това започнаха да я напускат хората от нейната партия един по един ,племенница и първа я предаде изнасят при другия комик големият човек с малки размери

    Коментиран от #9

  • 5 Как е в Германия?

    11 2 Отговор

    До коментар #1 от "Спите!":

    трябва да се знае, че това движение вероятно ще се разраства навсякъде, няма да е без последствия за хората, защото със сигурност ще има недостиг на храна, и ви съветвам да се запасите с храна, тоалетна хартия, търговските центрове са застрашени от фалит. Подкрепяйте местните продукти и късите съединения и организирайте солидарност, защото заедно сме по-силни и издържаме по-дълго!Успех с полицията
  • 6 Тъпак

    1 1 Отговор
    Време е.
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Дали

    3 2 Отговор

    До коментар #3 от "мдда":

    На Алжир и Мали по-скоро. Марокански си имат други колоний
  • 9 тя тая мiндилк@ прогони и баща си

    1 2 Отговор

    До коментар #4 от "Gucci x Balenciaga":

    и стана московска изтривалка.минола е покрай крайно десните консеррватори.да видим пак ли евреин ще командва галските петухи?

    Коментиран от #10

  • 10 Gucci x Balenciaga

    1 0 Отговор

    До коментар #9 от "тя тая мiндилк@ прогони и баща си":

    Нямам нищо против Русия имам голямо уважение те са ни като братя.Много български русофили когато научат че някой е ходил при Путин и край това е човекът Марин е идеална ще оправи Франция 😁не е хубав човек ,собствената и племенница избяга от партията и ,от това семейство само нея уважавам Марион е много умна ако някой ден тя се кандидатира може би да има успех знам ли ,Марин и Земур нямат шанс изгони баща си знаеш какво каза пишеш за него значе си наясно нямаше избор .Неприятно за сега но по сондажа Макрон ще води парада още един мандат няма и конкуренция кой ?
Новини по държави: